FLP produkty-skusenosti
FLP produkty-skusenosti
zdravim. prosim vas má tu niekto na fore skusenosti s rpoduktami FLP? da sa tomu veriť? naozaj su tie učinky aloe vera od tejto firmy take ako ich prezentuju? alebo je to len blbý marketingový ťah aby niečo predali za ťažké prachy..videl som aj reportáž z markizy z reflexu kde jeden lekár tvrdil že aloe vera ktora je kvalitná nikdy nebude vraj lacna lebo jej neni vela...ale ved FLP to pestuje na tisisckach arov tak neviem furt niesom o tom repsvedčený lebo ak vyhodím za to tolke prachy tak chcem aby to fungovalo...preto si pytam recenzie na tuto firmu a ich produkty..lebo niesom repsvedčený že tá kvalita je anozaj kvalitou ako ju firma prezentuje či sa tomu dá veriť tej kvalite..či naozaj je pravda všetky tie vedecké studie čo som o tej rastline našiel na nete a proste či všetko to čo o tom tvrdia či neni len ťah z ich strany..diki
Re: FLP produkty-skusenosti
Dalsi MLM system s kuzelnymi certifikatmi, lekarmi prezentovanymi ucinkami a vysokou cenou? Ved za kvalitu sa plati. Pre mna dalsia hlupost typu LR, FM ci poistiek OVB a i. Uznavam, ze FM ci LR ma fajn vonavky, ale aj oni ponukaju kuzelne maste s aloe vera na peknu pokozku, celulitidu, vyron na nohe, narazene klby a i. Preco sa tieto kuzelne veci nepredavaju v lekarni alebo v supermarkete? Preco po tom nesiahaju velke farmaceuticke firmy a preco to musis ludia dilovat a zhanat ludi pre seba?
Uvediem priklad lieku na potenciu a doplnku. Liek je liek, teda castokrat tabletka na lekarsky predpis, ktora bola testovana a jej ucinnok bol overeny na priblizne tisic ludoch (presne cislo neviem, je to okolo 800 az 1200 ludi). Teda ludia ako testovaci kralici testovali liek, poznas to z filmov kde ludia bez penazi sa daju na testovanie liekov. Po uspesnom teste, overenom ucinku a prisnych smerniciach moze mat produkt oznacenie liek. A co vyzivovy doplnok? Ten sa netestuje, moze to byt obycajna muka v tabletke, v zivote nikomu nepomoze, akurat tak placebo efekt, ktory si vsugerujes ake je to skvele a ako to pomaha.
A tak tieto kuzelne produkty o ktorych je tato tema nie su a ani nebudu liekmi. Nebudu sa predavat v lekarni a budu sa distribuovat akurat tak pyramidovym systemom na ktorom sa nabalia ti ludia co s tym zacali skoro.
Niekedy pred pol rokom az rokom tu bol na fore expert s kuzelnym energetickym napojom co sa riedi vo vode a obhajoval sa certifikatmi, ktore mal aj na webe. Ked clovek zacal skumat akysi Olympijsky vybor Slovinskej reprezentacie, ktory ani neexistoval, tak bolo jasne, ze tie referencie su len vymysel.
Ak chces nieco na chudnutie, tak zmen jedalny listok a zacni sportovat. Ak chces nieco na plet, tak mas kopi overenych liekov alebo inych pripravkov. Alebo ta zaujali kuzelne vitaminy? Kup si v lekarni alebo v Tescu vitaminy Centrum od A po zelezo ci zensen.
Uvediem priklad lieku na potenciu a doplnku. Liek je liek, teda castokrat tabletka na lekarsky predpis, ktora bola testovana a jej ucinnok bol overeny na priblizne tisic ludoch (presne cislo neviem, je to okolo 800 az 1200 ludi). Teda ludia ako testovaci kralici testovali liek, poznas to z filmov kde ludia bez penazi sa daju na testovanie liekov. Po uspesnom teste, overenom ucinku a prisnych smerniciach moze mat produkt oznacenie liek. A co vyzivovy doplnok? Ten sa netestuje, moze to byt obycajna muka v tabletke, v zivote nikomu nepomoze, akurat tak placebo efekt, ktory si vsugerujes ake je to skvele a ako to pomaha.
A tak tieto kuzelne produkty o ktorych je tato tema nie su a ani nebudu liekmi. Nebudu sa predavat v lekarni a budu sa distribuovat akurat tak pyramidovym systemom na ktorom sa nabalia ti ludia co s tym zacali skoro.
Niekedy pred pol rokom az rokom tu bol na fore expert s kuzelnym energetickym napojom co sa riedi vo vode a obhajoval sa certifikatmi, ktore mal aj na webe. Ked clovek zacal skumat akysi Olympijsky vybor Slovinskej reprezentacie, ktory ani neexistoval, tak bolo jasne, ze tie referencie su len vymysel.
Ak chces nieco na chudnutie, tak zmen jedalny listok a zacni sportovat. Ak chces nieco na plet, tak mas kopi overenych liekov alebo inych pripravkov. Alebo ta zaujali kuzelne vitaminy? Kup si v lekarni alebo v Tescu vitaminy Centrum od A po zelezo ci zensen.
ja by som na zaklade svojich skusenosti vyzivove doplnky ako celok nezavrhoval. Mnohe maju skutocne tie ucinky ktore o sebe tvrdia, napr teraz posledne testujem na lepsie spanie a je skutocne citit ze sa rano budim odpocinutejsi aj rychlejsie vecer zaspavam http://www.iherb.com/ZOI-Research-Nutra ... Item/43317. Liek je proste liek a vyzivovy doplnok je nieco ine a slabsie-nemozno to zamienat. Najlepsie je si vyskusat dany pripravok priamo na sebe a clovek bude vediet ci mu to funguje alebo ani nie. Testoval som aj viacero doplnkov vyzivy na "zlepsenie sexualneho zivota" a musim povedat ze vecsina z nich urcitym pozitivnym sposobom skutocne slapala, ale urcite nie na urovni viagry alebo ineho lieku. Z principu odmietaju vsetky doplnky ako neucinne iba ludia ktori v sktocnosti s nimi nemaju ziadne hlbsie skusenosti a ani nie su ochotni chvilu experimentovat /hlavne co sa tyka velkosti davky/
Test, ako tak citam, nemas zakladne info, ako to funguje na tomto svete co sa tyka liekov a vyzivovych doplnkov. Nechce sa mi ti tu vysvetlovat, preco sa prirodnych lieciv nechytia farmafirmy, mudremu scitamemu cloveku to je jasne. Ani to, preco stale viac firiem ide cestou mlm a ake to ma pre nich aj pre samotnych ludi pozitiva.
Mnohe z prirody, byliny a podobne su vyuzivane tisice rokov na rozne problemy a ich ucinky su overene celymi generaciami ludi, nie tisicmi ako ty spominas a nie je to ziadne placebo. To, ze niekto vyrobi aj zly neucinny produkt, kedy sa z bylin strati vacsina ucinnych latok, to je druha vec...
Kvalitny vyzivovy doplnok casto pomoze viac, ako chemicke lieky s neziaducimi ucinkami. Ale pssst, o tom sa v medicinskych a farmaceutickych kruhoch nesmie hovorit, nehaj si to pre seba
Citala som tu temu a poznam ten energetak. Myslis ten z ****.sk . Ked poznas zdravsi, ucinnejsi a s lepsim zlozenim, prosim napis mi jeho nazov, velmi rada ho vyskusam.
Myslis tuto neexistujucu Slovinsku Olympijsku komisiu ?
http://www.olympic.si
Mnohe z prirody, byliny a podobne su vyuzivane tisice rokov na rozne problemy a ich ucinky su overene celymi generaciami ludi, nie tisicmi ako ty spominas a nie je to ziadne placebo. To, ze niekto vyrobi aj zly neucinny produkt, kedy sa z bylin strati vacsina ucinnych latok, to je druha vec...
Kvalitny vyzivovy doplnok casto pomoze viac, ako chemicke lieky s neziaducimi ucinkami. Ale pssst, o tom sa v medicinskych a farmaceutickych kruhoch nesmie hovorit, nehaj si to pre seba
Citala som tu temu a poznam ten energetak. Myslis ten z ****.sk . Ked poznas zdravsi, ucinnejsi a s lepsim zlozenim, prosim napis mi jeho nazov, velmi rada ho vyskusam.
Myslis tuto neexistujucu Slovinsku Olympijsku komisiu ?
http://www.olympic.si
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
DemiaX: Pocuvaj gasparko, dostal si ban za tie bachorky o energetickych napojoch v tej teme, dostal si ban aj na druhy ucet. Teraz si si zalozil treti ucet a ides tu pisat rovnake bachorky v zenskom mene. My nie sme padnuti na hlavu, takze sa maj pekne. Mimochodom na tej tvojej stranke toho energetaku uz nastali zmeny a ten certifikat, ktory bol fiktivny tam uz nie je, uz to bolo zamenene za nieco ine.
-
Wishmaster
Medium Professional
Ja ponukam na predaj elfsky chlieb Lembas - jeden hlt ta zasyti na 3-4 dni..
-
ferdinand19
Medium Expert
dekarbon: pytaj sa ludi od ktorych sa si dozvedel o FLP a nie tu na fore kde je vela mudrych co sa do toho nerozumeju. FLP poskytuje iba pravdive informacie o svojich vyrobkoch. nikde netvrdi ze sa zbavis tej a tej choroby resp. ze nebudes mat take ochorenie. sluzi to na podporu zdravia a zdraveho zivotneho stylu
test: neporovavaj toto s liekmi toto nie su lieky a je to pre ludi co sa chcu vyhnut liekom. Nie su to kuzelne produkty a nikto nechce aby boli liekmi. Otazne je preco chceli farmaceuticke spolocnosti tuto spolocnost kupit. Asi preto ze je to dobre. V lekarni sa nepredavaju lebo to zakladatel firmy nechce, chce aby zisk ktore by mali lekarne mali uzivatelia produktov. neviem preco sa vyjadrujes k niecomu co nepoznas.
test: neporovavaj toto s liekmi toto nie su lieky a je to pre ludi co sa chcu vyhnut liekom. Nie su to kuzelne produkty a nikto nechce aby boli liekmi. Otazne je preco chceli farmaceuticke spolocnosti tuto spolocnost kupit. Asi preto ze je to dobre. V lekarni sa nepredavaju lebo to zakladatel firmy nechce, chce aby zisk ktore by mali lekarne mali uzivatelia produktov. neviem preco sa vyjadrujes k niecomu co nepoznas.