felicia lavy predny blatnik

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: felicia lavy predny blatni

Príspevok od používateľa pinco »

Ja som raz takisto nacúval do kamarátovho auta a riešil som to cez poistku. Niečo veľmi podobné ako sa podarilo tebe. Do dvoch týždňov mal auto ako nové a neplatil som nič.

Nech ti vráti 200 € a choďte s tým do poisťovne. Nebuď hlúpy. Neplať niečo, čo nemusíš. To poistenie platíš práve pre takéto prípady.
LukineskoNR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LukineskoNR »

Ale poistovna je na otca a nechcem aby vedel otom asi zajtra odporucim panovy nech si to da vyrovnat stym pdr
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ale co sa bojis otca je to normalna vec prsalo zle si videl no co stalo sa. Od toho sa plati ta sprosta poistka
LukineskoNR
Expert
Expert

Uz to necham tak ked je to spisane a tak zaplatim to hadam to nebude viac ako 200 e ale naj do 100 euro by bolo a v buducnosti pojdem cez poistku nepametas si kolkolko to stalo ta oprava kamaratovho auta a ako mu to opravili
pinco
Darca
Darca

Bola to Octavia II facelift, takže to sa nedá porovnať. Myslím, že mu menili celý diel. Tak si rátaj originál diel + striekanie + robota. Neviem, koľko to stálo, ale určite viac ako 200 €.

Aj tak ale robíš blbosť. Povedz to otcovi a jediné, čo on bude musieť spraviť je, že zbehne do poisťovne a tým to pre vás končí.

Si mu dal 200 € a za tie si chlap opraví blatník a ešte si aj porobí iné veci. Určite vysmiaty, že narazil do neho niekto neskúsený ako ty. Faktúru ti urobím aj ja na hocijakú sumu.
LukineskoNR
Expert
Expert

je to starý pán neskusený nezdá sa mi že by ma chcel klamať. Ja rozmýšlam že zajtra sa mu ozvem a zoberem ho do http://www.vinicars.sk a tam to robia s technologiou ktora sa vola ze pdr a nemuselo by to tolko ani stat cize by som bol pritom.

//autoeditácia príspevku (12 Sep 2014, 11:59)
Jeden servis mi uz napisal ze oprava vyklepanie blatnika 43 a lakovanie 155 ze spolu 198 e. S dph este skusim kolko by stalo to pdr v vinicars a ked viac tak berem ten servis
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Takze novy blatnik 20€ a vyklepanie 43€,a t. d.
:lol: nehnevaj sa, ale ja z tych cien nemozem :lol:
A urcite si im povedal, ci sa zmestis do 200€ vsak
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

LukineskoNR pozri napr. v Autokelly cena od 20€ za neoriginál do 86€ originál.
http://www.autokelly.sk/Catalog.aspx#PA ... T=16|LNG=1

Ďalej ako pozerám lakovanie dielov auta tak všetky známe lakovnícke dielne maju cenu za lakovanie jedného dielu 80-100€.
http://www.opravakaroserie.com/autolakovna/cennik/
http://www.lakovanie-aut.sk/index.php?s ... ovanie_aut
http://autojednicka.webnode.sk/cennik-l ... kych-prac/
http://sluzby.bazar.sk/7879823-lakovani ... utomobilov
http://sluzby.bazos.sk/?hledat=LAKOVANI ... a=&iddel=1
LukineskoNR
Expert
Expert

Nepovedal som ze do200e

//autoeditácia príspevku (12 Sep 2014, 13:31)
Neviete o nejakom servise v nitre
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

boha, ze 160e za lak na maly blatnik na feliciu... to Ti na to strieknem 5 vrstiev perlete :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Kupil by som prvy bazarovi blatnik vo farbe a vobec by som neriesil vyblednutu farbu a pod. Metaliza zas tolko nevybledne ak by silou mocou chcel staci ho prelestit no to by tiez kricalo. Ak sa nemilim blatnik by mal drzat na par sroboch hore pod kapotou a par dole v podblatniku takze vymena garaz majstrom za 30-60min .
LukineskoNR
Expert
Expert

Zohnal som jedneho ze to vyklepe a nalakuje za 100€

//autoeditácia príspevku (15 Sep 2014, 9:36)
Myslite ze jed sa to vyklepe a nalakuje ze to bude dobre ze nebude vidiet skody?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Závisí od poškodenia, máš foto? Pokiaľ je poškodená rovná plocha, to by sa malo dať vyklepať, ale ak je poškodený ten úzky ohnutý lem nad kolesom, tam to je vraj problematické vyrovnať a tam to môže byť vidieť. Ale asi to bude závisieť aj na šikovnosti servisáka..
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

kiez by do mna niekto takyto narazil... by som chodil vysmiaty cely mesiac a rozpraval kamaratom pri pive, ze ako mi debilko zaplatil ten stary hrdzavy blatnik co sa mi nechcelo vymenit a este 2 plne nadrze benzinu.. :lol:

vies ako sa sikovnym ludom hovori, ze sa v zivote nestratia ? ty si sa uz stratil :smt006

Ja som mal poistnu udalost, ze som narazil zozadu na krizovatke a bola to moja chyba. Par minut papierovaciek na parkovisku, zasiel som na poistovnu a to bolo vsetko. Dokonca mi ani nezvysili poistku. Skoda bola 450€ za novy naraznik+striekanie v autorizovanom servise.
pinco
Darca
Darca

Mám pocit, že mu ide hlavne o to, aby sa to otec nedozvedel. Možno by mu už nedal nikdy auto, ktovie, a tak radšej zaplatí v tichosti a má pokoj.

Samozrejme, že chlap vedel veľmi dobre, že príde ľahko a rýchlo k peniazom na nový nárazník a ktovie, čo ešte všetko. Veru tak, kiežby aj do mňa niekto taký ústretový narazil.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ak tam nepraskla farba možno je aj teoretická možnosť to opraviť bez striekania. Len to proste vytlačiť naspäť ale chce to odborníka lebo tvarovaný plech je sviňa. Dobrý klampiar vie kde presne potlačiť aby to skočilo naspäť. Samozrejme ak pukne farba tak už len striekať.

// no teraz som si to priblížil ten obrázok a tuším je tam aj poškriabaná farba.
LukineskoNR
Expert
Expert

Farba je oskreta nevadi bude to stat. 100 e tak pan ma neosali ja som vybavil servis. Ja ani neviem preco som mu to nepovedal vtom momente a uz potom som nechcel nabuduce budem vediet ze nato je ta poistka clovek sa uci len som myalel kedze som to ja sposobil a ze poistovna nema stym nic ale uz viem a dakujem vam ze ste ma informovali
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Inak, len pre info.. na svojej Fabii I som konečne dal dokopy ten svoj pokrívený ľavý predný blatník + mierne šuchnutý predný nárazník. Šiel som oficiálnou cestou cez havarijnú poistku, poisťovňa odsúhlasila nový blatník + prestriekanie nárazníka. Výsledná suma za opravu je 574,18 EUR! Z toho bola moja spoluúčasť 66,39€ a musel som ešte doplácať rozdiel za normohodiny celkovo 42,46€ (stará poistná zmluva, v ktorej bola stanovená maximalná sadzba za normohodinu necelých 16€ a servis mal sadzbu pre moju poisťovňu stanovenú okolo 18€), čiže poisťovňa mi preplatila 465,33€!

:D
LukineskoNR
Expert
Expert

Hento stalo 150€.
Napísať odpoveď