Ahojte. Chcel by som poradit s kupou TV.
Hladam nejaky LED TV, s dobrym pomerom cena/vykon, cenovo niekde max do 800e (idealne NAY, Datart, pripadne aj ine pri velmi vyhodnejsej cene).
Poziadavky su - obrazovka okolo 45" (povedzme 42-50), smart tv, dlna, miracast, wifi. Ine parametre ma momentalne nenapadaju.
Zdroj bude skylink (HDTV), NAS, PC...
Uvitam akekolvek rady.Dakujem.
Vyber TV do 800e
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Vyber TV do 800e
Ked bude zdroj aj PC, tak poziadavka na nepouzitelnu smart tv je uplne zbytocna . Kazdopadne TV v tejto kategorii ju uz mat aj tak bude. To ale len tak na okraj.
Pozri napr. Samsung UE48H6400, Panasonic 50AS600E, Sony 48w605b, 50w705b.
Pozri napr. Samsung UE48H6400, Panasonic 50AS600E, Sony 48w605b, 50w705b.
Vdaka za tipy. S tym zdrojom - TV...to bude obcasne. Primarne to bude prave sat.
Co sa "smart" tyka, hlavne mi ide o dlna a miracast... nejake bonusove veci (ako nejake spravy a podobne) iba prilezitostne.
Ten SONY BRAVIA KDL-48W605B vyzera v pohode, aj cenou
Vdaka za tipy!
Co sa "smart" tyka, hlavne mi ide o dlna a miracast... nejake bonusove veci (ako nejake spravy a podobne) iba prilezitostne.
Ten SONY BRAVIA KDL-48W605B vyzera v pohode, aj cenou
-
Ryan Giggs
VIP
Prave lepsie ako prehravat z dlna je priamo z pc. Tv toiz nie je pc a nema taku podporu kodekov. Takze nejake videa sa ti prehrat nepodari resp. s problemami.
Co sa miracast tyka, nepodporuju ho vsetci vyrobcovia. Ti co nie maju ale nejaky iny protokol na zrkadlenie obrazu.
Co sa miracast tyka, nepodporuju ho vsetci vyrobcovia. Ti co nie maju ale nejaky iny protokol na zrkadlenie obrazu.
Objednal som Sony
Som zvedavy co to bude zac.
Vdaka za radu.
Vdaka za radu.
Nazdar, ako si spokojny s TV? Hladam nieco v cenovej kategorii ako si hladal ty. Preco si si nakonec zvolil ten SOny a nie ten samsung, nad nim uvazujem aj ja, ale premyslam aj nad tym SONY. Dik za odpoved
Nakolko sa v tv neorientujem, tak som pisal sem. Dnes je to tak ze mas 2 televizory, jeden oznaceny 4300, druhy 4250 a zistis ze 4250 je o 2 roky novsi,... Cize Ryan mi poradil,cena bola 700, samsung bol uz za 900 tusim. To je cele.
S tv som celkovo spokojny,nemam k nej vyhrady.
S tv som celkovo spokojny,nemam k nej vyhrady.