vypadky internetu každych cca 15 minut
vypadky internetu každych cca 15 minut
Zdravím, problém je známy už z názvu no pokusim sa to bližšie popisať...pri hrani fps hier mi každych 15-20 minut vypadne internet....nezobrazi mi to ani v sieťach...proste to vypadne na nejakych 15 sekund bez toho aby to niekde zobrazilo a ja neviem v čom može byť problém....mám optický internet od slovanetu a či som pripojeny cez wifi alebo kablom tak problem stále pretrváva už nejaku tu dobu.... je možne aby bol problem priamo v notebooku napriklad v slabej zakladnej doske alebo niečom podobnom? lebo keď som na internate tak tento problem nemam.
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vypadky internetu každych cca 15 minut
Mozes skusit postupovat podla tohto, mozno pomoze: https://answers.yahoo.com/question/inde ... 638AAAtGJv
-
harrison314
Hardcore addict
Ja som mal podobny problem, po 10 minutach mi vypadlo pripojenie, a bol nutny restart. Problem bo v odpalenej grafike (nezartujem).
Po reštartovani modemu je to celkom OK...ale akonahle to neresetnem aspon raz za 2 dni tak som na tom istom
netušim v čom je problem ale už to neriešim.
-
hojko
Site Admin
Myslim si, ze to bude router samotny, takze ho skus vymenit. Ci si uz niekde pozicias alebo kupis novy.
zmen kanal na routri
-
hrban
Addict
nastavením wifi to nebude, ak mu to robí aj na kábli aj na wifi. Skôr by som kontaktoval slovanet. Možno ti vymenia modem za nový.