Zdravím, hľadám overený servis v okolí HE, KE alebo TO, NR kde by vymenili za prijateľnú cenu predné prasknuté sklo na Samsung Galaxy S2.
Zrejme by som to mohol spraviť aj sám, ale nikdy som nič podobné neskúšal.
problém s S2 je, že 99% servisov ti to vymení ale aj s LCD, bo si netrúfajú na sklo samotné. pozri si youtube výmena digi na s2 ale len digi nie digi s LCD a pochopíš v čom je problém.
Schopny servis ma s tym taky problem ze servisu ide o to zarobit a nie opravit to zakaznikovy za najnizsiu cenu. Pri vymene len skla je velka sanca ze sa nieco posere a to si servis nemoze dovolit navyse nato neposkytne zaruku kedze vsetci vyrobcovia predavaju originalne diely do.servisov ako komplety to namena lcd+digitizer+ramik. Kapiš?
nechcem byť za čuráka, ale nemenil si sklo na S3 doma xD
ja som ho menil raz, mrdal som sa s tým asi 2 hodiny, po pol roku som sklo zas praskol a tá prasklina mi nestojí za tie nervy...
Proste hustíš do toho teplovzdušnou pištolou, to lepidlo nie a nie povoliť, počuješ praskať všetko možné a keď to zložíš tak sa modlíš, že LCD je v jednom kuse. A stačí raz silnejšie potiahnuť, alebo nemať lep dobre nahriatý a praskne LCD. ide o to, že LCD je s tým sklom tiež zlepené a ak sa náhodou tento lep schladí, bude ťahať sklo aj LCD naraz von a pod prehnutím sa praskne.
Keby som bol ja osobne servisák, pýtam si asi rovnaké peniaze za menenie skla ako za menenie skla + LCD, s tým, že to čo ušrtríš na LCD dáš servisu za tie nervy.
U S2 je to presne to isté, tam som to menil tiež, avšak tam bol aj LCD prasknutý, takže som sa s tým nepáral a bolo to za 20-30 min hotové.
ano odlepila sa páska strašná vec neviem čo idem robiť teraz asi ten mobil zahodím a kupim nový lebo to je už pokazené
ked budem mať čas tak dam novu pasku a všetko je v poriadku...
ale podstata je to že "nemenil som sklo doma"