METAL,METAL...
-
mirak2
Hardcore addict
Re: METAL,METAL...
v pondelok som pocuval Headbanger_FM (btw boli tam Princess Knocked Out The Gardener, ktorych bubenik bol volakedy aktivnym userom tu na fore, hladaj nick Kelko) a ked som pocul po pesnicke, ze poculi ste novy song od In Flames, som neveril, myslel som si, ze Fridenov hlas spoznam vzdy a vsade.
mirak2 : presne rovnako to bolo aj u mňa... "čumel" som do rádia, že toto boli IF ? Zatiaľ ale Siren Charms veľmi napočúvané nemám, takže z toho mám zmiešané pocity
Snažím sa to napočúvať a dať tomu šancu...je to už síce lepšie ako na prvé počutie, ale fakt niečo medzi Korn a Linkinmi ... zatiaľ Paralyzed a Dead Eyes mi lahodia najviac. Je to viac popové, ale celý album je strašne nekonzistentný akoby nevedeli čo chcú...tieto dve mi prídu, že aspoň nadväzujú štýlovo na sounds of a playground fading, Ale celkovo sklamanie veľké.
linkinom ? myslíte tie novšie bullshity ? teplé koniny ? či klasika, ktorú sme mohli počuť do hybrid theory ?
Myslene ten starý LP á la meteora a hybrid theory, ale samozrejme bez rappových partov, myslené na charakter gitár a spevu.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pre mna bol posledny vydareny album od In Flames - Come Clarity, potom to slo uz len dole vodou.
Ako keby chceli hudbou pobrat co najvacsiu masu ludi, lebo dukatov nikdy nieje dost vsakze
... este tak par rokov a pridaju tam prvky hip hopu, dubstepu aby isli s trendom
Ako keby chceli hudbou pobrat co najvacsiu masu ludi, lebo dukatov nikdy nieje dost vsakze
Obávam sa, že nie si až tak ďaleko od pravdy. Ale zasa s elektronikou experimentovali už v reroute to remain, takže pár dubstepových slučiek by nemuselo byť vyslovene na škodu, keby radšej anders vrátil spev tak ako bolo, aspoň okolo toho reroute...ďalšia podarená skladba je podľa mňa ešte filtered truth. možno najlepšia na albume. Niečo na tých posledných skladbách bude aj Liberation z minulého mi voňala najviac asi.
S odchodom Jespera "odišlo" aj In Flames.
A pokiaľ viem, tak býva zvykom že ak zo skupiny odíde posledný zakladajúci člen tak sa kapela premenuje.
A pokiaľ viem, tak býva zvykom že ak zo skupiny odíde posledný zakladajúci člen tak sa kapela premenuje.
-
Thrash/Death
Star
Tak to potom takí Stratovarius sa mali premenovať už x krát, lebo zo súčasnej zostavy ich najstarší člen účinkuje až na štvrtom albume
Ale s Jesperom si to vystihol, pre mňa posledný počúvateľný a teda nielen počúvateľný ale výborný album je A Sense of Purpose, potom keď to zabalil Jesper začali robiť blbosti, už minulý album mi prišiel taký nudný, zomretý, bez ťahu na bránku. Novinku som ešte nečul, ale podľa tých singlov to asi zase nebude ono. Škoda lebo of In Flames môžem všetko od debutu "Lunar Strain" až po "A Sense of Purpose".
Škoda toho Jespera, očividne sa opustili a stratili cieľ, ale na druhú stranu verím, že mal na odchod dobrý dôvod, je to zrejme ten typ génia, ktorý platí za svoju umeleckú stránku vysokú daň vo forme vlastných démonov...
-
Thrash/Death
Star
Podľa všetkého už Jesper nad svojimi démonmi vyhral keďže už zase hraje hudbu s novou kapelou The Resistance. Nie je to zlé, ale bol by som radšej keby oživil Dimension Zero, všetky tri albumy sú parádny melodický námrd.
-
krankenwagen
Professional
Co hovorite?
-
Grond
Medium Professional
Pridam nieco aj ja, poslednu dobu som sa zapocuval do noveho alba od Darkest Horizon.
Je to melodeath kapela nieco na sposob Insomnium ale viac epickejsia ....
mala ochutnavka:
Je to melodeath kapela nieco na sposob Insomnium ale viac epickejsia ....
mala ochutnavka:
najlepšie pecky v metalu za tento rok!!
Of Mice & Men
Slipknot
Saliva
2014 bol skvelý na metal, 2015 má čo prekonávať
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2015, 16:32)
Čerstvá krv pre Heavy metal sjaponskými prvkami BABYMETAL!!
Of Mice & Men
Slipknot
Saliva
2014 bol skvelý na metal, 2015 má čo prekonávať
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2015, 16:32)
Čerstvá krv pre Heavy metal sjaponskými prvkami BABYMETAL!!
-
Soviet
Darca
Ten Babymetal sa neda pocuvat.
Medzi recou pripominam fest v Brne o 2 tyzdne, ktory ma kvalitny lineup
Hell Fast Attack http://www.hellfastattack.com/
Medzi recou pripominam fest v Brne o 2 tyzdne, ktory ma kvalitny lineup
Hell Fast Attack http://www.hellfastattack.com/
Ten Babymetal v tejto téme proste musí byť trolling...
Ináč ktovie prečo tento rok nie je protest proti GOTHOOM?
Ináč ktovie prečo tento rok nie je protest proti GOTHOOM?
-
mirak2
Hardcore addict
tak famine tvrdil aj o bfmv - temper temper ze je album roka
Tak ja teda zablúdim do viac metalovejších vôd, než postovaný Babyme(n)tal
Nedávno vyšiel album Dipsomania od depressive black metal skupiny Psychonaut 4:
Skvelý album, trochen mi vadí ruský akcent, ale nie je to neprekonateľná prekážka.
Nedávno vyšiel album Dipsomania od depressive black metal skupiny Psychonaut 4:
Skvelý album, trochen mi vadí ruský akcent, ale nie je to neprekonateľná prekážka.
Toľko ľudí na ten koncert došlo z recesie, či fakt seriózne?
Ale dobrý úlet, ale po dvoch songoch ma rozbolela hlava.
-
mirak2
Hardcore addict
a k babymetalu este toto:
a uz ked som predtym spomenul BFMV, tak maju vonku novu songu z noveho albumu a dava to nadej:
a uz len cakam kedy tu pride famine a vytiahne xSPONGEXCOREx
a uz ked som predtym spomenul BFMV, tak maju vonku novu songu z noveho albumu a dava to nadej:
a uz len cakam kedy tu pride famine a vytiahne xSPONGEXCOREx