Xperia J nezobrazuje pesničky
Xperia J nezobrazuje pesničky
čau.... v poslednej dobe mi xperia nezobrazuje priečinky s pesničkami ktoré mam vytvorene na karte... ukáže mi len niektore priečinky alebo polovicu s obsahu čo mam na karte...šmejd prvej triedy keby som vedel ake stym budem mat problemy kašlem celu xperiu... každa xperia je sračka.. nekvalitne telefony...vypinaju sa same od seba... slabo hraju... nereaguju na dotyk,pri hovore vam nejde zodvihnut hovor...sekajú...šroty prvej triedy...to len ako rada...
kto by ste chceli kupit xperiu to račej investujte do niečoho lepšieho...
inak dik každemu kto mi poradi jak spojazdnim ten debilny telefon... 
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Xperia J nezobrazuje pesničky
Nezobrazuje cez čo?
Nakydal si, ale nič k veci si nenapísal.
Nakydal si, ale nič k veci si nenapísal.
cez kontakty asi nie -_- cez prehrávač PlayerPro...original prehrávač od xperii som odinštaloval lebo to sa nedalo... horšie jak tranzistor...
-
Sarger
Guru wannabe
Samozrejme, že cez kontakty ty trapko.
Skús iné prehrávače. Cez prehliadač súborov ti SD zobrazí v pohode? (X-plore a pod.)
Skús iné prehrávače. Cez prehliadač súborov ti SD zobrazí v pohode? (X-plore a pod.)
-
dobi235
Light Professional
1. kupis si mobil za 150€ tak co cakas ze tam bude 4jadro od snapdragon a 2gb ram - J patri k nizsej strednej triede
2. mam uz druhu xperiu a nemam ziadny problem
3. predpokladam ze tam mas nainstalovanych plno aplikaci ktore ani nepotrebujes + appky ako clean master a battery doctor a pod... ktore nerobia nic okrem toho ze zeru RAMku
4. slabo hraju- kup si sluchatka a pocuvaj cez ne (podla toho co pises prepokladam ze chodis po ulici a vo vrecku mas mobil na ktorom si pustas rytmusa)
5. "pri hovore vam nejde zodvihnut hovor" - tomuto vobec nerozumiem
6. walkman od sony patri k top prehravacom
skus vynut mobil vybrat SD kartu dat ju naspat a znova zapnut
2. mam uz druhu xperiu a nemam ziadny problem
3. predpokladam ze tam mas nainstalovanych plno aplikaci ktore ani nepotrebujes + appky ako clean master a battery doctor a pod... ktore nerobia nic okrem toho ze zeru RAMku
4. slabo hraju- kup si sluchatka a pocuvaj cez ne (podla toho co pises prepokladam ze chodis po ulici a vo vrecku mas mobil na ktorom si pustas rytmusa)
5. "pri hovore vam nejde zodvihnut hovor" - tomuto vobec nerozumiem
6. walkman od sony patri k top prehravacom
skus vynut mobil vybrat SD kartu dat ju naspat a znova zapnut