iPhone 6 64GB Silver (GSM) T-Mobile - bude fungoval na SK
-
xjojox2246
Star
iPhone 6 64GB Silver (GSM) T-Mobile - bude fungoval na SK
Chcel by som sa spýtať či by fungoval ten telefon na Slovensku kebyže to objednám z Ameriky. Momentálne mám na Slovensku operátora T-mobile a preto sa pýtam či by fungovala karta... na iPhone 6 64GB Silver (GSM) T-Mobile
Re: iPhone 6 64GB Silver (GSM) T-Mobile - bude fungoval na S
ked si kupis factory unlocked, tak ano.
nie je mi vsak jasne, preco si to nemohol pytat v teme o iP6, alebo iP vseobecne?
pocitaj s tym, ze ti to zamknu a presunu do kosa.
nie je mi vsak jasne, preco si to nemohol pytat v teme o iP6, alebo iP vseobecne?
pocitaj s tym, ze ti to zamknu a presunu do kosa.
-
xjojox2246
Star
(GSM) T-Mobile je factory unlocked? či?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tuto otazku si mal dat priamo predajcovi mi nemozme vediet ci ides kupovat odblokovany alebo blokovany. Ak.je to z ebayu tam je vzdy popis ci je locked alebo unlocked
-
xjojox2246
Star
ak sa dobre pamatam, tam sa vzdy na zaciatku predaja predavali viazane na AT&T, lebo bol ich exkluzivny partner. ale situacia sa mohla zmenit. co takto mail na Apple Support? 
no stacilo poscrollovat dole
http://store.apple.com/us/question/answ ... 9U249UPPY9
no stacilo poscrollovat dole
http://store.apple.com/us/question/answ ... 9U249UPPY9
-
xjojox2246
Star
pisal som tam a od rana 10tej hod neodpisali
Skus pozrieť že tam je Contanct free a tam T-Mobile ... a či to by to išlo na Slovensku keď mam T-mobile
Skus pozrieť že tam je Contanct free a tam T-Mobile ... a či to by to išlo na Slovensku keď mam T-mobile
z apple.com neobjednáš nič, dokonca ani z českého appstoru. A ak si myslíš že tie ceny za ktoré si videl na stránke applu sú konečné tak niesu, sú to dotované na AT&T paušál. Okrem iného ti neplatí ani záruke v EU
-
xjojox2246
Star
jukel Že nekupim? Mám známych v USA, alebo keď tak pohode sa dá aj cez "shipito.cz". A ďalšia vec, pozri si stránku apple.com ... alebo obrázok čo som tu dal ako prílohu. Ja sa pýtam či bude fungovať na Slovensku to že Contact Free ... T-Mobile ... from 649$.
ked si precitas obsah linku v mojom poste prides na to, ze ziadny iphone kupeny v tych dnoch na apple.com nie je unclocked. teda ti nepojde.