FIFA 15
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA 15
Milano? naco by tam davali muzstvo zo stredu ita ligy? bolo jasne, ze v deme budu ang muzstva kedze je EA sponzorom PL
No to je tiež pravda ..
Len sa mi zdá že v 14 Deme bolo ..
-
guess.whoo
Redeemer
tam bolo na vyber viac druzstiev sa mi zda
Ved aj v 15 su nejak 8 muzstiev.
-
guess.whoo
Redeemer
sa to dalo prepnut?
ja som hral len pool-citeh
Hej ved dohras zapas alebo ho ukoncis a das kick off a mal by si tam mat ak si dobre pametam City, Liverpool, Dortmund, Barcelonu, Chelsea, Bocu, Neapol a PSG.
-
guess.whoo
Redeemer
hej uz som si vsimol..ale vsimol som si, ze po smykackach ostavaju na travniku stopy sklzu - to ma dostalo dnes, idem s usmevom spat 
-
PhYs0c
King
pozeram som gameplay z PES2015 a vyzerá to tak, že pôjdem radšej do toho, tá fyzika sa mi zdá byť lepšia ako vo FIFA
-
guess.whoo
Redeemer
treba pockat na DEMO aj toho a potom sa uvidi
-
Fodbalista
Amateur
Čo hovoríte na to hodnotenie ? Podľa mňa kravina. Fabregasovi aspoň 87, Messi tak 91, Ronaldo 93. Jediné, čo sa mi ako-tak páči tak Neuer-Ribery. Inak divne že Javi Martinez je lepši ako Alexis Sanchez.
Tak z Chelsea by mal mat podla mna viacej Schurrle lebo 81 je malo podla mna pre neho dalej Oscar mohol mat menej trochu Hazard je akurat ale cela obrana Ivanovic, Cahill, Azpilicueta by mali mat viac ved celu sezonu hrali perfektne a bola to najlepsia obrana v anglicku Azpilicueta dokazal vytlacit zo zakladu Colea co bol najlepsi lavy obranca Cahill deto v strede bol s Terrym nezastavitelny a Ivanovic podla mna nas najlepsi obranca. Messi mal mat menej a Ronaldo viac bohuzial je Messi hlavnou tvarou Fify takze to je asi nemozne. Nepozeral som vela hracov ale co som videl tak Pogba mal mat viacej urcite.
-
Fodbalista
Amateur
Tak mne príde divné, že napr. Farbegas má len 84. JJ, obranu Chelsea mohla mať viac, Ivanovičovi by som dal kludne aj 85 za výkony v prvych kolach PL. Proste napr. Javi Martinez nemôže mať viac ako Cesc, Pirlo, Xabi a iní. Už ani nehovorím o tom, že Cavani je lepší ako Costa . Keď už to berú s poslednou sezónou, Costa mal mať aspoň o 3 viac ako Cavani. Xavi lepší ako Muller ? Kravina. Keď James má 86 len preto , lebo sa mu darilo na MS, Muller by mal mať za MS tak 88. Hazardovi by som dal tak 87 . Iniesta menej, Neuer,Suarez tak akurát. K Messimu sa ani nevyjadrujem.
Je lahké povedať, kto by mal koľko mať. Ale objektívne to zhodnotiť v porovnaní s niekoľko sto až tisícmi hráčmi na FIFE už nie je také ľahké. Ťažko porovnávať, že keď má ten a ten overall 85, tak ten a onen by mal mať minimálne 87. Proste toto je podľa mňa tak ťažký proces, aby sa "vyhovelo všetkým", že to nie je len o tom nabúchať tak pár čísel a hotovo. Verím, že sa snažia to spraviť čo najlepšie a najpoctivejšie.
Dajte potom nejaké prvé dojmy z 15tky, mne by mala o chvíľu prísť na konzolu, tak hádam to bude poriadna mastenica.
Dajte potom nejaké prvé dojmy z 15tky, mne by mala o chvíľu prísť na konzolu, tak hádam to bude poriadna mastenica.
-
Fodbalista
Amateur
Hej no, ale prídu mi trocha choré tie ich hodnotenia. Messi proste nemôže mať viac ako Ronaldo, to je blud.Ešte ak by rovnako 93, nepoviem , ale takto nie. Nefandím realu, ale toto je už fakt veľa. Viem že je to v podstate priemer schopností, ale neverím že ten Messiho dribling je nad Ronaldove napr. hlavičky. EA ale urobilo dobrú vec že dali možnosť upravovania hráčov, a tak si sám hráč môže hráčov upraviť podľa neho.
-
guess.whoo
Redeemer
z dlhodobejsieho hladiska je messi lepsim hracom(goly, trofeje atd.) tak je logicke, ze bude mat vacsi overall
Ved ale je hlavna tvar musi mat najviac
mne bohuzial este 3dm nevyexpendovali zasielku tak nemozem povedat prve dojmy 
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna ju ani tak rychlo expedovat nebudu. vidim to znova na nejaky mesiac
-
Fodbalista
Amateur
No tak nech dajú na tvár Ronalda ( viem že s ním je zmluva ) a nie toho nadávkára
To akože keď je na československom obale Kadlec tak má mať Kadlec viac ako Čech/Hamšík ? Choré.
Inak u nas sa predava ta verzia s Kadlecom ? Alebo z Hazardom ?
V druhom pripade uvazujem o tom ze kupim krabicovku.
-
guess.whoo
Redeemer
tak dnes som si ju uz kupil, cakal som ako sa vyvinie realease od 3DM, ale bude to zrejme tiez az o mesiac ako minuly rok.
takze kto ma origi nech sa potom prihlasi, mozeme zadrvit (pc)
takze kto ma origi nech sa potom prihlasi, mozeme zadrvit (pc)