vsetko je relativne,kto na to ma tak ten chodi denne kludne aj na 10€ obedne menu, v kazdom pripade sa mi ale zda 6,90€ za iba zeleninu ktora ako surovina vela nestoji, ako finalny produkt je to prilis. Je to proste biznis ako kazdy druhy, rovnako ako napr jedalne spominanych Krisnovcov.
zdravá, vyvážená strava
Re: zdravá, vyvážená strava
DEVZYO1G
vsetko je relativne,kto na to ma tak ten chodi denne kludne aj na 10€ obedne menu, v kazdom pripade sa mi ale zda 6,90€ za iba zeleninu ktora ako surovina vela nestoji, ako finalny produkt je to prilis. Je to proste biznis ako kazdy druhy, rovnako ako napr jedalne spominanych Krisnovcov.
Zakladne menu v Ba sa da kupit od cca 3,50-4€
ak si mam vybrat medzi McDonaldom, kde tiez vzdy platis okolo 10€ priemerne a veggie, kde je vyrazne zdravsia strava .. tak si samozrejme vyberiem veggie ..
nechodim tam samozrejme kazdy den, ale 1-2 do tyzdna to padne fajn
boli sme vcera pozriej aj v tej Góvinde, ale bolo tam plné a nedalo sa tam sadnut tak sme sa otocili a išli preč
nechodim tam samozrejme kazdy den, ale 1-2 do tyzdna to padne fajn
boli sme vcera pozriej aj v tej Góvinde, ale bolo tam plné a nedalo sa tam sadnut tak sme sa otocili a išli preč
DEVZYO1G
do Mcdonaldu nechodim vobec ale pochybujem ze by priemerny navstevnik tam platil 10€. V Ba su siroke moznosti obeda,od roznych steak housov,azijskych restik az po tie ktore su zamerane na klasicku slovensku kuchynu, do 5€ sa pri troche skromnosti clovek zmesti/samozrejme bez napojov ale to je individualne/
do Mcdonaldu nechodim vobec ale pochybujem ze by priemerny navstevnik tam platil 10€. V Ba su siroke moznosti obeda,od roznych steak housov,azijskych restik az po tie ktore su zamerane na klasicku slovensku kuchynu, do 5€ sa pri troche skromnosti clovek zmesti/samozrejme bez napojov ale to je individualne/
Kedze som na bezlepkovej diete, mám trochu obmedzené možnosti. Plus nechodím žrať do reštaurácií každý deň ..
v škole mam 'bezlepkovy' obed za 1,56€ ( bezlepkovy -> wannabe 'šalat' s pečivom ...) ktorý zasýti tak akurát na cestu domov ..
v škole mam 'bezlepkovy' obed za 1,56€ ( bezlepkovy -> wannabe 'šalat' s pečivom ...) ktorý zasýti tak akurát na cestu domov ..
Byvat medzi veganmi bolo pre mna az na par momentov zabavne. Upiect kolac a pri to nahradit 99% receptu niecim podobnym bola sranda. Rovnako ako vegansky zemiakovy salat a kapustnica na Vianoce
Tie momenty boli prezyvanie "salamovou hubou" a kecy pri spolocnom jedle (nachos, vegetarianske a pri suste so syrom a smotanou som dostal kazen o smadnych teliatkach)
//jj, chudence male, ich necham hladovat. najvacsia zabava bola, ked sa nam konecne podarilo chytit mys, ktora nam nedala dost dlho spat "... no ale pozri aka je malinka. urcite ju niekde v brlozku caka maminka a place za nou", tak sme ju pustili a ja som sa naucil spat pri zvuku brusenia hlodaveho chrupu o moju postel.
Tie momenty boli prezyvanie "salamovou hubou" a kecy pri spolocnom jedle (nachos, vegetarianske a pri suste so syrom a smotanou som dostal kazen o smadnych teliatkach)
//jj, chudence male, ich necham hladovat. najvacsia zabava bola, ked sa nam konecne podarilo chytit mys, ktora nam nedala dost dlho spat "... no ale pozri aka je malinka. urcite ju niekde v brlozku caka maminka a place za nou", tak sme ju pustili a ja som sa naucil spat pri zvuku brusenia hlodaveho chrupu o moju postel.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
George Orwell píše v roku 1937 o obľube nezdravého jedla medzi chudobnými:
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2014, 09:33)
spevák hardcore kapely Cro-Mags a autor knihy Meat Is For Pussies vysvetľuje ako robiť fresh a smoothie:
spevák hardcore kapely Cro-Mags a autor knihy Meat Is For Pussies vysvetľuje ako robiť fresh a smoothie:
Vie niekto kde sa dá v nejakom normálnom obchode kúpiť mandľové mlieko? Počul som že Fresh by ho mal mať no nenašiel som ho tam. Vďaka.
aj v Kauflande som nieco take videl v regale, kde su sojove mlieka...etc. napísal:Vie niekto kde sa dá v nejakom normálnom obchode kúpiť mandľové mlieko? Počul som že Fresh by ho mal mať no nenašiel som ho tam. Vďaka.
skus aj DM drogeriu v regale s bio potravinami...
Skús aj ostatné reťazce, ktoré majú bio kútiky.. napr. Billa, ale možno aj Tesco, Carrefour, Hypernova..
ephramko V kauflande ho nemajú tam som bol už 2x a ani raz ho nemali, DM to ma nenapadlo aj keď som išiel dnes okolo, určite tam pôjdem.
brm Carrefour to asi nemá, tam som hľadal dávnejšie, no určite sa zájdem pozrieť do Hypernovy a Tesca. Tesco ma niekedy vie prekvapiť aj keď to mám trochu od ruky, ale zájdem tam.
Ok chalani vďaka skúsim ešte prehľadať tie obchody čo ste mi spomenuli.
brm Carrefour to asi nemá, tam som hľadal dávnejšie, no určite sa zájdem pozrieť do Hypernovy a Tesca. Tesco ma niekedy vie prekvapiť aj keď to mám trochu od ruky, ale zájdem tam.
Ok chalani vďaka skúsim ešte prehľadať tie obchody čo ste mi spomenuli.
V DM drogerii v Poluse maju mandlove mlieko vzdy. Takze zrejme to maju v kazdej DM drogerii.