no to bola sranda....pravee som si pisal z chorvatom,rusom,aglicanom...celkom dobre sme sa pobavili,samozrejme pouzival som PCtransatot...
uz ste sa aj vi rozpravali cez icq,trillian.... s nejakym cudzincom,,,nemate icq na komunikativnych cudzincov?ako sa vam s nimi rozpravalo??
Sajmon napísal:no to bola sranda....pravee som si pisal z chorvatom,rusom,aglicanom...celkom dobre sme sa pobavili,samozrejme pouzival som PCtransatot...
uz ste sa aj vi rozpravali cez icq,trillian.... s nejakym cudzincom,,,nemate icq na komunikativnych cudzincov?ako sa vam s nimi rozpravalo??
co ja viem, mam v ICQ liste 327 kontaktov...
ak sa nehodim do inviz modu, alebo away tak som bombardovany spravami
Sajmon napísal:no to bola sranda....pravee som si pisal z chorvatom,rusom,aglicanom...celkom dobre sme sa pobavili,samozrejme pouzival som PCtransatot...
No vacsinou mam v contact liste znamych(su aj z cudziny), ale kecal som aj s nemkami a podarilo sa aj s jednym typkom z Turecka samozrejme vyhradne po anglicky
XilleR66 napísal:mne raz pisal nemec v Slovencine a pouzival translator nic horsie som nevidel, to sa asi skor naucim po nemecky ako prekladat "slovensky" translator
On oto funguje asi aj opacne - z Sk do GER alebo ANG - ti z tohoasi tiez prd maju
Jasomkecal akurat s jednou Nemkou. Aleze by som vyhladaval kontakty v cudzine, to urcite nie.
Aaaa ja mam jednu 15-16 rocnu pubertiacku z UK, no neda sa s nou velmi pisat... Hlavne ked zacne pouzivat tie svoje skratky a skomoleniny... Kym som si zvykol tak som mal co robit... A navyse je to typycka teen-age, ked ju ty nezabavas, citi sa znudene... Tak ju vacsinou ignorujem...
no ja si pisem s kanadankou , a je to dost problem pre mna vypotit suvisle vety ale myslim ze obcash poxopila moje trapne ftipy ( so funny ) aj teraz uz asi hodinu meditujem co jej mam odpisat na mail bo v kanade je o 6hodin menej tak na msn sa stretnut moc neda