Windows kalkulačka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Johnsy
Amateur
Amateur

Windows kalkulačka

Príspevok od používateľa Johnsy »

Ahojte,

prosím Vás, mám problém na PC (Windows Vista Home Premium), s kalkulačkou. Neviem či je to vírus alebo čo, stále mi tá kalkulačka vyskakuje (aj niekoľko okien za sebou) a aby toho nebolo dosť, ešte k tomu pri písaní textu do Google, mi klávesnica píše sama od seba tieto znaky, ktoré sa opakujú: &dd&&d&dd&&&d a podobne..

Systém Windows som preinštaloval, no stále sa to opakuje!

Ďakujem za pomoc.
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows kalkulačka

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Nepolial si klávesnicu?
Máš multimedialnu klávesnicu kde je aj tlačidlo kalkulačka?
Pripadá mi to ako keby si mal permanentne stlačené tie 3 klávesy. Prípadne zalepené od niečoho poliatého.
Kedže ako vravíš WIN si preinštaloval. Ak máš možnosť skús pripojiť inú klávesnicu.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Tak skús inú klávesnicu.
Johnsy
Amateur
Amateur

Nie, nepolial... skúsil som aj vybrať klávesu teda tú, ktorá píše "&", lenže nič.. keď stlačím akúkoľvek inú klávesu, stále mi píše len &&&&&& + klávesu čo som stlačil.. Nemám inú klávesnicu, aby som ju mohol vyskúšať a tiež to nie je multimediálna klávesnica.. To by som pochopil, keby už odchádzala klávesnica, ale prečo mi občas vyskakuje kalkulačka (niekoľko okien)? aj keď asi nejaký súvis to má, pretože väčšinou vtedy mi vyskakujú okná aj keď nie vždy.
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Urcite je klavesnica KO Tym ze vyberies tu imelu hmotu a gumocku neznamena ze neprestane stlacat to tlacidlo ;-) musel by si klavesnicu rozobrat a precistit ten plosny spoj alebo co to tam.je ten papier :-D
Johnsy
Amateur
Amateur

Ok. Skúsim si zohnať inú klávesnicu a uvidím... zatiaľ vďaka :) Ak by niekoho ešte niečo napadlo, nech napíše..vďaka :)
Napísať odpoveď