windowsphone -> ios / android

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
nikto123
Medium Star
Medium Star

windowsphone -> ios / android

Príspevok od používateľa nikto123 »

zdravím,

možno sa pýtam ako neznalé dieťa a pre niekoho to je samozrejmé.. ale ..
chcel by som sa spýtať, ako je to s prechodom zo systému do systému.. mam WP 8.. už druhý takýto telefón (HTX 8x), nieže by mi nevyhovoval,ale keby chcem prejsť na iOS, dalo by sa mi to zosynchronizovať ? (kontakty a pod.) lebo ked som prechádzal z 1. na 2hý v rámci WP,tak nebol žiaden problém, prihlásil som sa na konto a bolo, ale s inými systémami nemám skúsenosti..

vďaka :)
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: windowsphone -> ios / android

Príspevok od používateľa brm »

Stačí jednoducho vyexportovať kontakty z MS účtu do .csv a tie potom naimportovať do Google účtu. Tu máš nejaký návod:
http://www.wintips.org/how-to-transfer- ... oid-phone/
Ak dostaneš kontakty na Google účet, máš ich hneď dostupné v Androide. Skús pogoogliť ešte aj nejaký návod na iPhone, možno nejak podobne sa dajú naimportovať do iCloudu.. ale ja napr. kontakty z Google účtu využívam aj na iPhone (primárne mám Android a to isté Google konto mám prihlásené aj na iPhone, takto mám kontakty na oboch mobiloch hneď prístupné a aktuálne).

Ale tipujem, že so svojim MS účtom sa budeš môcť prihlásiť do Androidu aj iPhonu a tak by si mal mať všetky tieto kontakty prístupné aj v týchto mobiloch. Nemám to však odskúšané.
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

dakujem dakujem, tak nemal by byt problem :)
cssco
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa cssco »

Apple ocakava migrujucich zakaznikov tak na ich officialnej stranke som objavil:

http://support.apple.com/kb/HT6407?view ... cale=en_US
Napísať odpoveď