Windows 8

Informácie o software, ankety...
Pnr
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows 8

Príspevok od používateľa Pnr »

Mam problem s mysou, nejako sama sa mi vypina/zapina. Asi tak na 0,1-0,2 sekundy ju win odpoji.
Co som zatial riesil:
-Prehodit do ineho portu - bez zmeny
-Dat inu mys - Pomohlo. Ked som zapojil malu bezdrotovu mys ta fungovala (ale nevydrzal som ju pouzival dlhsie ako 5 min.. tak mozno by sa to tiez prejavilo neskor)
-Power managment - nastavene ako v prilohe.
-Iny PC (win 7) - tam mys funguje.
Co dalej?
Prílohy
win 8
win 8
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

preinštaluj drivery na myš a chipset, že čo to spraví
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Dik za radu. Nakoniec som ju dlhsie testoval na inom PC a prejavuje sa to aj na nom, cize zla je mys.
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Možno to tu bolo preberané ale nenašiel som to. Prvý krát sa mi dostal do ruky windows 8. Strasne mi vadí to nové zobrazenie štartu. Našiel som pár programov, ktoré mi to zmenia na staré zobrazenie ale to chcem nechať až ako poslednú možnosť. Našiel som nejaký návod kde treba prepísať registre, no mne chýba ten posledný register (RPEnabled) na prepísanie. Taktiež som niekde našiel, že bol update kde sa to bude dať prestaviť. Vie mi niekto povedať, kde to nastavím? Prípadne ako prepísať tie registre.
cheeseburger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa cheeseburger »

Vedel by mi niekto poradit, kde by som mohol stiahnut iso windowsu 8 64 bit? Serial mam, no windows zial nie. Dakujem.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

PtM napísal:Možno to tu bolo preberané ale nenašiel som to. Prvý krát sa mi dostal do ruky windows 8. Strasne mi vadí to nové zobrazenie štartu. Našiel som pár programov, ktoré mi to zmenia na staré zobrazenie ale to chcem nechať až ako poslednú možnosť. Našiel som nejaký návod kde treba prepísať registre, no mne chýba ten posledný register (RPEnabled) na prepísanie. Taktiež som niekde našiel, že bol update kde sa to bude dať prestaviť. Vie mi niekto povedať, kde to nastavím? Prípadne ako prepísať tie registre.
tak to tam mormálne pridaj.
pravý klik -> nová hodnota-> textová hodnota (prvá možnosť) a napíš tam RPEnabled. a potom klik pravým na to čo si pridal a daj zmeniť a do okna čo sa zobrazí dopíš 0 (nulu).
Dávaj pozor, reistre sú háklivé na malé a veľké písmená, čiže ak tam napíšeš Rpenabled/rpenabled, tak to nebude fungovať.
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Pridanie registra nepomohlo. Nejaké iné nápady?
OKO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa OKO »

nemozem sa dostat do nastaveni pocitaca Win 8.1 a tym padom nemozem aktivovat win https://www.youtube.com/watch?v=YbT3O4M ... e=youtu.be
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

ľudia má zmyseľ kupovať Win 8.1 ked Win 8 je lacnejší a upgrade na 8.1 je z Winu 8 free ? :roll:
drodos
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drodos »

logicky asi by bolo vyhodnejsie pre teba kupit windows 8 a postahovat vsetky aktualizacie
icemarek
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa icemarek »

zdravim..

nainstaloval som 1x W8.1 Vsetko by bolo v pohode, akurat mam problem s listou. ked nanej kliknem na ikonu "ovladacie panely" , tak mi ju nechce maximalizovat. Maly nahlad mi ide zobrazit, ale to je vsetko. Aj ked kliknem pravym a dam maximalizovat, tak sa nic nedeje. Kedze mam W8 kratko, predpokladam, ze chyba je na mojej strane. viete mi poradit? dik
Kaffiler
Novice
Novice

Windows 8.1 - zmena velkosti listy

Príspevok od používateľa Kaffiler »

Ahojte vsetci, mam taky problem ze neviem si zmenit listy na folderoch. su velke a komplikuje mi to zivot hlavne v praci wo worde ale aj vizualne to nevyzera dobre, neviem co stym, pripajam niekolko obrazkov aby ste mali prehlad o mojom probleme!

dakujem za vsetky rady
Prílohy
screen1.png
screen.png
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Klikni na listu, daj vlastnosti/nastavenia, a tusim v prvom tabe zaskrtni nikdy nekombinovat. Ak som to spravne pochopil tak toto je ono :D
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

nevie niekto poradit ako vypnut tu velku dlazdicu skype dole na obrazovke ? Mam ju aj ako ikonku vpravo aj dole na liste zabera cely panel a neviem ako ju vypnut, na win 7 som ju vypinal ale nepamatam ako, dik
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Asi sa to tu uz riesilo, ale je mozne ziskat product key z windowsu 8 / 8.1. Kupil som notebook s predinstalovanym windowsom 8.1 a samozrejme bol uz aktivovany (novy). Ale teraz sa tie DVD s windowsom standardne nedodavaju. Ked clovek chce preinstalovat windows (myslim komplet s formatovat vsetko a rozdelit disky), tak musi s tym zajst do servisu kde to kupoval, aspon tak mi bolo povedane.

Takze ak chcem kompletne preinstalovat, teda nanovo nainstalovat windows 8, tak si ho musim teoreticky kupit? .. samozrejme viem o recovery windows, ale to nechcem.. Chcem nahodit cisty windows 8.1
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

sa mi to zdá alebo vo Wine 8.1 už nieje možnosť meniť farbu fontu zložky? :roll:
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

nainštaloval som 8.1 na PC kde bol predtým 7, no zdá sa mi, že tam zostala aj 7, ako si to overím?
(počas inštalácie sa po prvom reštarte objavili aj 7 aj 8 a automaticky sa načítal 8, teraz sa pri reštarte nezobrazí ponuka s výberom OS, automaticky ma prihlási do 8, keď si však pozriem voľné miesto na disku 32bit verzia 8.1 by mala mať pod 4GB, zabraného miesta však je cez 8GB, počas inštalácie som dal sformátovať disk, kde som 8 inštaloval)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak si dal naformatovat disk, tak ten Win tam byt nemoze. Jedine co sa stalo je to, ze tam mas novsiu dosku s UEFI biosom a ako bootovanie bolo v UEFI ulozene Win7, potom sa pridal Win8 a preto si mal vyber, ktory sa neskor stratil. Ine vysvetlenie na to nemam.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mozes tam mat maximalne priecinok Windows.old, ak ano ten mozes zmazat
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak tam ten priecinok moze mat, ked disk naformatoval???
Napísať odpoveď