Odcudzenie hojdačky a vykadnie sa pred dvor
-
101solo101
Light Expert
Odcudzenie hojdačky a vykadnie sa pred dvor
Pri jednej akcií sa stala taka zaujímavá vec. Niektorí to trochu prehnali z alkoholom a susede (ktorá je ale aj podľa môjho názoru úplne pribrzdena, a robí problémy celej dedine) vzali z dvora hojdacku a premiestnili ju asi 200 metrov od jej domu, na hlavnú cestu. A jeden sa jej ešte pred plot vykadil. Ona na druhý deň samozrejme do každého z nás co sme boli na opekacke prišla, a každému sa vyhrážala vezenim. Ze sa vzali odtlačky prstov s hojdačky (aj keď nevznikla žiadna škoda) a DNA z hovna. Je reálne že by sa kvôli takej kvázi "somarine" robilo kolo toho také veľké halo?
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odcudzenie hojdačky a vykadnie sa pred dvor
a ja som si myslel, ze to skonci ked zacala skola
tetka moc pozera C.S.I.
-
vendo
Guru
jasne ze je to normalne ze sa robi halo
nabehne kriminalka, pritlacite prsty na stroj a ste v lochu
kamarat co jej osral chodnik bude este preplacat DNA testy, ten nech rovno preda dom
9/10 pobavil som sa
nabehne kriminalka, pritlacite prsty na stroj a ste v lochu
kamarat co jej osral chodnik bude este preplacat DNA testy, ten nech rovno preda dom
9/10 pobavil som sa
Pobavil som sa
Max čo tak dostanete pokutu za priestupok. Pokiaľ ale budete držať ústa nikomu nič nerozprávať a policajtom sa to nebude chcieť riešiť tak ani to.
nebude ani priestupok a to DNA
a nema aj zabery z druzic?
-
101solo101
Light Expert
Dobre, ale ja som sa s tým nikdy nestretol, tak neviem ako to chodí. U niektorých už bola kriminálka a povedali že keď sa niekto neprizná tak pôjdeme všetci čo sme tam boli na výtery a zbytočne sa budeme vláčiť po úradoch.
kriminalka ma ine veci na starosti jak riesit hovna pri plote
a kto to zaplati?
skusaju kto praskne kamaratov
a kto to zaplati?
-
Ryan Giggs
VIP
Ja by som si z toho srandu veľmi nerobil. Aby to nedošlo až do takeho štadia že pošlu SWAT. To už bude neskoro plakať nad rozliatym mliekom...
-
vladenko007
VIP
No veru veru najprv srat a potom swat. 
-
lekoklatik
VIP
No davajte si majzla chalani. V Čechách napriklad uz stihaju psov! podla DNA z hovien. Dufam ze si tetuska nejake to hovno zavarila, inak z toho nic nebude. Mali by ste mat nasráno 
-
DarkNation
Expert
Neplac nad vysratym hovnom. Vysrate hovno je ako povedane slovo, ani jedno už nevratis spat.
Lepí vám? No to som rád.
-
Hotwire
Addict
No tak to ste si pekne posrali. Dost na hovno situacia. 
tak pobavilo, ale realne byt v situacii tej tetky tak tomu sopliakovi dam vyzrat to hovno ani sa jej necudujem, ze ju to nasralo 
-
Runes
Addict
hlavne ze robi problem celej dedine ale ze sa vy spravate jak opice to je ok
Neviem na zaklade coho spoja vysrate hovno a premiestnenu hojdacku, hojdacka urcite nestala milion cize to bude maximalne daky priestupok za 30€. Keby riesili kazde taketo hovno tak neviem
A ked ta to ukludni vlani pri venceni psa v sobotu na obed v lete krasny den milion ludi vsade namna vybehol prihorety magor s nozom zvalil ma na zem prilozil mi ho na krk vyhrazal sa mi. Podla prokuratora to bol len priestupok voci spolocnemu nazivaniu a vlastne sa nic nestalo. Dodnes den tam napada ludi ked zavolas policajtov len pokrcia plecami ze vedia kto je ot a co s nim maju robit. Btw hovorim o petrzalke tento magor jazdi na kamione je dade s Filakova. Cize ziaden mafian nic proste vypatlanec. Proste ne za hovno pred susedinim barakom ti v tomto super state nic nehrozi
Neviem na zaklade coho spoja vysrate hovno a premiestnenu hojdacku, hojdacka urcite nestala milion cize to bude maximalne daky priestupok za 30€. Keby riesili kazde taketo hovno tak neviem
A ked ta to ukludni vlani pri venceni psa v sobotu na obed v lete krasny den milion ludi vsade namna vybehol prihorety magor s nozom zvalil ma na zem prilozil mi ho na krk vyhrazal sa mi. Podla prokuratora to bol len priestupok voci spolocnemu nazivaniu a vlastne sa nic nestalo. Dodnes den tam napada ludi ked zavolas policajtov len pokrcia plecami ze vedia kto je ot a co s nim maju robit. Btw hovorim o petrzalke tento magor jazdi na kamione je dade s Filakova. Cize ziaden mafian nic proste vypatlanec. Proste ne za hovno pred susedinim barakom ti v tomto super state nic nehrozi
-
drop
Medium Star
Takze z toho vyplyva, ze sa tam chodte vysrat este raz a zavolajte si aj dalsich kamosov. 
-
xH4wK
A potom prečo je Slovensko zväčša take tupé...
Ked pani bude velmi chciet, tak proste poda aj trestne oznamenie...divil by si sa, ake veci sa denne riesia na Slovensku....
napriklad Vranovská polícia objasnila krádež fazuľe (hlavne ta citacia stoji za to...normalne organizovany zlocin) hrozi im odnatie slobody za 2kg fazule...
Osobne poznam takych co boli na sude kvoli pokysnutym kompotom z pivnice...a podobne...takze dufam ze nas oboznamis ako sa to riesi
napriklad Vranovská polícia objasnila krádež fazuľe (hlavne ta citacia stoji za to...normalne organizovany zlocin) hrozi im odnatie slobody za 2kg fazule...
Osobne poznam takych co boli na sude kvoli pokysnutym kompotom z pivnice...a podobne...takze dufam ze nas oboznamis ako sa to riesi
Ono je to smutné, tí čo si zaslúžia trest tak sa neriešia, ale napr. :
http://www.pluska.sk/krimi/domace-krimi ... necne.html
http://www.pluska.sk/krimi/domace-krimi ... necne.html