WD Puprle alebo AV
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
WD Puprle alebo AV
Zdravim, montujeme kamerove systemy a do teraz sme davali do DVR disky AV, no nedavno vysla verzia Purple, ktore sa oplati pouzivat? Cenovo su rovnake.
-
hojko
Site Admin
Re: WD Puprle alebo AV
Purple je nova rada a je urcena prave na nieco taketo, tj. nonstop prevadza a vysoke zatazenie (neustale zapisovanie dat), taktiez zmena teploty ci mozne otrasy. Z tvojho pohladu by som sa na to dival tak, ze v kazdom pripade mas na disk zaruku. Pri Purple su to 3 roky, pri normalnych diskoch mas 2 roky, tusim seria Black ma 5 rokov.
Neviem ake AV myslis, ze ci Green-AV, ale proste Greene sa mi nepozdavaju, vela ludom odisli, aj ked neviem, ze ci model AV je na tom lepsie. Ale nevidim dovod preco neprejst na Purple, ak ma sluzit prave pre kamerove systemy a cena Purple a Green-AV je takmer rovnaka. V konecnom dosledku si ten par eurovy rozdiel aj tak zaplati zakaznik.
Neviem ake AV myslis, ze ci Green-AV, ale proste Greene sa mi nepozdavaju, vela ludom odisli, aj ked neviem, ze ci model AV je na tom lepsie. Ale nevidim dovod preco neprejst na Purple, ak ma sluzit prave pre kamerove systemy a cena Purple a Green-AV je takmer rovnaka. V konecnom dosledku si ten par eurovy rozdiel aj tak zaplati zakaznik.
-
Chalesnik
Medium Professional
hej myslel som tie GP-AV .... dakujem za odpoved
Dobré sú aj disky Seagate SV35 ,ktoré majú tiež 3 ročnú záruku.
-
Chalesnik
Medium Professional
ja som zastancom WD, mam s nimi dobre skusenosti ale je to asi tak ako ked niekto preferuje intel miesto amd a podobne
Veď mne je to jedno.Používam tútu radu aj ako hlavný disk,ak skladám PC ,hlavne aj kvôli tej 3 ročnej záruke a spoľahlivosti.Zatiaľ som nereklamoval ani jeden disk z tejto rady a na niektorých PC už bežia dlho.Teraz mám aj ja v PC nový 2TB WD Purple ,tak som zvedavý na jeho bezporuchovú životnosť.