Caute,
moj prvy problem spociva v prehravani videa cez VLC media player (iny som neskusal, kedze mi to az tak nevadilo), furt ked pozeram filmy na notebooku, ci sa jedna o serial, film v 1080p tak mi zvykne rozkladat sem tam obraz, zvuk sa na pol sekundy sekne obraz sa rozlozi, nasledne pokracuje dalej, ale je taky ako je na obrazku, pred tym, ako som nainstaloval Windows 8.1 mi to robilio vacsinou iba v power saver mode, no teraz mi to robi uz aj v high performance mode, co je strasne otravne, kedze si to poriadne nemozem uz pozriet ani na baterke. vid obrazok
Druha vec je, ze od kedy som nainstaloval W 8.1, tak vydrz mojej baterky sla strasne dole + sa mi zda ze mi nieco vytazuje vetraky a isli by ako keby "naplno" nehucia, no idu trosku slabsie ako keby som mal pustenu daku hru a hral v high performance mode, nvidia som cekoval ci nemam nejaku nezmyselnu apku nastavenu v pozadi ci nejde na grafickej karte, ale bez uspechu, neviete co by to mohlo sposobovat?
Dakujem
Dlhodoby problem s VLC + Windows 8 a bateria
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dlhodoby problem s VLC + Windows 8 a bateria
njn to rozsekanie obrazu je kvôli tomu, že procesor nestíha, či už cpu/gpu. neskúšal si pre zmenu ovládače staršie/novšie ?
-
aviceN
Guru
i5-3210M a 635m grafika, lenze nerozumiem preco nestiha aj na high performance mode, ovladace mam najnovsie, no robilo to od zaciatku kupy ntoebooku cca 2 roky dozadu
-
kukiak
Addict
Vyskusaj iny player, mne napr tiez na nb vlc seka.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Minule som známemu inštaloval nejaké veci do ntb a tiež mu strašne haprovalo VLC na osmičke. Určite skús iný prehrávač 
-
aviceN
Guru
ono totiz to robilo aj na Win 7, az na tu bateriu, ta bola v poho a vydrzala fajn...skusim asi iny player no, nic ine neostava