Sieťový adaptér
Sieťový adaptér
Čaute, tak som tu opäť ja... Počítač poskladaný, napalovacka kúpená už tiež takže tuto som už zapojiť mohol keďže doska mala pripojenie sata.. Ide o dosku Asus h81m plus...
Problem je taky ze keď som dal inštalačné CD do mechaniky, nainštaloval som všetky driveri ktoré boli na tomto CD od dosky a PC mi píše že nieje nainštalovaný sieťový adaptér ale ako ho mam nainštalovať keď sa nedá pripojiť na internet? Nemám ho ako stiahnuť a na tom CD ho neviem nájsť
Teraz som tu len cez mobil
Problem je taky ze keď som dal inštalačné CD do mechaniky, nainštaloval som všetky driveri ktoré boli na tomto CD od dosky a PC mi píše že nieje nainštalovaný sieťový adaptér ale ako ho mam nainštalovať keď sa nedá pripojiť na internet? Nemám ho ako stiahnuť a na tom CD ho neviem nájsť
Teraz som tu len cez mobil
Re: Sieťový adaptér
A preto potrebujes novu temu zase? Stiahni si ho cez mobil. Driver k sietovke je vacsinou ten k chipsetu, takze na cd hladaj ovladac pre chipset.
Alebo tu pod LAN driver: http://www.asus.com/Motherboards/H81MPL ... _Download/
Alebo tu pod LAN driver: http://www.asus.com/Motherboards/H81MPL ... _Download/
Ľudia som zúfalý.... Pri pokuse o nainštalovaní driveru mi stále píše že :
The Realtek network controller was not found.
If deep sleep mode is enabled Please Plug the cable
Mam windows 7 professional 32 bit
Na internete som hľadal tak na počudovanie až veľmi veľa ľudia malo s tým problém a aj napriek tomu som nenašiel riešenie na môj problém.. Vyskúšal som driveri z Asus stránky, vyskúšal som vytiahnuť kábel napájania a nechať 10 min tak.. Stále nič... Vyskúšal som aj vybrať ramku z dosky a nechať 10 min, ako radili na zahraničných portáloch a stále nič... Neviem si s tým rady, nemôžem nainštalovať ten lan driver a ja ten internet na PC potrebujem teraz súrne hlavne kvôli skole..
The Realtek network controller was not found.
If deep sleep mode is enabled Please Plug the cable
Mam windows 7 professional 32 bit
Na internete som hľadal tak na počudovanie až veľmi veľa ľudia malo s tým problém a aj napriek tomu som nenašiel riešenie na môj problém.. Vyskúšal som driveri z Asus stránky, vyskúšal som vytiahnuť kábel napájania a nechať 10 min tak.. Stále nič... Vyskúšal som aj vybrať ramku z dosky a nechať 10 min, ako radili na zahraničných portáloch a stále nič... Neviem si s tým rady, nemôžem nainštalovať ten lan driver a ja ten internet na PC potrebujem teraz súrne hlavne kvôli skole..
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
možno ti ethernet karta na doske odišla, kúp nejakú za 10€ pichni ju do pci portu a máš po probléme.
Ved teraz nová doska tak ako mohla odísť..
tak dúfam že nebudem musieť kupovať ze sa to nejako vyrieši aké ak náhodou tak novou sietovou kartou by sa vyriešil problém hej?
Všetko je na CD len lepšie hľadaj.
4040 precitaj si aj komenty zistíš ze mam iný problém 
Tak ja pred tým ako nainštalujem OS na novú dosku, aktualizujem bios na najnovší.Pozri sa aj poriadne do biosu či sa tam náhodou nedá vypnúť LAN.V správcovi zariadení je pri LAN čo?Je tam vôbec zobrazená sieťová karta?Nainštaloval si driver pre chipset?Používam dosky ASUS a win7 väčšinou nájde všetky ovládače a v správcovi zariadení je všetko v poriadku.
Do BIOSu som pozeral nebolo tam nič také čo malo spoločné s LAN... Teda nič také čo by vytváralo môj problém
Práveže v správcovi tam nieje sieťová karta, iba keď dám hore vo voľbách Zobraziť skryté položky tak tam mi zobrazí potom sieťový adaptér
Práveže v správcovi tam nieje sieťová karta, iba keď dám hore vo voľbách Zobraziť skryté položky tak tam mi zobrazí potom sieťový adaptér
A čo bios,na dosku ich vyšlo veľa ,máš ten posledný?
Nemal som najnovší ale teraz som si to aktualizoval na najnovší, no tu hlášku mi píše stále... Malo mi to nejako pomôcť?
Ľudia a keď si idem stiahnuť driver z Asus stránky aby som mal ten najnovší a kliknem na chipset ovládače, tak sa tam nachádza Intel chipset driver a tiež aj management engine interface... Je to jedno z to isté alebo mam stiahnuť aj to aj to?
Alebo aj keď rozkliknem LAN ovládače tak je tam realtek Ethernet utility a taktiež aj realtek LAN driver, je to jedno a to iste alebo stiahnuť obidve?
Ľudia a keď si idem stiahnuť driver z Asus stránky aby som mal ten najnovší a kliknem na chipset ovládače, tak sa tam nachádza Intel chipset driver a tiež aj management engine interface... Je to jedno z to isté alebo mam stiahnuť aj to aj to?
Alebo aj keď rozkliknem LAN ovládače tak je tam realtek Ethernet utility a taktiež aj realtek LAN driver, je to jedno a to iste alebo stiahnuť obidve?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
potrebuješ realtek lan driver.
Nainštaluj si aj Intel chipset driver.
Tak hladal som na internete paru dni riesenia nic nic nic nepomohlo tak som nakoniec bol nutený kupiť sietový adapter ... takže takto nejak som vyriešil tento problem..