O2 Fér zmena programu-totálna kravina?
O2 Fér zmena programu-totálna kravina?
Cawte.Prosím vás potreboval by som vedieť váš názor.V O2 som začínal s programom O2 Fér splatbou an fakturu ale stým že mám program 100 volných minut za 10 evri. nakolko som vela volával a tých 100 minut som behom pár dní minul tak som mával 40-50 niekedy až 100 eurove faktury.nechal som sa ukecať že si mám zmeniť tento program podla skutočne prevolaných minut. Tak som si zrušil mesačný poplatok 10€ s tým že asi budem platiť menej a kde mám aj hovory do siete O2 zadarmo po 1.minute na hodinu.Lenže akonahle uskutočním hovor čo i len 3 minutový do inej siete už je tam kua 40 centov nadrbaných..Mám zato že som urobil totálnu kravinu a zmenou programu budem platiť ešte viac než som platil..čo myslíte?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: O2 Fér zmena programu-totálna kravina?
Samozrejme, ze si spravil kravinu.. ty mas na to patent. mal si si dat flat pausal a mal by si pokoj.
čo je to flat paušal?
Alebo k O2 Fér si aktivuj balíček Neobmedzené volania do SR a celej EU za 30€ mesačne.
-
Sarger
Guru wannabe
Pozri tie balíčky a ak voláš daným osobám veľa tak si aktivuj balíčky na nich alebo podľa potreby.
ja mam Orange osobne ale O2 ma vyhodu ze je stale neviazany takze mozes v buducnosti hocikedy urobit zmenu a nemusis platiti pokutu
-
guess.whoo
Redeemer
aktivuj si neobmedzeny balik volani za 30 alebo 300 minut za 21 a neriesis