Ahojte nie som moc technicky typ a po istom casi stravenom na googli som sa rozhodol ze sa predsa len spytam vas. Ide o to zariadujem si obyvacku, skor mensia ide o to ze by som chcel aby som tam mal ako tak kvalitny zvuk. V obyvacke sa bude nachadzat Plazma ktora sluzi len pre PS3 a prehravanie filmov (bud blu-ray cez PS3 alebo filmy pomocou hdmi na plazmu). Vacsinu hudby mam v pc alebo na mobile a chcel by som aby to zariadenie bolo schopne prehravat to z mobilu cez bluetooth alebo aby som tam vedel pichnut usb alebo nieco. Rozpocet cca do 200 eur, ako vravim ide mi skor o komfort ovladanie a ze nebudem musiet stale nieco nastavovat alebo kable prepinat, snad rozumiete. Za kazdu radu som vdacny
Toto mi padlo do oka, neviem ako s tou telkou, ci ta telka sama o sebe nebude mat lepsi zvuk: http://www.lacne-nakupy.sk/predaj-sony- ... 9895191429
Ozvucenie obyvacky, ako nato
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ozvucenie obyvacky, ako nato
Hladaj to pod slovom "soundbar", vacsina splna to co potrebujes - maju aj bluetooth.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No nad takym niecim co si postol ani nepremyslaj zameraj sa skor na kvalitne stereo alebo domace kino. No obavam sa ze do 200€ to bude velka bieda. Najlepsia kombinacia je reciever + repro no to je vyrazne nad 500€. Silou mocoi by si sa zmestil mozno do 350€ aj ked by to nebolo bohvieco. Ozaj s tym rozpoctom nic nenarobis? Ja si na extra kvalitu nepotrpim no za audio do obyvacky som dal cez 1000€ a to je da sa povedat stredna trieda.
Arkaz - podla nazvu temy akoby hladal nejaky repro system, lenze to sony co tam dal to je len prehravac. Nema to ani zosilovac. Cize celkom nechapem co vlastne chce za tych 200€. Pustat hudbu z repro v TV je kvalita ako z prenosneho "kancelarskeho" radia - otras.
-
Ryan Giggs
VIP
wladas, to Sony nie je prehravač. Je to normalny (prerasteny) BT reproduktor k mobilu či tabletu, ktory ma ale naviac radio a CD mechaniku.
Radšej ale ako take nezmysly a soundbary nejaky normalny mikrosystem s klasickymi regalovkami, keď už to musi mať aj BT. To bude mať aspoň prijemny, decentny, počuvateľny zvuk. Pripadne ak to ma aj viac dunieť a hučať tak aj minisystem. Na pripojenie k TV plus ďalšim zariadeniam (konzola, MMC...) sa ale použiva normalny AVR keďže ťahať zvuk cez TV je ako sa škrabať ľavačkou na pravom uchu.
Radšej ale ako take nezmysly a soundbary nejaky normalny mikrosystem s klasickymi regalovkami, keď už to musi mať aj BT. To bude mať aspoň prijemny, decentny, počuvateľny zvuk. Pripadne ak to ma aj viac dunieť a hučať tak aj minisystem. Na pripojenie k TV plus ďalšim zariadeniam (konzola, MMC...) sa ale použiva normalny AVR keďže ťahať zvuk cez TV je ako sa škrabať ľavačkou na pravom uchu.
Ono som dost laik (pri pozerani filmov si vystacim s kvalitou zabudovanych reprakov v telke, v aute mam tiez standartne radio a sluchatka kupujem max za 30e
) a nakolko idem zariadovat tu obyvacku od zakladov (momentalne prazdna miestnost) som sa skusil popozerat ake su alternativy ale mam z toho viac menej len zmatok).
Asi bude predsa len najlepsie popozerat sa po hifi systeme mensom (nieco mensie na policku). Kriterium nech to prehrava usb a da sa nato pripojit bezdrotovo mobilom, napada vas nieco konkretne v tejto cenovej relacii ? (Nechcem kvoli tejto malickosti setrit na nabytku) Dakujem za ochotu a rady
Asi bude predsa len najlepsie popozerat sa po hifi systeme mensom (nieco mensie na policku). Kriterium nech to prehrava usb a da sa nato pripojit bezdrotovo mobilom, napada vas nieco konkretne v tejto cenovej relacii ? (Nechcem kvoli tejto malickosti setrit na nabytku) Dakujem za ochotu a rady
-
Ryan Giggs
VIP
Teraz som uz aj ja zmateny. Chces to teda pouzit aj na pripojenie s TV alebo nie?
Mikrosystemy maju line in vstup, pokial ma ta plazma lineout tak to vies pripojit aj k TV. Mal som na mysli nieco taketo:
https://www.mall.sk/mikrosystemy/sony-cmt-sbt100
Mimochodom sluchadla za 30 eur mozu zahrat velmi dobre, pokial kupis tie spravne.
Mikrosystemy maju line in vstup, pokial ma ta plazma lineout tak to vies pripojit aj k TV. Mal som na mysli nieco taketo:
https://www.mall.sk/mikrosystemy/sony-cmt-sbt100
Mimochodom sluchadla za 30 eur mozu zahrat velmi dobre, pokial kupis tie spravne.