Toto by mohla byť téma o všetkom okolo starých alebo nových jednoduchých mobiloch. Aby sa nezakladala na všetko zvlásť téma, mnohé veci sa dajú vyriešiť (keďže nemajú operačný systém a aplikácie) dvomi tromi príspevkami tak tu by mohli diskutovať majitelia jednoduchých alebo starších telefónov. Tak začnem ja:
Ako by sa dala pozrieť kontrola spotreby na staršej Nokii u operátora Telekom? Oficiálne se uvádza že stačí navštíviť stránku m.telekom.sk/spotreba a mal by naskočiť prehľad spotreby. Avšak keď tak učiním vyhodí mi hlášku že čo je troch absurdum lebo všetky uvedené podmienky spĺňam:
Prístup zamietnutý
Ľutujeme, vaša identita nebola rozpoznaná. Služba je prístupná len cez mobilný internet Telekom.
Uistite sa že:
- Ste pripojený cez mobilný internet Telekom (jasné že som!)
- Ste zákazníkom mobilnej siete Telekom (však to vyplýva z prvého bodu)
- Používate APN internet alebo WAP (jasné že používam)
- Nie ste pripojený cez WiFi (jasné že nie!)
- Pristupujete cez podporovaný prehliadač (na starej Nokii neni toho moc na výber, buď OperaMini alebo ten originál čo je v Nokii tá zemeguľa)
Riešil som aj cez zákaznícku linku a oni že mám si poslať SMS a obratom mi príde v SMS výpis a haluz bola že na koniec pridali ,,spotrebu si môžete lahko a jednoducho pozrieť aj vo svojom mobile keď navštívite stránku bla bla bla" ale sranda je to že PRÁVE TO MI NEŠLO preto asi pozerám cez SMS... Oni že zavolajte technikom oni by to poriešili... Tsssss
Staršie a jednoduché telefóny - Všeobecne
Re: Staršie a jednoduché telefóny - Všeobecne
tusim ze opera mini tam nefunguje ako ma
a da sa to pozriet aj cez telekom.sk
O tej opere mini viem. Tam to robí aj susedovi že načíta len logo telekom a potom len donekonečná točí ten krúžok že načítava. Ale cez klasický nokiácky integrovaný čo je v ňom tak cez ten mi hodí tú hlášku. A kde na telekom.sk? Ja som kukal aj plnú verziu telekom stránky cez ten mobil a treba tam stále zadať číslo potom to pošle overovaciu SMS potom tú treba prepísať do políčka a ešte na tom malom displayi pozerať webstránky v plnej verzii je utrpenie.CheZteR napísal:tusim ze opera mini tam nefunguje ako ma
ved si to pozri na kompe...
Jaj táááák to som nevedel. Pozriem aké sú možnosti lebo zase to prehnané zabezpečenie a overovačky mi lezú na nervy to neznášam. Ja by som si predstavoval niečo jednoduché že spustím a hneď to mám pekne vypísané všetko.CheZteR napísal:ved si to pozri na kompe...