nezaujem o komunikaciu
nezaujem o komunikaciu
ahojte , mam taky problém ktorý pozorujem už dlhodobejšie , ked sme niekde v partii alebo v spoločnosti , rád sa pýtam ludi na otazky , ked sa o niecom bavime ale ako nahle by som mal ja niečo povedať o sebe alebo svojich zaujimoch to zacne viaznut a vzdy radsej zmenim konverzaciu zas na druheho a bavíme sa o nom alebo o iných veciach ... som znamenie lev , mam ale asi silne potlačené ego , lebo kedysi som miloval byt tym stredobodom pozornosti , zabavať a robiť šaša zo seba ... ale posledný rok dva pozorujem že je to na ustupe viac som ostal tichý , uzavretý do seba a namyslam si sam podvedome atd... alebo ked sa o niecom bavime a viem ze ten druhy hovori sprostosť ostanem taky ze mam na haku a neriešim , proste nerad idem do konfliktov predtym som ich vyhladaval , neviem cim to je uz ani sranda so mnou nieje , kamarati ma volaju sporadicky von , kedysi vzdy ako prvého a teraz ako posledného , nezapajam sa moc do rozhovor a vzdy som ten vzadu čo počuva a kedysi som bol tne čo vzdy nieco rozpraval a tahal ostatnych , teraz som ako 5 koleso u voza... neviem co si o tom myslieť , lebo niekedy ma nebavi bavit sa o druhych , ohovarat , a riesiť nezmyselne veci ako moji vrstovnici... je mi 21
Re: nezaujem o komunikaciu
Stava sa ti to pri kamaratoch alebo pri kazdom, s kym sa bavis ?
pri každom asi , niekedy viac niekedy menej ... pripisujem to skor tomu ze som dospel ale ja fakt nie ze nemam rad komunikaciu ale nebavi ma sa bavit o sprostostiach ako kedysi ked som mal xx - násť .... skor problem je ten ze nemám o čom rozprávať ako o tom že sa nezapájam do rozhovorov a radsej som ticho pritom pred pár rokmi to bolo uplne iné , srandista a teraz ani to ...
prepac, ale nerozumiem s cim mas problem, respektive co ta teda trapi.
Chces sa rozpravat - rozpravaj sa.
Nevies o com - o hocicom co tebe "robi radost", film co si videl, situaciu co si zazil, koho si stretol, co nove, spominaj co vsetko si prezil.
Mas pocit ze si piate koleso na voze - zmen "voz".
mna tiez nebavi pocuvat niektore "mudrosti" dookola - riesenie je easy, idem von s inym clovekom, alebo nejdem vobec, pripadne sa stretavam menej casto s ludmi co tocia furt dookola to iste
teda este raz, prepac ale nerozumiem co je ten problem, co ta trapi. Skus vysvetlit.
Chces sa rozpravat - rozpravaj sa.
Nevies o com - o hocicom co tebe "robi radost", film co si videl, situaciu co si zazil, koho si stretol, co nove, spominaj co vsetko si prezil.
Mas pocit ze si piate koleso na voze - zmen "voz".
mna tiez nebavi pocuvat niektore "mudrosti" dookola - riesenie je easy, idem von s inym clovekom, alebo nejdem vobec, pripadne sa stretavam menej casto s ludmi co tocia furt dookola to iste
teda este raz, prepac ale nerozumiem co je ten problem, co ta trapi. Skus vysvetlit.
Gratulujem, práve si zistil dve veci:HafO napísal:ahojte , mam taky problém ktorý pozorujem už dlhodobejšie , ked sme niekde v partii alebo v spoločnosti , rád sa pýtam ludi na otazky , ked sa o niecom bavime ale ako nahle by som mal ja niečo povedať o sebe alebo svojich zaujimoch to zacne viaznut a vzdy radsej zmenim konverzaciu zas na druheho a bavíme sa o nom alebo o iných veciach ... som znamenie lev , mam ale asi silne potlačené ego , lebo kedysi som miloval byt tym stredobodom pozornosti , zabavať a robiť šaša zo seba ... ale posledný rok dva pozorujem že je to na ustupe viac som ostal tichý , uzavretý do seba a namyslam si sam podvedome atd... alebo ked sa o niecom bavime a viem ze ten druhy hovori sprostosť ostanem taky ze mam na haku a neriešim , proste nerad idem do konfliktov predtym som ich vyhladaval , neviem cim to je uz ani sranda so mnou nieje , kamarati ma volaju sporadicky von , kedysi vzdy ako prvého a teraz ako posledného , nezapajam sa moc do rozhovor a vzdy som ten vzadu čo počuva a kedysi som bol tne čo vzdy nieco rozpraval a tahal ostatnych , teraz som ako 5 koleso u voza... neviem co si o tom myslieť , lebo niekedy ma nebavi bavit sa o druhych , ohovarat , a riesiť nezmyselne veci ako moji vrstovnici... je mi 21
1. Dospievaš.
2. Tvoji kamaráti sú idioti.
Na Vianoce im pošli plyšových macíkov a začni sa venovať činnosti, ktorá nebude totálnou stratou tvojho času.
Kazdy sa meni, a nie raz...kazda zivotna situacia cloveka nejak pozmeni...a tak isto aj vek a doba stravena na tomto svete formuje osobnost cloveka.
Tiez vnimam na sebe, ze som iny ako pred 5timi rokmi...a tak isto to vidim na ludoch okolo mna....su taky, ktory ako keby vobec neboli pripraveni na realitu a po skonceni skoly ostali poznaceni, pridu mi uz 'nalomeni' a trosku depresivni....
//Pinco lepsie?
Ospravedlnte ma, ja slovencinu uz pouzivam najmenej 
Tiez vnimam na sebe, ze som iny ako pred 5timi rokmi...a tak isto to vidim na ludoch okolo mna....su taky, ktory ako keby vobec neboli pripraveni na realitu a po skonceni skoly ostali poznaceni, pridu mi uz 'nalomeni' a trosku depresivni....
//Pinco lepsie?
komunikáciu netreba siliť a keď s kamošmi nemáš o čom kecať, možno je načase zmeniť partiu, s ktorou sa stretávaš... ja si občas so starými kamošmi zájdem na pivec, ale to je možno raz-dvakrát do roka, je pravda, že okruh mojich známych sa za posledné roky radikálne zmenil
jednoznacne vyhladat novu partiu 
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nechaj ich vychladnúť, daj si pauzu a skús to s novými ľudmi.
Čerstvý štart je najlepší a môžeš len získať.
Čerstvý štart je najlepší a môžeš len získať.
Kusok do toho vstupim ak mozem. Pozorujem u seba podobny problem, ako by som sa uz nemal o com bavit s dlhorocnymi kamaratmi a ani ma nebavi uz chodit s nimi von, nudim sa pri nich. No radite tu zmenit priatelov, ale ako ? Ako si najst inu partiu ? A hlavne taku aby s nimi bolo o com.