Google Android OS
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
takze dnes o 11.00 zacina predaj Moto360. Rozmyslal som, ze ich rovno vezmem, ale asi pockam par tyzdnov/mesiacov na uzivatelske recky...ma o ne niekto zaujem?
Tak mobil mi dnes prišiel. Vymenili baterku potom nejakú "klapku" a "front"guess.whoo napísal:lenze tym, ze je baterka nevyberatelna je to dost otazne, ci to zreklamuju ked bol robeny neservisny zasah do zariadenia
-
guess.whoo
Redeemer
to si dobre pochodil 
Záujem je. Prvé hodinky, ktoré sa mi páčia, dokonca si myslím že ide o také malé dizajnové majstrovské dielo. Ale trošku ma odrádza cena, za takú blbostičku. Ale po nejakom polroku, roku by mala slušne spadnúť. Neponáhľam sa do toho.guess.whoo napísal:takze dnes o 11.00 zacina predaj Moto360. Rozmyslal som, ze ich rovno vezmem, ale asi pockam par tyzdnov/mesiacov na uzivatelske recky...ma o ne niekto zaujem?
Od dnes Oneplus One, po dlhom case znovu prechod na android, zatial maximalna spokojnost
Existuje nejaka aplikacia na Android do ktorej budem moct napisat jazdcov a potom im pridelovat kazde kolo nejake body a podla toho aby sa zoradila tabulka ? Potrebujem to na hru F1 kde chceme zahrat "split screen" karieru.
Papier a pero nestačí?UN2552 napísal:Existuje nejaka aplikacia na Android do ktorej budem moct napisat jazdcov a potom im pridelovat kazde kolo nejake body a podla toho aby sa zoradila tabulka ? Potrebujem to na hru F1 kde chceme zahrat "split screen" karieru.
-
guess.whoo
Redeemer
presne si mi to zobral z klavesnice..na kazdu p..ovinu uz treba appku? vytvorit v excely tabulku alebo pekbe old fashioned na papier
Sorry ale papier u mna nevydrzi mozno aj 3 mesiace kedze to hrame nepravidelne a snad neocakavas ze odohram na 100% celu soznu za jeden den. Excel ma napadol ako prvy tak som pouzil QuickOffice a nejako to blblo takze som nedokazal spocitat ale dneska to uz ide ale ako dam aby sa to zoradovalo podla poctu bodov ? 
-
guess.whoo
Redeemer
najdi temu o excely a tam ti povedia aky vzorec na to potrebujes
Chcel by som sa opytat ako android vybera siet. mam telefon ktory podporuje 2g,3g,4g. Da sa dako nastavit aby preferoval 2g pokial *nepouzivam net ? [*a ked bezi na pozadi daky IM ako skype,fb] a ked pustim chrome/youtube [apky ktore na 3g/4g pofrcia znacne rychlejsie] automaticky prehodi na 3g/4g ak je dostupne ? Alebo to robi automatikcy a nepotrebujem na to apku ? este som neodsledoval. Mam Cyanogen 4.4.4
-
kukiak
Addict
O takom niecom som nepocul, ale bezne najdes widgety, kde si velmi rychlo prepnes 2g/3g.. Jedine cez Tasker si myslim mozes nastavit, ked mas mobil zablokovany aby pouzival len 2G..
v nastaveniach sa mi to da prehadzovat. som dlhsie nemal android, widget ma nenapadol a uplne postaci... dakujem
Zdravím, známy má telefón (neviem aký) s androidom 2.3.3. Mohli by ste mi poradiť, ako sa dá preinštalovať nanovo systém? S androidmi nemám vôbec skúsenosť a google moc nepomohol. Je na to nejaký soft?
Malo by stačiť spraviť factory reset (obnoviť továrenské nastavenia) - pozri manuál k danému mobilu - a má čistý mobil akoby si ho práve doniesol z obchodu. Samozrejme príde o všetky dáta. Prípadne bližšie špecifikuj, o aký mobil sa jedná a aký má problém, ako ho chce preinštalovať.
ide o Samsung, zdá sa mi, že má označenie S5670, android 2.3.3 gingerbread. Problém je jednoduchý, ten telefón ide pomaly. BTW, skúšal som Samsung Kies, ponuku "inovácia a inicializácia firmvéru", ale vypísalo mi, že zariadenie nepodporuje inováciu.
-
guess.whoo
Redeemer
aj riesenie je jednoduche, sprav faktory reset a ak nepomoze budes sa s tym musiet zmierit alebo kupit novy telefon
sprav factory reset cez Nastavenia
ak to nepomoze a si veris tak tam daj CM11
[GUIDE/HOW-TO] Beginner's "Getting Started" Guide :: Root, Recovery, Roms etc
Samsung Galaxy Fit GT 5670 - ROMs
ak to nepomoze a si veris tak tam daj CM11
[GUIDE/HOW-TO] Beginner's "Getting Started" Guide :: Root, Recovery, Roms etc
Samsung Galaxy Fit GT 5670 - ROMs
Ak by niekto chcel: http://www.tinydeal.com/diy-google-card ... rrency=EUR
Cardboard (nezložené) za 2,91€ aj s poštovným. Ja už mám objednané, dnes ich expedovali, ja som to stihol ešte za 2,20€, či koľko.
Cardboard (nezložené) za 2,91€ aj s poštovným. Ja už mám objednané, dnes ich expedovali, ja som to stihol ešte za 2,20€, či koľko.