Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ty by si mal rovno hladat nejakeho vyrobcu, ktory ti spravi telefon podla zelania..
viem ze uz som sa pytal ale neviete niekto ci sa este da niekde urcite pozriet g2? z datartu som dostal odpoved ze vystavene kusy nemaju, uz len posledne v sklade original zabalene na predaj. nay maju ale len v BA 
-
hojko
Site Admin
Sh4d0W: Co chces na tom pozerat??? Precitaj recenzie a hadam to postaci. Rozobera sa tam vsetko, od drzania v ruke, po funkcie a neviem co. Rovnako tak aj nazory uzivatelov, tiez su tiez vypovedajuce. Cim je ten telefon specificky, okrem toho, ze ma 2GB RAM a FullHD displej??? Myslim, ze nezvladne nic ine ako o polovicu lacnejsi LG L90, ak neratam blesk a automaticke stmievanie displeja. Skus sa ist pozriet do Orange, O2 ci Telekomu, tam mavaju tiez kopu vystavenych telefonov a je ochota ich ukazat. Alebo par bazarov, nevidim v tom problem, ze by v Kosiciach nemali nikde vystaveny tento telefon.
hojko: nejake recenzie aj videa som si samozrejme uz pozeral, viem aj ake ma chyby atd ale ide mi prave o to drzanie v ruke, to ti je z recenzie na nic pokial si to sam nevyskusas, a kedze uz to je vacsi fon tak by mohol byt problem ked nemam velke ruky. Tak je to dost rozdiel vo vybave, sice nepotrebujem fullHD displej ale 2gb ram sa urcite zide, kedze na android je 1gb fakt minimum a pre multitasking nedostatocne. Okrem toho aj lepsi fotak, a vykon.
CheZteR: diky, tak uz mi ostava asi len ist pozriet tu maketu
CheZteR: diky, tak uz mi ostava asi len ist pozriet tu maketu
objednaj si ho cez net, ked ti nesadne vratis ho, vymyslas uz mesiac a nic si nevymyslel 
Sh4d0W.. choď si do ruky chytiť mobily približne rovnakej veľkosti, napr. Galaxy S5 má podobnú veľkosť. Ak si však zvyknutý na klasické smartfóny, na G2ke Ťa zaskočia tie hw tlačidlá vzadu pod foťákom. Pri prvom ošahaní budeš na to kukať jak puk, ale po týždni už budeš automaticky dávať prsty tak, aby si mohol manipulovať aj s týmito tlačidlami. Čiže podľa mňa Ťa prvý kontakt s G2 iba zneistí..
Za seba z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že s G2kou by si nemal spraviť zlý krok.
Za seba z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že s G2kou by si nemal spraviť zlý krok.
-
guess.whoo
Redeemer
ty kym sa odhodlas tak uz ho ani nikdy nebudu mat na predaj
CheZteR: Ved jasne ze cez net, len ja ho chcem kupit na vianoce, resp. pred, preto cakam. Ci este bude to uvidime 
brm: Som zvyknuty na klasicke, teda power hore a hlasitost na boku, no aj kvoli tym tlacidlam som si ho chcel vyskusat lebo mozno budu prilis vysoko, a nebude sa to velmi pohodlne ovladat
Teraz mam HTC Wildfire, povodne som chcel L9 II ale nechcel som riesit nejake problemy co boli, aj ked myslim ze by mi stacil aj ten, a bol by to dost velky krok vpred ale telefon nekupujem casto, jak je vidiet tak by sa mozno oplatilo doplatit na nieco lepsie. No a zapacila sa mi G2, to uz bude niekde uplne inde.
Na g2 by sa oplatilo doplatit nie? Alebo uz na nejaky iny? Paci sa mi este G3 ale cena uz je vyssia, a je to uz dost padlo + zbytocny QHD displej.
brm: Som zvyknuty na klasicke, teda power hore a hlasitost na boku, no aj kvoli tym tlacidlam som si ho chcel vyskusat lebo mozno budu prilis vysoko, a nebude sa to velmi pohodlne ovladat
Teraz mam HTC Wildfire, povodne som chcel L9 II ale nechcel som riesit nejake problemy co boli, aj ked myslim ze by mi stacil aj ten, a bol by to dost velky krok vpred ale telefon nekupujem casto, jak je vidiet tak by sa mozno oplatilo doplatit na nieco lepsie. No a zapacila sa mi G2, to uz bude niekde uplne inde.
Na g2 by sa oplatilo doplatit nie? Alebo uz na nejaky iny? Paci sa mi este G3 ale cena uz je vyssia, a je to uz dost padlo + zbytocny QHD displej.
Sh4d0W.. no práveže sú vzadu pod foťákom, takže určite nie sú vysoko. Sú akurát na ukazovák.. 
No do Vianoc si podľa mňa nájdeš ešte niečo iné, bo G2 už bude vypredaná.

No do Vianoc si podľa mňa nájdeš ešte niečo iné, bo G2 už bude vypredaná.
-
guess.whoo
Redeemer
bude tazsie zohnatelna, ale neverim, ze bude v tej cene nieco lepsie aj tak
podla mna bude v eshopoch aj na vianoce
brm: no snad mas pravdu a nebudu prilis vysoko 
Tak nebolo by zle keby este bol, neviem sice presne ako dlho je uz na trhu a nemam velmi prehlad v tom ako dlho sa vacsinou drzia ale mne sa nezda zeby bol este tak dlho, ako to je pri ostatnych?
V nejakych by este mohol byt, vyrabaju este aj nove kusy ci uz nie?
Inak mate niekto G2?
Tak nebolo by zle keby este bol, neviem sice presne ako dlho je uz na trhu a nemam velmi prehlad v tom ako dlho sa vacsinou drzia ale mne sa nezda zeby bol este tak dlho, ako to je pri ostatnych?
V nejakych by este mohol byt, vyrabaju este aj nove kusy ci uz nie?
Inak mate niekto G2?
nevyrabaju podla mna
Sh4d0w.. ja mám skôr malú dievčenskú rúčku a na ňu je to akurát. Určite to je nižšie akoby to malo byť klasicky hore. Mnoho ľudí tu máme G2ku.
No si ma potesil
Len pri vacsich uz zvyknu byt na boku, cize tam je to vyrovnane potom.
A ako ste spokojny? Vsetko funguje ako ma, ziadne problemy? Nevrzga vam napr. atd.
A 16 ci 32?
A ako ste spokojny? Vsetko funguje ako ma, ziadne problemy? Nevrzga vam napr. atd.
A 16 ci 32?
-
guess.whoo
Redeemer
nikomu nic nevrzga, ja som maximalne spokojny
Mne na G2 vzadu vrzgal kryt...