Takže takáto otázka.
Viem, že je možné vrátiť tovar, kúpený cez internet.
Ale týka sa to aj tovaru zakúpeného priamo na odbernom mieste (napr: HEJHOUSE, Alza a pod.? bez predošlej objednávky?)
Dá sa to klasifikovať ako nákup cez internet, keď oni objednávku vyplnia priamo na mieste a hneď Vám dajú tovar zo skladu do rúk?
Vrátenie tovaru kúpeného na odbernom mieste...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vrátenie tovaru kúpeného na odbernom mieste...
IMHO to nie je nakup cez internet. Ale skusit mozes, trebars ti to vezmu.
Skús pozrieť obchodné podmienky.. ale pokiaľ by si chcel tovar vymeniť za niečo iné, tam drvivá väčšina obchodov nerobí problém.
nie je to internetovy predaj...imho
ale po skusenostiach, ak je to alza alebo mall, datacomp tak by ti to vzali
ale po skusenostiach, ak je to alza alebo mall, datacomp tak by ti to vzali
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no praveze pozor neviem ako alza ale prave v MALL som si este v jeho zaciatkoch bol kupit sedak ktory mali na predajni a proste skuil som ho bol fajn tak osm ho chcel teta mi ukazala vedla pc siel som vypisal som objednavku a nasledne som siel vedla a kupil ho cize bol to ako ESHOP nakup ale bol na mieste tym padom by to malo byt brane ako klasicky e-nakup
Presne tak isto to funguje aj v alze. Aj keď máš tovar priamo pred sebou v showroome, nedajú ti ho. Musíš ísť k objednávkovému terminálu, vyklikať si to a následne prevziať na výdajné miesto, ergo je to stále eshop nákup. Dôležité je teda akou formou ho objednáš. Keď je objednávka elektronicky je to nákup cez eshop a všezkým čo ktomu patrí. Keď je popri eshopu aj kamenný obchod, kde kupuješ štandardne, tak je to zakúpené v kamennom obchode.
Ako pisali uz vyssie, ak kupis cez net ale vyzdvihnes a zaplatis na odbernom mieste, tak je to stale internetovy predaj. Ak nejdem priamo pre tovar ale najdem v predajni nieco zaujimave, pouzijem ich vystaveny tablet a vyklikam si to tam
. Robim to len pre ten pocit 14dnovky..