Ahojte,
potrebujem zrealizovat pripojenia na http://www.sk-nic.sk za sebou.
Problem je vsak ten, ze po 5x okamzitych pripojeniach (0.1s) su dalsie pripojenia strasne pomale (3s).
Sk-nic blokuje len simultanne pripojenia, takze tieto by mali v pohode ist (nakolko ked stranku refreshujem v browseri, nacita sa tiez okamzite).
Tymto kodom to testujem:
nič .. maju tam asi ochranu presne proti takym expertom ako si ty, takze jedine proxy, ta ale tiez nebude najrychlejsia .. pripadne sa mozes pohrat so sleep() / usleep() funkciami a skusat to zakapat na urcitu dobu po tom piatom requeste
a nemozes porovnavat frekvenciu requestov vykonanych scriptom a vykonanych refreshovanim tvojho browsera ..
Ked ides s browsera tak ides v ramci jedneho spojenia, ak ale spustas skript, nemas zarucene ze ides v ramci jedneho spojenia zo servera (vzhladom na to ze ho hned zatvaras na konci). Skus napisat, na co konkretne potrebujes pripojenie na sknic, aby si nevymyslal nieco, co uz je davno hotove.
Boccaccio napísal:Cize nedam curl_close($ch); a pobezi to lepsie?
nie, ešte raz si prečítaj čo písal masterdead. Aby to išlo lepšie, rob to ajaxom až po načítaní stránky aby to boli samostatné requesty
A potrebujem odchytavat domeny, ktore sa uvolnuju denne.
na to ti vôbec netreba cyklus, a už vôbec nie dotazovať sa na sk-nic takýmto debilným spôsobom. Sk-nic každý deň generuje zoznam všetkých domén, vrátane ich stavov: https://www.sk-nic.sk/documents/domeny_1.txt Je to verejne dostupné v časti dokumenty
BX napísal:
A to chceš robiť na stránku 10 requestov za sekundu, 24 hodín denne, 7 dní v týždni? To si fakt myslíš, že ti to prejde?
nie, iba 5 minut denne
audiotrack napísal:
nie, ešte raz si prečítaj čo písal masterdead. Aby to išlo lepšie, rob to ajaxom až po načítaní stránky aby to boli samostatné requesty
na to ti vôbec netreba cyklus, a už vôbec nie dotazovať sa na sk-nic takýmto debilným spôsobom. Sk-nic každý deň generuje zoznam všetkých domén, vrátane ich stavov: https://www.sk-nic.sk/documents/domeny_1.txt Je to verejne dostupné v časti dokumenty
praveze mastedead pisal, ze to ma byt v ramci jedneho spojenia ako pri browseri
a naco mi je tento zoznam, ked tam nie su domeny v stave DEL a navyse mne nejde o zoznam domen, ale o registraciu konkretnych, ktore sa uvolnia
ja neviem či ty nemáš vôbec logické myslenie alebo čo, ale ako asi chceš zistiť ktoré sa uvolnia? Jedine tak že bola a už nie je, nie? spracuj si to jeden deň, vytvor si databázu domén. Spracuj si to druhý deň, a porovnaj ktoré z tade vypadli. A máš tie čo sa uvolnili
audiotrack napísal:ja neviem či ty nemáš vôbec logické myslenie alebo čo, ale ako asi chceš zistiť ktoré sa uvolnia? Jedine tak že bola a už nie je, nie? spracuj si to jeden deň, vytvor si databázu domén. Spracuj si to druhý deň, a porovnaj ktoré z tade vypadli. A máš tie čo sa uvolnili
nepochopili sme sa... databazu domen mam, potrebujem iba skript na "brute-force" ochyt domen v stanoveny cas (5 minut). To je vsetko, co potrebujem.
Ide o to, ze vsetky domeny expiruju v jeden cas a ten ich textak je aktualizovany az neskor. Ak chces mat naozaj rychly odchyt, musis to robit podobnym stylom. No robi sa to tak, ze ty tam zadas nazov domeny ktoru chces a na tu robis dotaz. Ja len aby si nerobil dotaz na kazdu domenu co maju v systeme To by ti zabanovali IP permanentne.
Michaelo napísal:Ide o to, ze vsetky domeny expiruju v jeden cas a ten ich textak je aktualizovany az neskor. Ak chces mat naozaj rychly odchyt, musis to robit podobnym stylom. No robi sa to tak, ze ty tam zadas nazov domeny ktoru chces a na tu robis dotaz. Ja len aby si nerobil dotaz na kazdu domenu co maju v systeme To by ti zabanovali IP permanentne.
To vsetko mam vyriesene a funguje mi to, len potrebujem mat pokus o odchyt castejsie ako 3s.
Nic ine nepotrebujem, kod je len na ukazku, samozrejme sa pripajam na konkretne url a nie na homepage...
Si registrator ked regujes domeny cez sk-nic.sk? registrator by predsa nemal mat taketo limity a byt zvyhodneny. Skus im rovno napisat na sk-nic s tym problemom. Pripadne sa preco nevyuzijes exitujuci backorder ci api na registraciu zo subreg.cz alebo elbiaadmin.sk/api
lucas03 napísal:Si registrator ked regujes domeny cez sk-nic.sk? registrator by predsa nemal mat taketo limity a byt zvyhodneny. Skus im rovno napisat na sk-nic s tym problemom. Pripadne sa preco nevyuzijes exitujuci backorder ci api na registraciu zo subreg.cz alebo elbiaadmin.sk/api