Tovar z ciny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
davids5
Medium Expert
Medium Expert

Tovar z ciny

Príspevok od používateľa davids5 »

Ahojte
Viete mi poradit ako najbezpecnejsie kupit topanky z ciny aby mi ich nezadrzali na colnici? Alebo poslat do ineho statu a odtial poslat na SVK? pocul som aj o rakuskej poste ze si to tam poslem a pojdem si to osobne vyzdvihnut. Dakujem
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Tovar z ciny

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Choď do našich obchodov a kúp si topánky ... na 100% budú z Číny :lol:

Ak to chceš ale z nejakého eshopu čajňáckeho, tak si myslím, že nebudeš brať topánky za viac ako 50€.
Aby ťa v konečnom dôsledku nevyšla pošta cez iné krajiny viac (resp. cesta na AU poštu) , než napriamo poslať rovno domov na adresu.

A teraz na zimu, isto začína každý objednávať už darčeky, tak možno nebudú ani tak veľa kontrolovať ... neviem si predstaviť ako by to postíhali všetko :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Preco myslis, ze by to nekontrolovali??? Nedavno o tom bolo v televizii, mozno ani nie pred mesiacom v spravach a tam ukazovali, ze vsetky zasielky idu cez skener. A tam bolo krasne vidiet, ze su to topanky. Takze mozno male veci pustia, ci je to tricko, slipy, pripadne nieco podobne. Ale ak tam pride kilova zasielka s topaklami, ktora je vo velkej krabici a skener ukaze topanky, tak si bud isty, ze to otvoria. A ked to neprezvezmes ty, resp. nedokazes originalitu, tak to ma skoncit v spalovni a kto vie, ze ci v spalovni neskoncia stare topanky a tieto nove fejky nedostane syn colnika na Vianoce ako skvely darcek ;)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Prišlo mi už kopec zásielok z Číny, práve topánky ... čo som objednával aj tu z fóra niekomu Conversy, potom kamarátom Supry. Veľké krebice ... z desiatich bola jedna otvorená.
A potom na Fb je milión "shopov" kde sa predávajú takéto topánky. A nemyslím si, že sú to ľudia, čo majú kontakty na colnici aby im to prešlo. A áno, môže sa stať, že otvoria zásielku a vyžadujú doklad o pravosti. No myslím si, že nie je problém to odmietnuť ako "omyl". Tovar neviem či vrátia odosielateľovi alebo ho zničia, no v prípade vrátenia sa určite dá dohodnúť na vrátení aspoň určitej časti z topánok. Poprípade to riešiť cez Paypal. - kedže zásielka nebola doručená, som si istý, že po nahlásení transakcie by vrátili plnú sumu.

A nejak sa mi nezdá, že by práve Rakúšania mali byť menej prísni v tomto ... ale tak, môžno sú :)
tsunami1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tsunami1 »

prepáčte za hlúpy dotaz, ale prečo niekto kupuje "fejky" ?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Lebo niektore znackove topanky za napr 60€ sa rozpadnu po par mesiacoch. Tak preco nekupit cinu ktore sa rozpadnu tiez zachvilu ale stoja stvrtinu z ceny?
tsunami1
Amateur
Amateur

Ja mám práve skúsenosť opačnú :) Značkové topánky (botasky, to je jedno) mi držia bez problémov a dovod, prečo ich mením je potom ten, že mi už nevyhovujú alebo sa mi nepáčia. Ale nestalo sa mi, že sa mi rozpadli. A ak by sa to stalo, pojdem ich reklamovať.
davids5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa davids5 »

tsunami1 napísal:prepáčte za hlúpy dotaz, ale prečo niekto kupuje "fejky" ?
a kto povedal ze vsetci kupuju fejky? :) ne vsetko co je z ciny je fejk!!
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

wladas napísal:Lebo niektore znackove topanky za napr 60€ sa rozpadnu po par mesiacoch. Tak preco nekupit cinu ktore sa rozpadnu tiez zachvilu ale stoja stvrtinu z ceny?
Bud na tie tenisky mam alebo nie, preto si fejky tenisky nekupim. Ale tvoje tvrdenie o rozpade originalu pri pride zaujimave, teda az zvlastne. Mne sa ziadne origo tenisky nerozpadli skor ako po roku.
tsunami1
Amateur
Amateur

davids5 napísal:
a kto povedal ze vsetci kupuju fejky? :) ne vsetko co je z ciny je fejk!!
to som samozrejme nenapísal :) pýtal som sa konkrétne na fejky, nie na tovar kupovaný z číny :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Z ciny som pre seba ziadne topanky nebral. Ale aj ked kupujem u nas tak prevazne kupujem z obycjanych shopov ako reserved / house / ... kde si vyberiem ktore sa mi pacia. a takto mozem stridat viacero topanok naraz a po troch mesiacoch ak uz budu osuchane obchodene tak ich mozem vymenit. Ja zas napr nie som zastanca ze si kupim topanky za 150€ aby mi vydrzali dva tri roky ... a budem nosit jedny - dvoje ku vsetkemu.
A zas tak pri peniazoch nie som, aby som si mohol dovolit mat niekolko "kvalitnych" kusov ktore sa mi pacia.

A tiez si myslim ze je rozdiel kupit si fejk nejakej obycjanej znacky napr adidas / vans / supra VS. Gucci / PRADA , LV ..,

+ teraz som si spomenul, ze este mama mi asi pred piatimi rokmi objednaval z mimibazaru jedny adidas topanky. Na 99% som presvedceny ze to bol lepsi fake. Pretoze uz ich mam piaty rok, chodim v nich do obchodu, po zahrade, do skladu,... a stale drzia pokope. Ziadne odliepanie podrazok, paranie ...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

z mojich skusenosti vyplyva ze textil velmi nekontroluju asi je to pre nich zdlhavejsie, ale na obuv si davaju bacha a neprejde nic co len trochu zavana fejkom. Apropo,neoplati sa kupovat z Ciny ziadnu lacnu obuv,dva pary som si objednal len kvoli tomu aby som zistil aka je to kvalita a kolko vydrzia:
ked prisli tak vyzerali velmi obstojne ale uz po tyzdni nosenia sa zacala prepadavat peta a po dvoch mesiacoch isli do kosa tak boli znicene.
Rastafo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rastafo »

ja mam zlu skusenost s tovarom z ciny.. je pravda ze veci stoja minimum ale ta kvalita je strasna... ako ste na tom vy?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja mam znackovy telefon z Ciny a funguje dobre.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ja mam noname telefon z Ciny a funguje viac ako dobre, o dva tyzdne tomu bude rok. Aj ked ja s nim zase moc nehram, telegon vyuzivam len na telefonovanie, internet a gps + zopar appiek. Na colnici mi nestal
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Rastafo napísal:ja mam zlu skusenost s tovarom z ciny.. je pravda ze veci stoja minimum ale ta kvalita je strasna... ako ste na tom vy?
Uplne normalne. Ked si kupis lacnu vec, stoji za tolko kolko stoji.
Ked si kupis drahsiu vec, bude kvalitnjsia. A stale lacnejsia ako u nas.
nitrous123
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nitrous123 »

Ak mozem pouzijem tuto temu nakolko zbytocne by som vytvaral novu, mam taku otazku na ktoru neviem ci mi bude vediet niekto odpovedat ale snad ano.
Objednavam bezne z ebay,aliexpress atd... ale odchadzam do Nemecka a tak by ma zaujimalo ci niekto nevie ake su poplatky dph,clo z ciny do Nemecka. Dakujem za odpoved
Napísať odpoveď