Zlavazlava.sk - skúsenosti
Zlavazlava.sk - skúsenosti
Zdravím, nemáte niekto skúsenosti s touto stránkou? Na nete som dokopy nič nenašiel.
Chcel by som odtiaľ niečo kúpiť ale nejako sa mi to nepozdáva..
Ide o to že na tej stránke si kúpite len kupón na zľavu a ten kupón potom uplatníte v danom eshope, resp. spravíte objednávku cez email.
Chcel by som odtiaľ niečo kúpiť ale nejako sa mi to nepozdáva..
Ide o to že na tej stránke si kúpite len kupón na zľavu a ten kupón potom uplatníte v danom eshope, resp. spravíte objednávku cez email.
Re: Zlavazlava.sk - skúsenosti
Takých webov je milión..... http://zlavy.sme.sk/partneri
..ja zvyknem vyhľadávať nejaké zľavy cez zlavy.sme.sk ..a čo som zatiaľ kupoval, všetko prišlo, resp. v reštike mi stále dali to, na čo som mal nárok... ale konkrétne z tejto stránky som asi ešte nikdy nekupoval... nepamätám.
Ale ten najväčší zľavový boom je už podľa mňa dávno preč.. už sú tam oničom veci. Ja si poslednú dobu neviem nič vybrať.
..ja zvyknem vyhľadávať nejaké zľavy cez zlavy.sme.sk ..a čo som zatiaľ kupoval, všetko prišlo, resp. v reštike mi stále dali to, na čo som mal nárok... ale konkrétne z tejto stránky som asi ešte nikdy nekupoval... nepamätám.
Ale ten najväčší zľavový boom je už podľa mňa dávno preč.. už sú tam oničom veci. Ja si poslednú dobu neviem nič vybrať.
Ja chcem len krém pre matku za 8 € takže to nie je nič veľké.
Každopádne dik aj za tento tvoj poznatok
Každopádne dik aj za tento tvoj poznatok
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja som kupoval asi 5-7 vecí zo zlavadna.sk a všetko prišlo v poriadku. Či to boli zlavy na pizzu alebo nejaké produkty. Konkrétne tvoj zlavový portál ale nepoznám a prvýkrát ho počujem
-
kukiak
Addict
Vyuzijem tuto temu.. Ma niekto skusenost s umiestnovanim sluzby/produktu na zlavovy portal? Kolko % si beru,poplatky a celkovo ako to funguje z tej druhej strany.. Neviem sa k nicomu dopatrat ani na googli, mozno bude mat niekto viac stastia.
20 - 35% z vysky celkovej provizie
este sa to deli podla objemu ludi, kt. si to zakupia ... cim viac ludi, tym vyssia provizia
este sa to deli podla objemu ludi, kt. si to zakupia ... cim viac ludi, tym vyssia provizia
-
hojko
Site Admin
CheZteR: Co znamena "20 - 35% z vysky celkovej provizie"??? Lebo tomu nechapem. Keby si napisal, ze 20-35 percent z celkovej ceny produktu, tak to pochopim, ale zaroven podotknem, ze je to urcite neprimerane vysoke percento. Ale o akej provizii pises???
o provizii pre zlavovy portal...
sory nie z provizie, ale z celkovej sumy, resp. sumy za vyrobok, sluzbu, etc
vysoke, nevysoke... minimalne sa zviditelnis ludom, ak poskytnes sluzby na alebo nad urovnou, vratia sa aj nabuduce, mozno aj bez vouchra
sory nie z provizie, ale z celkovej sumy, resp. sumy za vyrobok, sluzbu, etc
vysoke, nevysoke... minimalne sa zviditelnis ludom, ak poskytnes sluzby na alebo nad urovnou, vratia sa aj nabuduce, mozno aj bez vouchra
Na mna posobia tieto zlavy opacne ako by mali
Napr. chodil som do tatralandie, platil som plnu sumu a neriesil som to. Teraz som kupil 30€ listok za 10€ a neviem ci este dakedy pojdem bez zlavy, ked viem, ze to ide aj za 10 
Problemom v Tatralandii je, ze ked daju este kupony do Plus 7 dni, tak sa tam v lete neda hybat.