Street view SLOVENSKO
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Street view SLOVENSKO
Ao sa tam pozerám, tak veľa fotiek zo Slovenska tam nie je...
-
Scorpion90
King
-
mirak2
Hardcore addict
neviem, ale je to riadny grc, hrba polepenych krabic roznych farieb
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Scorpion90: http://sapt.sk/profil/zobrazit/116
Okrem toho v kvalifikacii spomina Ministerstvo spravodlivosti a tak..., darmo. Dom sice nie je pekny, ale stal viac ako ako sme za zivot minuli. Pozemky pri Kolibe idu aj po 500 eur za meter.Tlmočím a prekladám od roku 1987, po roku 1989 ako živnostníčka. Pracovala som a pracujem pre NR SR,Úrad vlády SR,Prezidentskú kanceláriu,ministerstvá a súkromné firmy,od roku 2004 pre EU-Inštitúcie.Som tiež súdnou tlmočníčkou a prekladateľkou.
mam len ja chybu ze mi nejdu google mapy vobec ani street view uz asi mesiac? nechce mi po priblizeni nacitat mapu detailnejsie a takisto nejde prepnut do street view rezimu
Ano, problem buded mat ty. Mapy aj Street mi ide na pc aj v mobile, pouzivam to casto. Kde mas problem, mobil a ak ano, tak aky? Pocitac, aky system mas? Aky mas internet?
Podobný problém mám aj ja, vo Firefoxe mám niekoľko profilov a na jednom profile to nefunguje, na ostatných všetko ide. Skús iný prehliadač, prípadne skús vo svojom prehliadači založiť nový profil, preinštalovať prehliadač aj s celým profilom.
mas pravdu, odhlasil som sa z uctu a vsetko ide ako ma, ale preco to je tak?brm napísal:Podobný problém mám aj ja, vo Firefoxe mám niekoľko profilov a na jednom profile to nefunguje, na ostatných všetko ide. Skús iný prehliadač, prípadne skús vo svojom prehliadači založiť nový profil, preinštalovať prehliadač aj s celým profilom.
Neviete niekto, kedy sa nahodia nové snímky Slovenska, ktoré sa fotili toto leto? 
to co sa fotilo minule v maji bolo vonku v novembri (ci kedy)
V našom meste fotili v apríli a táto téma bola založená v októbri.. 
Takze ten spominany problem je len v pripade Firefoxu?
nie, ja mam chrome
Snímky Street View z leta stále nie sú online. 
Ale nové satelitné snímky už sú. Štvrtina Bratislavy je pod oblakmi.
Ale nové satelitné snímky už sú. Štvrtina Bratislavy je pod oblakmi.
Satelitné snímky relatívne dosť často menia.. napr. Prešov mal takmer celý minulý rok nočné snímky.. čo sa týka Košíc, niekedy v jeseni tiež boli asi na mesiac nočné snímky, ale po mesiaci aktualizovali a už sú normálne denné snímky.
Tú Bratislavu (no je to strašný poprask, už o tom informovali snáď aj Katolícke noviny), určite do mesiaca aktualizujú.
Tú Bratislavu (no je to strašný poprask, už o tom informovali snáď aj Katolícke noviny), určite do mesiaca aktualizujú.
tu Blavu dokonca fotili aj s krytom na objektive 
Nové Street View obrázky. Teda neviem, či celé Slovensko, ale Zvolen už má. Niektoré časti dokonca aj Júl aj September.