spomaleny android - reset

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dunno
Star
Star

spomaleny android - reset

Príspevok od používateľa dunno »

Mam s3 mini a je uz riadne spomaleny. Chcem preto spravit hard reset aby bol rychlejsi. Nechcem ale prist o vsetky veci z mobilu ako su rozohrate hry napriklad. Da sa nejak zachovat taketo nieco akoje progres v nejakej hre ?
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: spomaleny android - reset

Príspevok od používateľa hrban »

zo skúsenosti ti poviem, že progres v hrách sa ti vymaže... teda ak spravíš poriadny reset.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

niektore hry maju moznost si zalohovat save do cloudu a myslim ze aj titanium backup (treba root), googlit sa ti asi nechce..
maRRt
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maRRt »

Myslim, ze pokial mas hru z Play Store a ta hra ti ponukla sprarovanie s uctom pri jej spusteni, tak aj po obnoveni systemu (factory resete/wipe data/dalvik cache) ti po opetovnom obnoveni hry z Play Storu A SPAROVANI S ISTYM UCTOM obnovi tie data z hry.
A zda sa mi, ze ak si zalohujes priecinky:
Storage/Android/data
Storage/Android/obb
tak by ti to malo tiez vratit pozicie z hry, ale mam odskusane len tu synchronizaciu, fungovalo mi to pri: Shadow Fight a Perfect Kick (ine som neskusal, ale malo by to fungovat pri vsetkych, ked mas sparovane)

A ked chces resetovat, tak ti radim si zalohovat kontakty cez GOOGLE KONTAKTY a smsky cez SMS Backup & Restore.
SMS Backup & Restore: https://play.google.com/store/apps/deta ... Restore&hl
To je asi vsetko :)

Edit:
sa mi este zda, ze som davnejsie niekde videl aplikaciu, ktora ked mas root prava, tak vie zalohovat/obnovit aplikacie a hry, treba pogooglit....
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Stiahni si aplikáciu https://play.google.com/store/apps/deta ... tta.backup, nepotrebuješ root a zálohuje ti to hru aj savy. Sám ju používam :) V prípade nejakých otázok ma kontaktuj.
Napísať odpoveď