Chcem sa spýtať na stránky, ktoré predávajú tipy, napríklad táto Facebooková: https://www.facebook.com/loyaltips1
(snáď to nebudete brať ako reklamu)
Zatiaľ tam nedali veľa tiketov, ale všetky im vyšli. Odfotené bločky sedia, sú to tie isté. Myslím si, že som rozumný človek a neskočím na všetko, a sú tu viac menej iba dve možnosti, ako to fungovať môže. Prvá je, že to majú nejakým spôsobom podchytené (veľmi nepravdepodobné), a druhá je, že proste podajú 15 tiketov, odfotia, zakryjú všetky údaje, a keď im jeden z nich vyjde, odfotia ho a prípadne upravia čas podania tiketu na ten, ktorý fotili ešte pred odohraním zápasu.
Alebo sa mýlim, a je to niečo iné? Alebo to nebodaj fakt funguje? Pýtam sa naozaj čisto zo zvedavosti - nedá mi to spať. Nepýtam sa preto, že by som to chcel vyskúšať - na to som asi príliš realistický. Podávam iba raz do roka, a aj to MS v hokeji kvôli zábave - nie kvôli peniazom.
Ď.
// tip u nich stojí 150€ a ak nevyjde, vracajú peniaze. Keď som sa opýtal, či to majú zmluvne ošetrené, napísali "Pane, sme seriózny a to čakáme aj od našich zákazníkov". Takže už je jasné, kde berú kapitály.