Counter-Strike: Global Offensive

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Príspevok od používateľa rados915 »

Betarik napísal:a kedy som to akoze mal stihnut ? ked mi hned je*li ban ... nechapem tomu

//autoeditácia príspevku (28 Sep 2014, 2:35)
oukej hru som odinstaloval ... uplne zmazal cely priecinok .. stiahol a pri aktualizacii mi vyhadzuje stale toto .. ja uz fakt neviem ...
//kompletne vymazany cely steam .. znova nainstalovany .. nepomohlo
Hneď ti ban nedali. Ak sa odpojíš zo servera alebo dostaneš kick (tvoj prípad), tak máš 3 minúty na to, aby si sa znovu napojil späť. Ty si to nestihol. A ako napísal Siberian, treba dať overiť súbory hry. To trvá väčšinou 1-2 minúty a dá sa stihnúť ešte pripojiť na server.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

aj keby sa nedalo, ked prvy krat leavnes mm je otazne ci vobec nejaky ban dostanes, na métu 7 days musel tvrdo makať :-D
a ano riesenie by malo byt overit integritu game cache
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

prvá penalizácia je tuším 30min

a inak hľadám nejakého "človeka" môže byť aj skupinka, ktorý/á by som mnou hral/a competitive zápasy... Momentálne je situácia taká, že som zostal uviaznutý v Silver III :( Nie, že by som nevedel hrať(oproti začiatku som sa dosť zlepšil :oops:), ale stále dostanem shitný team, krutá realita(posledný zápas, čo som hral): ja už mám 12 killov a ostatní hráči z môjho teamu majú po 1 kill... nevedia hrať strategicky, len občas niekto rozpráva do voice chatu a nakoniec to samozrejme prehráme, lebo sa ťažko hrá 1vs5, občas aj vo výnimočných prípadoch 2vs5

pokiaľ by niekto chcel zahrať, tak si ma môže pridať
http://steamcommunity.com/id/yoggyno
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

yoggy: Na Silver ranku dostať normálnych spoluhráčov je zázrak :D Ja mám dva účty, na druhom nemám zatiaľ rank, odohral som iba 5 zápasov, hrávam tam občas s kamarátom, ktorý bol Silver, teraz je Gold Nova 2, pomáhal som mu dostať sa vyššie. Ale dáva to tam neskutočných mongolov.

A čo sa týka competitive cooldown:

Postupnosť banov je takáto: 30 minút, 2 hodiny, 24 hodín a 7 dní. To sú štyri prvé levely banov. Samozrejme, pokračuje to ďalej levelmi 5, 6, 7 atď. Dĺžka banu sa od levelu 5 ale nezvyšuje, je to vždy 7 dní. Na to, aby hráčovi tento level spadol, musí vydržať týždeň bez banu.

Tu pridávam vysvetlenie z jedného webu:
Samotný Cooldown má 4 základné levely. V prvom leveli hráč dostane Cooldown na 30 minút, v druhom na 2 hodiny, v treťom na 24 hodín a vo štvrtom na 168 hodín (7 dní). Avšak tieto levely môžu hráčovi aj klesať. A to tým, že vydrží hrať jeden celý týždeň bez Cooldown. Uvediem príklad:

Hráč dosiahol level 4 a dostal prvýkrát 7 dňový Cooldown 1. januára. Tento Cooldown mu vyprší 8. januára, čo znamená, že hráč môže hrať, ale jeho level zostáva na 4ke po dobu jedného týždňa. Ak sa hráč dopustí nejakého priestupku 8. januára, dostane znova Cooldown na 7 dní a jeho level sa zvýši na 5. Tento Cooldown mu vyprší 15. januára – znova to znamená, že hráč môže hrať, avšak jeho level zostáva na čísle 5 po dobu jedného týždňa. Takže po čistom týždni bez Cooldown sa mu 22. januára zníži level na 4. Ak by 22. januára porušil pravidlá, dostane znova Cooldown na 7 dní a jeho level sa znova zvýši na 5.

V skratke to znamená, že ak dostanete napr. svoj druhý alebo tretí 7-dňový Cooldown v rade, musíte vydržať dva alebo tri týždne bez Cooldown, aby sa vám znížil level na 3, ktorý je penalizovaný 2 hodinovým Cooldown. Ak hráč dostane prvý 7-dňový Cooldown, musí vydržať hrať 3 týždne bez Cooldown, aby v prípade ďalšieho Cooldown dostal iba na 30 minút, t.j. prvý level.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Bany... ja som dostal prave 7 dni za to, ze po loade mapy my CS crashlo, 7x za sebou... nepomohlo ani zmena nastaveni ani nic.. dakujem pekne :D
Este ze mam druhy acc..
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

:D Ja uz iba 4 dni a mam v plane velky comeback
Devix
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Devix »

mne ostavaju uz iba 2 dni :D, mimochodom to co sa stalo tebe xH4wK, tak to sa bezne stava mojmu kamosovy a takto dostava 7 dnove bany stale, :D nic s tym nenarobi ani reinstal cs nepomohol
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Betarik napísal:a kedy som to akoze mal stihnut ? ked mi hned je*li ban ... nechapem tomu

//autoeditácia príspevku (28 Sep 2014, 2:35)
oukej hru som odinstaloval ... uplne zmazal cely priecinok .. stiahol a pri aktualizacii mi vyhadzuje stale toto .. ja uz fakt neviem ...
//kompletne vymazany cely steam .. znova nainstalovany .. nepomohlo
náhodou nemáš na disku vadné sektory?
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Curuj napísal: náhodou nemáš na disku vadné sektory?
neviem .. vyhodilo mi aj 2x modru tabulku a restart PC ... potom nesiel vobec zapnut stale sa restartoval ... vypol som ho na 20 min a potom siel spustit a dnes ide cely den v pohode ... aj ta aktualizacia mi dnes z nicoho nic isla .. nechapem ....poradil by si mi nejaky program na zistenie tych sektorov ?

//
Prílohy
Bez názvu.jpg
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

hdd scan

//autoeditácia príspevku (28 Sep 2014, 23:25)
hd tune
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Čaute chcem vás všetkých pozvať na môj nový server IP: 109.74.146.22:27489 určeny hlavne pre SK a CZ hráčov .
Server je 18 slotový Competitive,Voice all,zadarmo nožiky,rank system,stabilny ping, žiadne lagy,okrem bežnych map mam na serveri aj mapy z Operation Bravo,Payback napr. cs_agency,cs_museum,de_ali,de_ruins,de_favela.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Pridem obcas pozret. In-game meno: LoLo
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Idem pozriet takoj :) ale naco tie noziky zadarmo ?
->slavo<-
Addict
Addict

No nejak tam musim dostat hračov tak som ich dal zadara 8)
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

No tak isiel som tam no nik tam nebol iba boti tak som to nechal tak dneska ale mohli by sme sa dohodnut na nejaky den a hodinu kedy s tam stretneme :)
->slavo<-
Addict
Addict

jj to by nebol zly napad zajtra niečo dohodneme snad budem doma čim skor z prace :)
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Betarik napísal:neviem .. vyhodilo mi aj 2x modru tabulku a restart PC ... potom nesiel vobec zapnut stale sa restartoval ... vypol som ho na 20 min a potom siel spustit a dnes ide cely den v pohode ... aj ta aktualizacia mi dnes z nicoho nic isla .. nechapem ....poradil by si mi nejaky program na zistenie tych sektorov ?

Tá modrá obrazovka je kľúč k vyriešeniu tvojho problému. Mal by si nám sem napísať error kód, ktorý ti systém vyhodí. Môže to byť napr. aj RAMka, prípadne nejaký driver, ktorý ti do toho kafre.

Kód je vo forme 0xYYYYYYYY (Y je 8 znakov špecifikujúcich chybu)
Napr. 0x00000050
Prílohy
BSOD error
BSOD error
->slavo<-
Addict
Addict

Tak kto by si šiel zahrať ? dajme tomu od 20:00 na 109.74.146.22:27489 .
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Ja tam idem ked chcete ale pojdem neskor pozerat Juventus :)
Siberian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Siberian »

Betarik - ako písal Danielson, ale minulé error kódy môžeš nájsť aj v Event Vieweri.
Napísať odpoveď