Da sa kupit na VP sk. B motorka, ktora vyzera ako motorka ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Jaro33332
Expert
Expert

Da sa kupit na VP sk. B motorka, ktora vyzera ako motorka ?

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

Ahoj,
viem, ze po novom moze drzitel vodicskeho preukazu skupiny B soferovat aj motorku s automatickou prevodovkou do 125ccm. Da sa kupit podla tychto kriterii aj motorka, ktora vyzera ako normalna cestna motorka - nie skuter ? Do motoriek sa vobec nevyznam, o prevodovkach netusim vobec nic. Ak by sa dalo tak by som si chcel kupit nejaku starsiu, za cca 1000€,.. Na obcasne jazdenie pre zabavu a tak.. Pred kupou chcem ist na niekolko jazd do autoskoly, kedze som na motorke sedel iba raz,... a iba sedel :D
Paci sa mi nieco ako Honda CBR 125 a podobne. Predpokladam ale, ze tieto maju manualne prevodovky, ze ? Na ne by som potreboval vodicsky preukaz akej skupiny ? Dakujem
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Da sa kupit na VP sk. B motorka, ktora vyzera ako motork

Príspevok od používateľa wladas »

Ta Honda nema automaticku prevodovku.
Jaro33332
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

Takze jedine si dorobit VP ? Na tu hondu by som potreboval aku skupinu ? A1, A2, A ?
Autoskola v mojom meste ponuka kurz "Motocykle do 25KW" .. to je ono ? Sice tohto roku uz nic z toho :(
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

v dnešnej dobe Ti skôr ponuka do 35kw :)
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

ja mam sice hondu pcx ale kolega basni vkuse o gilera DNA 125 lebo to vypada ako motorka a nie ako skuter .. skus popozerat nieco take
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Raz ešte dávnejšie som videl na predaj niečo na spôsob Hondy CBR 125 ako prerábku z nejakého skútra, teda malo to automat a vyzeralo to ako motorka (125ccm :D ) ale bola to nejaká pochybná Čína a odvtedy som nič také nevidel, takže pravdepodobne to čo hľadáš nenájdeš. Buď sa uspokoj zo skútrom (pokiaľ si na motorke pred tým nejazdil a chceš to skúsiť čisto iba pre to lebo si to "dostal" s Bčkom - najlepšia volba) alebo si dorob do 25, resp. 35kW a kúp si nejakú 125ku. Tá ale aj tak moc ako veľká motorka nevyzerá. :D (no offense)
Inak môj názor, skúter čo vyzerá ako motorka je riadna blbosť. Je toho málo a stále bude kažtý podľa vzhľadu, zvuku a rýchlosti vedieť že to nie je skutočná motorka ale iba miešanec medzi tým.
Napísať odpoveď