Slovenka ktora ma opatrovatelsky prispevok a syna
-
Al.Danišová
Novice
Slovenka ktora ma opatrovatelsky prispevok a syna
chcem bývat v ČR a budem mať prechodný pobyt ako mozem riešit zdravotné poistenie a lekarske kontroly?
Re: Slovenka ktora ma opatrovatelsky prispevok a syna
budes v CR aj pracovat?
-
Al.Danišová
Novice
som zabudla napísať že mám opatrovatelský na syna ktorý si vizaduje mimoriadnu starostlivosť
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2014, 15:03)
tak mne sa neda prcovať tak preto rozmyslam nad tym ze ako to bude v CR stym zdravotnym poistenim lebo co som citala tak by som si musela platit odvody do soc poistovne no neviem si to predstavit tak preto rozmyslam ze ci nieje aj ina moznost za odpoved dakujem
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2014, 15:03)
tak mne sa neda prcovať tak preto rozmyslam nad tym ze ako to bude v CR stym zdravotnym poistenim lebo co som citala tak by som si musela platit odvody do soc poistovne no neviem si to predstavit tak preto rozmyslam ze ci nieje aj ina moznost za odpoved dakujem
pracuje v CR aspon partner/manzel?
ide o to, ze musis mat nejaky vztah k CR, keby mohol ziadat v zahranici o davky kazdy, tak by vacsina rodicov s postihnutym dietatom odisla do Svajcu/Nemecka, kde dostavaju cez 3000 euro mesacne len na dieta, nehovoriac o mnohych dalsich benefitoch
ide o to, ze musis mat nejaky vztah k CR, keby mohol ziadat v zahranici o davky kazdy, tak by vacsina rodicov s postihnutym dietatom odisla do Svajcu/Nemecka, kde dostavaju cez 3000 euro mesacne len na dieta, nehovoriac o mnohych dalsich benefitoch
-
Al.Danišová
Novice
Ako Manzel tam ma rodinu a nepochopili sme sa mne nejde o davky mne ide len o Zdravotne poistenie aby som mohla absolvovat kontroli preventyvne atd