Tablet do 250€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Tablet do 250€

Príspevok od používateľa M4rek »

Chcel by som si kupit nejaky tablet do 250€, velkost okolo tych 8 palcov. Uvazujem nad iPadom Mini bez Retina displeja, ten stoji akurat 250€ 16GB verzia. Alebo kupit nieco ine v tej cene ? Alebo oplati sa ten iPad ?
laforez
Light Professional
Light Professional

Re: Tablet do 250€

Príspevok od používateľa laforez »

To je tazko povedat. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Niekto nechce nic ine len ipad a niekto ho zase nemoze citit. Ja mam ipad mini retinu a odkedy som ho kupil tak vytahujem notebook iba, ked potrebujem spravit nieco do prace. Je to moje najpouzivanejsie zariadenie a za mna by to bol ipad. I ked ja by som siel skor do retiny. Ja som retinu kupil niekedy vo februari/marci za 300€ a bez retiny isli po 200€. Nesledujem to ale nechce sa mi verit, ze by tak zdrazili. Chod radsej uz do retiny, ten narast vykonu je tam znacny, takze ti aj dlhsie vydrzi.
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

Tak ja nie som nejaky odporca applu ale ani nejaky extra fanusik, nikdy som nemal ziadny produkt od nich. Takze som tomu otvoreny. Bol som si dnes pozriet v KE v iStores iPady mini, ten s retinou sa mi paci viac, kedze ma aj matny displej, ale cena je tam 339€ za 16GB a bez retiny je 248€.
laforez
Light Professional
Light Professional

No ja som kupoval tu retinu cez bazos. Bola uplne nova. Pozrel by som radsej bazos a kupil nejaku retinu. Myslim, ze za nejakych 280 by si ju kupil. Ak ta to nenahli, tak v oktobri by sa mali predstavit nove ipady a mnoho ludi zacne predavat svoje starsie a vtedy by sa dali kupit za dobry peniaz. Predsa len retina ma ten displej uplne inde a aj vnutornosti su x nasobne vykonnejsie. Prva generacia mini ma vnutornosti este z ipadu 2, ktory je z marca 2011. Retina ma uz cpu z iphonu5s 64bit, grafika je uplne inde, fotak atd. Retina bude mat dostatok vykonu este zopar rokov, klasicke mini podla mna apple coskoro zareze.
laforez
Light Professional
Light Professional

No ja som kupoval tu retinu cez bazos. Bola uplne nova. Pozrel by som radsej bazos a kupil nejaku retinu. Myslim, ze za nejakych 280 by si ju kupil. Ak ta to nenahli, tak v oktobri by sa mali predstavit nove ipady a mnoho ludi zacne predavat svoje starsie a vtedy by sa dali kupit za dobry peniaz. Predsa len retina ma ten displej uplne inde a aj vnutornosti su x nasobne vykonnejsie. Prva generacia mini ma vnutornosti este z ipadu 2, ktory je z marca 2011. Retina ma uz cpu z iphonu5s 64bit, grafika je uplne inde, fotak atd. Retina bude mat dostatok vykonu este zopar rokov, klasicke mini podla mna apple coskoro zareze.
Napísať odpoveď