Zdravím Vás!
Už nejaký ten piatok využívam Paypal účet na zakupovanie predovšetkým pc hier ale aj k nákupu zo zahraničia. Zatiaľ som cez Paypal iba platil a nemal som na tomto účte žiadne peniaze, ale všetko sa mi automaticky strhlo z môjho účtu v banke. Jednu vec ale čo som si objednal mi nedodali a vrátili mi peniaze na účet Paypal. Takže teraz tam mám pár drobných. Chcel som si kúpiť pc hru a stačila by mi tam tá suma čo je na Paypal účte, ale keď som dal platiť, tak aj tak mi to strhlo z mojej kreditky. Neviete či je možné takýmito peniazmi (čo sú na Paypal účte) riadne zaplatiť, alebo je potrebné si ich previesť na svoj účet v banke? Dík...
Ako použiť peniaze na Paypale?
Re: Ako použiť peniaze na Paypale?
Dá sa samozrejme platiť aj tými. Keď ides zaplatiť, tak pri vybere platby daj PayPal peňaženku alebo také čosi
posli si ich na ucet cez Withdraw funds..
Ďakujem za pomoc, peniaze som už previedol na účet......CheZteR napísal:posli si ich na ucet cez Withdraw funds..
do buducnosti si to tam nechaj a nauc sa platit z balancu. Pri vybere mas poplatky a asi aj nie idealne kurzy. (aspon kedysi, teraz neviem)pavucek napísal:
Ďakujem za pomoc, peniaze som už previedol na účet......
Ďakujem, máš pravdu mal by som sa naučiť aj tento spôsob.....