Kedy ste sa prvý krát ožrali?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

V koľkých rokoch?

<10
11
4%
10-15
146
55%
15-18
109
41%

Celkom hlasov: 266

Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Kedy ste sa prvý krát ožrali?

Príspevok od používateľa Merco_ »

Hmm do nálady v 13,ale úplne na šrot v 15tich ,holt neoplatí sa exovať 2decové vodky a miešať to s pivom a bielym vínom :oops: o tretej ráno som sa zobudil na hajzli :lol: ráno otičkovaný domov na bus ,a naši nič jaká pohoda.Horšie bolo že som musel ešte hodinu voziť drevo ,som myslel že mi roztrhne hlavu ...potom spánok ale 7 hodín ,sprcha a ako nový človek.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mne sa stala takáto nehoda (resp. viaceré nehody, tuším dokopy 3) prvýkrát v 14 rokoch, ale to bolo len nejaké pivo a vínko, žiadny šrot, ale do hlavy vbehlo. Na šrot prvýkrát na Silvestra, to som mal síce ešte 14 ale len pár dní do 15, takže do už rátam skôr do 15. 15 a 16 to bol celkovo divoký vek, chlastalo sa veľmi moc. V 17 to začalo upadať, 18 stagnácia úplná, teraz v 19 sem-tam niečo vypijem, ak je príležitosť, ale v podstate to nie je nič časté, raz za nejaké tie mesiace.
Have.Fun
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Have.Fun »

prvýkrát v 17tich z vína :) to sme boli na chate, bola tú noc strašná búrka a my sme tam behali po vonku... kamošku skoro auto zrazilo, boli sme celí od blata, ráno som si našiel popáleniny na ruke od cigariet... ráno bolo veľa upratovania :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

V nejakých 13 sme s chalanmi začali popíjať pivko.Raz môj starší bratranec ma zobral na oslavu do jeho partie a tam som vypil nejakú tú vodku a bol som v nálade.Na mol si nepamätám kedy prvý raz
donko18
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa donko18 »

v 14 som s kamarátom bol v pivnici našli sme slivku (80%):DD domácu a mali sme veľké šálky asi 3 a pol decové :DD.ja som vypil 6 decov a kamoš 3 a pol :D.Išli sme vón pre ďalších kamošov,ale nepili a išli sme niekam do prírody a už to začalo pôsobiť,ale neverili mi že som sa ožral.lebo som vedel ešte chodiť,len sa mi točila hlava.Išiel som na bikeu a nabúral som do plotu :DBoli sme pri jazere a kamoš mi povedal že keď som ožratý tak mam skočiť do vody.A ja som skočil vyťahovali ma tak a ptm ma vytiahli a za 5 minút to došlo :DD grcal som nemohol som chodiť.Tak ma skovali niekam do lesíka.Začalo pršať a mne bola zima a grcal som tam stále :D Tak kamoši nevedeli čo majú spraviť a zavolali mamku moju :D Došla tam na aute a drzali ma aby som nepadol dali do auta.mama ma prefackala.zaviezla ma domov a vyzliekli ma a dali do sprchy nehali mi tam pustenu vodu a ja som vnej zaspal :DD to mi hovorili kamoši a rodičia.Ptm na 2 deň som vstal a som nevedel ani čo sa stalo hlava ma stále bolela a chcelo sa mi grcať.Bolo to v poho ani mi nenadávali len ma prefackali a povedali nech sa to už nestane.A zatial to plním :D.
Ale asi 1x tvrdé som pil keď som mal 11 absinth(85%) :D som šlohol :D ptm vodku atd ja už si to nepametám kolkokrát som pil.
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Fíha, 6dcl 80% sú približne 2 fľaše klasického tvrdého ( 40% ). V 14 rokoch? Keby sa ti to dalo vypiť, zomrel by si.
Kebyže napíšeš, že si sa rozbil v 14ke z 0,6dcl 80% to by šlo. Ale takotou story nikoho neohúriš.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Na šrot som nikdy nebol ani v najbližších 100 rokoch neplánujem byt
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

prvykrat na srot? v 14tich lahka otrava alkoholom :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Domáca slivovica 80%..a potom si sa zobudil a vlhko v trenkoch..
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

hughito - asi tak to bolo :lol:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ja uz mam svoje odpite tiez uz som vyhral svoj boj s tvrdymi drogami :-D
prvykrat tak 12 rokov, kamos mal doma volno, pri panelaku domaca vinarnicka tak sme si sli kazdy pre 1,5 litra capovaneho vina v domneni ze to bude stacit vysledok jasny s hlavou v hajzli 6 hodin bolestivych nakladaciek :-D fuuuuuuuu
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Ironicke, ale pamatam si to uplne presne kedy a kde :D
Bolo to este v starom Steine na Kriznej v Bratislave. Teraz je namiesto toho azijske bistro. Oslavovali sme tam 18-tku mojho kamarata, cize ja som mal 16. Boli sme partia 6-7 chalanov, rozbitych jak prasata. Fakt netusim co nam tam liali, ale ucinkovalo to na vsetkych rovnako sialene. Az tak, ze sme celu noc boli vonku v meste a z tej Kriznej sme PEŠO presli az na Zlate Piesky kam sme dorazili az nadranom :D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Niekde okolo 15-16, uz som bol na strednej. Celkom dlho som sa drzal a piatkove vecere sa vzdy niesli v krme v duchu, co ošablujeme.
Hold, uz dva a pol roka nepijem vobec a ze by som nejak klesol na hodnote by som nepovedal. Akurat okolie to tazko snaza, ale uz si viac menej zvykli.. Az teraz mi tak docvakava, ako je tato droga uplne, ale ze uplne na kazdom rohu cista samozrejmost :/
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja az v 18tke...ale poriadne...v podniku...najprv sme dali u kamoski nejake to poldecko fernetu a bechera...potom sme sli traja kamarati do podniku, a tam sme davali bosacku slivku s heinekenom asi 4 kola som sa drzal, potom som sa postavil a siel na zachod...no musel som ist na zensky, lebo muzsky bol obsadeny kamaratom :D tak sme si tam vrackali dvaja...mna to unavilo, ze som zaspal na zachodovej mise...tak z troch sme boli 2ja na hajzli vracajuci a jeden kamarat sa drzal relativne dobre...tak ten nas chytil kazdeho jednou rukou a tahal nas domov...mna dokonca po schodoch na druhe poschodie :D Neviem ako to dokazal...doma ma ale ani nevyzliekol, nechal ma na chodbe v topankach.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nevyzliekol?...wrrr...no téda... :smt039 :pivko: :smt058 :hug: :smt118 :prdel: :aasmile23: ...z tých smajlíkov sa dá normálne poskladať Lubosov vysnívaný večer...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

v 15, so spoluziakmi po vysvedceni, takmer na lacno
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Mal som asi 14-15, u kamarata na zahrade pri grilovackach. Vtedy nam stacili trom dve flase ovocnej vodky (16 ci kolko % to ma :D ). To bolo krasne casy, dnes by som taky patok do ust ani nedal...
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

14, stanovacka, asi 3 dcl hrusky a liter piva :smt078
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Grim napísal:...nevyzliekol?...wrrr...no téda... :smt039 :pivko: :smt058 :hug: :smt118 :prdel: :aasmile23: ...z tých smajlíkov sa dá normálne poskladať Lubosov vysnívaný večer...
Joj no :D Bola zima (rocne obdobie)
Zimne topanky, sveter, hruba vetrovka, odomkol si sam dvere do mojho bytu (nasiel mi kuce vo vrecku) Polozil ma hned na chodbu pred dvere jakeho ma tam doniesol, zabuchol a siel prec...potom poslal ineho kamarata, ktory sa vracal domov v noci, ze nech ma skontroluje, tak ten prisiel, vyzul ma, dal dole bundu, rifle...hodil ma na postel, a siel domov :P
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kym ta nechal v byte v pohode, raz cestou domov som nasiel cca 18rocneho suseda spat na schodoch vnutri panelaku (nemam vytah) vo velmi zaujimavej polohe o ktorej pochybujem, ze sa do nej poskladal sam...
Napísať odpoveď