chladna priatelka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lubo01
Novice
Novice

chladna priatelka

Príspevok od používateľa Lubo01 »

Zdar,
Potreboval by som vediet vas nazor na vec. S priatelkou chodim 7 mesiacov. Prve dva mesiace sme sa stretavali a k sexualnemu styku nedoslo(klasicke maznacky boli) , hovorila, ze ma musi blizsie spoznat. Ok v pohode to mi nerobilo problem a ten cas som jej v pohode dal. Po dvoch mesiacoch sme spolu zacali intimne zit. V tom case pokym som ja nebol ten aktivny tak by k sexualnemu styku nedoslo(no myslim, ze raz mi to sama od seba dajala jasne najavo kde som aktivny nebol ja) Povedal som si teda, ze baba je hanbliva, pretoze vzdy ked som aktivitu prejavil tak to bolo super. Lenze co cert nechcel potom som dostal som infekciu a nemohol som mat pohlavny styk vyse mesiaca . Pocas tohoto obdobia som sa tak tiez snazil aspon sa snou maznat kedze inou cestou to neslo , ale z jej strany to skoncilo tym "ked ja nemam na to naladu". Cize suma sumarum naposledy sme mali sex pred dvoma mesiacmi. Uz som konecne zdravy a tesil som sa , ze tato "doba chladu" pominie. Myslel som si , ze to kvoli tomu bola taka a teraz sa vsetko uz zmeni a pojde to v normalnych cestach, lenze na moje prekvapenie sa nic nezmenilo. Momentalne je to tak , ze ked sa snazim snou intimne zblizit , tak vzdy ucukne.(Samozrejme bavime sa o x pokusoch) Ked sa jaj spytam ,ze preco vacsinou povie , ze teraz nema naladu alebo ze sa jej zda, ze je tucna a pod. Vzdy ju uistujem, ze sa mi paci taka ako je. Ja sa snazim sportovat a chodievam aj do fitka, tak teraz neviem ci to suvisi stym, ze sa stale predomnou hanbi alebo ci ma daky blok. Fakt neviem a dost ma to teda skrie. Vcera som zase po nej " vyletel" a skoncilo to ako som spominal..samozrejme som sa pytal, z kde je problem , ale tento krat som sa uz nenechal odbit vetou typu " nemam naladu" , ale snazil som sa z nej dostat viac kde je pes zakopany a samozrejme aj som povedal ved takto to nemoze stale pokracovat a ona mi nato povedala okrem vyssie spomenutych dovodov , ze nevie kde je problem , ze proste na to nemam chut a nevie to vysvetlit. Tak som sa jej narovinu spytal, ci ma ma stale este rada a povedala, ze ma. Potom sa rozcitlivela a povedala, ze ma nechce dalej trapit, ze som pre nu moc dobry a taketo keci, ze asi potrebuje pauzu a potrebuje si veci nejak dat dokopy. (Iny chlap v tom nie je.) Mal som z nej pocit, ze nevie co chce vlastne. Tak teraz neviem ci mam pristat na pauzu alebo proste to zabalit z coho by som rad nebol lebo fakt inde to neskripe vobec len mi pride "citovo vyhorena" - uz od zaciatku bola vlastne taka chladnejsia len som to prikladal, ze sa hanbi a preto ju trebalo nakopnut. A netusim ako by som je "restartol" aby po tej intimnejsej stranke bola aktivnejsia. Bol niekto z vas v takejto situacii a podarilo sa mu vyriesit tento problem? ..ci to mozem rovno zabalit :(
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: chladna priatelka

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nespomínala ti, či aj v predošlom vzťahu nemala náladu na tieto veci, alebo len teraz má také obdobie?
Lubo01
Novice
Novice

zuzanuska napísal:Nespomínala ti, či aj v predošlom vzťahu nemala náladu na tieto veci, alebo len teraz má také obdobie?
V podstate som sa odhodlal na to pytal ci v predoslom vztahu sa jej toto stalo, ale v tom case ako som spominal uz bola rozcitlivena a dostal som odpoved typu "asi nie" cize nic priamociare a spominala mi , ze jej predosli vztah vlastne nebol ani vztah no uz som dalej nerubal do ziveho a nechal som to tak ..v konecnom dosledku o predoslych vztahoch sme sa zatial moc nebavili lebo ja to nepokladam za neco dolezite. Ved je teraz so mnou a jej vztahovu minulost som nepotreboval vediet.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Bud pockas, nebudes tlacit na nu a das jej cas, alebo sa mozete rovno dnes rozist. Je to na tebe. Prehovoril si k nej, povedal jej co a ako, mozno pockaj tyzden, ze ci to sama skusi. Ak nie, skus to ty a ak opat cukne, tak to asi ukonci.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Mal som rovnaký problém. Najprv vpohode a potom zrazu nechcela. Šlo o to, že bola zalúbená do niekoho iného, ona sa s ním stretla a uvedomila si to. Proste so mnou jej tam niečo chýbalo (asi tá citová väzba ?). Mne sa už potom nechcela preto tak odovzdať. Či je rovnaká príčina u teba je ťažko povedať.
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Bude v tom niekto iny tak preto nechce s tebou. A ty cakas, cakas a jej to je blbe robit to s tebou ked ma rada druheho. Ale zasa ani nechce ostat sama.. Viac si vsimaj co robi vo volnom case :wink:
Lubo01
Novice
Novice

drop napísal:Bude v tom niekto iny tak preto nechce s tebou. A ty cakas, cakas a jej to je blbe robit to s tebou ked ma rada druheho. Ale zasa ani nechce ostat sama.. Viac si vsimaj co robi vo volnom case :wink:
dik za prispevky...

No v tomto to nebude ...tiez ma to ako prve napadlo- debatu sme mali priamu na rovinu. Ako napisal Heker bud sa neco zmeni alebo nie a ak nie bohuzial aj ked ma to bude mrziet. V tomto pripade viac nemam co urobit.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nechaj teraz prvý krok na ňu. Možno jej nevyhovuje niečo, čo robíš, alebo má nejaký vnútorný blok, lebo má pocit, že "musí" (nie, že chce). S týmto sa ti ale asi ťažko prizná, keď to sú také dosť citlivé témy.

Skús zaradiť spiatočku. Spravte si romantické prechádzky, zbehnite na kávu... zmeňte prostredie. Ak sa nebude cítiť pod nátlakom, časom ti snáď povie, o čo ide.

Týždeň je málo. Skôr daj tomu mesiac (však tie plodné dni raz musia prísť :psssst: za predpokladu, že neberie antikoncepciu).
Pokiaľ jej nezačneš chýbať aj fyzicky (ak nemá teda nejaký vážny zdravotný, psychický... problém), a nechceš žiť ako mních, potom ten vzťah by bol pre teba len trápením.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Lubo01 napísal:No v tomto to nebude ...tiez ma to ako prve napadlo-
Nebuď si týmto až taký istý, túto pravdu Ti určite nepovie.. aj keby ste sa neviem ako úprimne rozprávali. Tým netvrdím, že tam niekto iný musí byť, ale je to veľká pravdepodobnosť a určite by som to jednoznačne nezavrhoval.

Nechaj jej čas a nech sa sama rozhodne, či chce niečo alebo nie.. a potom po určitej dobe (mesiac, resp. sám uváž) sa rozhodni Ty, či chceš mať takúto kamarátku alebo pôjdeš ďalej.

:)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

...ze som pre nu moc dobry...
Tu je odpoveď na tvoj problém. Klasická výhovorka, keď baba nevie, ako ti dať zbohom aby ťa neranila. Skôr či neskôr ten koniec príde...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Sice nie si celkom na zaciatku vztahu, ale dalej by som to nenatahoval.. :/ (vid. citacia jimmy_xp - nie je co riesit)
Lubo01
Novice
Novice

njn tiez nadobudam ten pocit, ze ked je to v takomto stadiu z toho sa vyhrabat uz asi neda bez nasledkov :( ..uvidime co prinesu najblizsie dni ..kazdopadne dakujem za rady.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Zdá sa, že tvoj vzťah pomaly končí. Môžu to byť vychladnuté city, ale môže v tom byť aj iný muž. Čím skôr začneš radikálne konať, tým lepšie to pre teba bude.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Nazdar Ľuboš,ja som mal podobný problém s mojou ex-priatelkou. Tiež odmietala sex, a ja ako chlap to jednoducho potrebujem aspoň teda raz za čas, no ona nechcela / ze nema s tym take skusenosti ako ja a bla/ a ona fakt ma mala rada videl som to na nej, to neoklames...opakujem sa ze TY MUSIS VIDIET CI TA TVOJA BABA MA RADA...sem tam musis aj "po stole buchnut" a nie vsetko riesit citlivo a romanticky
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

opi ju, bud ju pretiahnes alebo dostanes odpoved.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ako to dopadlo?
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Lubo01 napísal:Mal som z nej pocit, ze nevie co chce vlastne.
mesiac mimo ale tak :psssst:

a ty vies co chces?
v takom vztahu co pises sa neda byt... a pokial sa neda ani "nakopnut" tak bud to robis zle :P alebo je fakt divna.
takze sa rozhodni co chces a podla toho konaj.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mal som podobny problem ,zo zaciatku sme to robili vsade kde sa dalo ,no ku koncu moja ex - polovicka bola na tom asi tak ze nemala chut a stale bola "unavena" z prace ,ono dost pracovala to je pravda ,no ku koncu uz nic intimne nebolo a po 5 rokoch sme si dali zbohom ,mna to polozilo a ona si zije dalej ,co viem tak stale sa niekde potuluje a oziera ,zili sme spolu a vsetko sa pokazilo ,kamos vyzvedal a zjavne sa namotala na niekoho ineho ,no s nikym nieje ani po par mesiacoch co viem ,zvlastne no ak ti mam poradit ,rychlo si hladaj nahradu ,neskonci to dobre ,zenske pohlavie je v tomto troska zvlastne :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

zelovoc napísal:opi ju, bud ju pretiahnes alebo dostanes odpoved.
kopa kecov v téme, ale toto je najlepšia odpoveď

Inak "si pre mňa moc dobrý" je neuveriteľné klišé...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jj. Realistický výklad = som pre teba moc dobrá, ale poviem to takto keby som od teba náhodou niekedy niečo potrebovala.
Napísať odpoveď