stratil som maly technicky preukaz
stratil som maly technicky preukaz
Ahojte, potrebujem radu od ludi, co sa vyznaju
stratil som maly technicky preukaz (karticka zaliata v plaste) ale velky technicky (formát dokladu list A4) - osvedcenie mam
podla http://www.minv.sk/?doklady-na-vedenie- ... ku-vozidla
b) osvedčenie o evidencii alebo technické osvedčenie vozidla (§ 23 zákona č. 725/2004 Z.z.)
cize co teraz? staci mi policajtom pri pripadnej kontrole predlozit ten velky technicky - osvedcenie alebo mi daju pokutu za to ze nemam maly?
stratil som maly technicky preukaz (karticka zaliata v plaste) ale velky technicky (formát dokladu list A4) - osvedcenie mam
podla http://www.minv.sk/?doklady-na-vedenie- ... ku-vozidla
b) osvedčenie o evidencii alebo technické osvedčenie vozidla (§ 23 zákona č. 725/2004 Z.z.)
cize co teraz? staci mi policajtom pri pripadnej kontrole predlozit ten velky technicky - osvedcenie alebo mi daju pokutu za to ze nemam maly?
Re: stratil som maly technicky preukaz
Ja používam iba veľký a žiadny problém nebol. Ale zas malý preukaz som nestratil, ja ho ani nemám.
laster a uz ta kontrolovali policajti a stacil im len velky technicky?
-
iceman1414
Medium Star
Ak ťa zastavia, tak im stačí veľký, ale ten by si mal mať doma. Ak sa ti dá, tak si choď na políciu vybaviť nový malý techničkák.
Áno veľakrát a žiadny problém nebol.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Aky by este mali chciet iny? Par rokov sa nic ine nez "velky technicak" nevydavalo. (cca 2005-2010)diaboliq napísal:laster a uz ta kontrolovali policajti a stacil im len velky technicky?
Nahlas stratu, predides tym pripadnym problemom.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zmizla mi penazenka aj s malym technickym - tou cipovou kartou. Niekde som nasiel, ze mi vydaju duplikat na policii a inde zas, ze na okresnom urade - odbor cestnej dopravy. Neviete ako to je?
-
starysomar
Hardcore addict
Ako v ktorom meste. Zavoláš, povedia Ti.
Ja som dva roky dozadu bol vybavovat maly technicky na firemne, kolega ho stratil. Musel som ist na okresny urad dopravnej policie a potom mi ho poslali na policajnu stanicu k nam do mesta 
Okresny urad dopravnej policie?
To je co za urad, teraz silvestrovsky vtip si vymyslel? Okresny urad je okresny urad, pod to spadaju urady/odbory, ako napriklad odbor dopravy a pozemnych komunikacii. A potom je to oddelenie dokladov na okresnom dopravnom inspektorate, ktory spada pod krajske riaditelstvo policajneho zboru v sidle krajskeho mesta.
Áno je to okresný dopravný inšpektorát len ma to nevedelo napadnúť. Ešte, že si nám to všetko objasnil ty vtip