Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?
Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?
U mňa je ten problém, že život osamote u mňa vytvoril veľa zidealizovaných predstáv. Vrátane žien. A i keď viem, že realita je totálne inde, práve to je ten problém. Lebo nech už si nájdem akúkoľvek priateľku, vždy ju budem porovnávať so svojou predstavou a vždy to bude o tom, že "mám len ju". Moje názory na ženy môžu byť rôzne, ale žiadnej by som toto urobiť nechcel; nie som sviňa.
o vzhlade sa teraz rozpravame ci ?
O všetkých aspektoch.
co vlastne ocakavas od vztahu ?
Že doplní môj život.
Stala sa mi jedná zaujímavá vec. Spoznal som dievča. Bolo to úplne náhodné. Na druhý deň sa mi ozvala. Síce iba na FB, ale inak ani nemala jak keďže sme si čísla nevymenili. Každopádne ma to prekvapilo. Vymenili sme si zo 20 správ a tak si hovorím že ju pozvem von. Súhlasila a šli sme na kávu. Tak to pokračovalo paru dní. Velmi zlaté dievča, milá, pekná. Tak si hovorím prečo to ne skúsiť. Snažil som sa byť milý, robiť aj ústupky ale ne preháňať to. Vlastne ten čas čo som sa viac menej nudil som vymenil za ňu, a ten čas co som trávil vonku z nejakou partiou známych mi ostal. Keďže bývalá blízko, stretávali sme sa skoro denne. Trvalo to skoro dva mesiace. Až do posledného utorka. Kedy ma zavolala von a povedala mi že aj keď sa jej páčim a tie také veci okolo toho, nechce žiaden vážny vzťah. Ale že sa samozrejme môžeme stretávať ďalej. Aj keď som sa snažil, zase sa to stalo. Ale musím uznať, že bola jediná ktorá mi to bolo schopná povedať takto rovno do očí. A keď zoberiem na vedomie to, že ma zase nejaká namotala a potom nechala, tak sa mi pačilo že bola taka milá a povedala mi to takto a nie ne jakou blbou vyhovorkou. Keďže som jej po tom nejak nemal dôvod neveriť. Samozrejme treba zobrať na vedomie to, že aj keď sme sa dva mesiace videli veľmi často tak sa to vzťahom asi nazvať nedalo, možno tak chodím spolu. Aj keď presne neviem čo si mám pod tým pojmom vybaviť. Ale tak budiš, zažil som aj horšie.
Čo ma ale prekvapilo bolo to, čo som videl včera. Bol som v restike na večeri. A kto tam nevosiel? Ona aj s novým kamarátom. Držali sa za ruky, no ked ma zbadala tak ho nenapadne pustila. Tak ja už neviem. Snažil som sa, dal som na vás. A aj tak ma nechala kvôli druhému. Tak kde je teda chyba?
Čo ma ale prekvapilo bolo to, čo som videl včera. Bol som v restike na večeri. A kto tam nevosiel? Ona aj s novým kamarátom. Držali sa za ruky, no ked ma zbadala tak ho nenapadne pustila. Tak ja už neviem. Snažil som sa, dal som na vás. A aj tak ma nechala kvôli druhému. Tak kde je teda chyba?
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ked si dva mesiace nespravil nic co by prekonalo tu priepast pred vztahom, sa jej ani nedivim ze ti povedala co povedala...proste usudila ze ak si sapo tak dlhej dobe neodhodlal tak nema zmysel to dalej natahovat, tak ti to povedala narovinu
Ale čo by. To je hlúposť. Len ma to zase utvrdilo v tom, čo som tu prezentoval pár príspevkov dozadu.
A čo bránilo jej, aby niečo urobila?kabul napísal:ked si dva mesiace nespravil nic co by prekonalo tu priepast pred vztahom, sa jej ani nedivim ze ti povedala co povedala...proste usudila ze ak si sapo tak dlhej dobe neodhodlal tak nema zmysel to dalej natahovat, tak ti to povedala narovinu
-
kabul
Expert
co si prezentoval par prispevkov dozadu som necital a ani nebudem, reagoval som na to, co si celkom podrobne opisal v tom poslednom a to staci.
terapin: ona predsa nieco urobila, dva mesiace mu davala sancu a skoro denne prilezitosti spravit ten prvy krok. Malo ktore dievca sa odhodla aby ten krok spravila sama a je to tak spravne. Ako myslis ze by taky vztah vyzeral dalej...? vsetko by zacinala ona a chalan sa len viezol? bud si isty, ze ano, pokial uz zaciatok bol takyto... a malo ktore dievca chce byt vo vztahu tou dominantnou. Ano, su take, ale tato konkretna taka nebola.
terapin: ona predsa nieco urobila, dva mesiace mu davala sancu a skoro denne prilezitosti spravit ten prvy krok. Malo ktore dievca sa odhodla aby ten krok spravila sama a je to tak spravne. Ako myslis ze by taky vztah vyzeral dalej...? vsetko by zacinala ona a chalan sa len viezol? bud si isty, ze ano, pokial uz zaciatok bol takyto... a malo ktore dievca chce byt vo vztahu tou dominantnou. Ano, su take, ale tato konkretna taka nebola.
Prečo je správne to, že málo ktorá sa odhodlá spraviť prvý krok? To myslíš vážne? Prečo by mal chlap stále robiť prvé a dôležité kroky?
Pretože genderovský stereotyp. Pretože ženy sú bez mužov evidentne neschopné samostatne fungovať a potrebujú muža , aby ich všade viedol za ručičku. Osobne to považujem za sexizmus jak sviňa, na druhej strane čo čakať od spoločnosti, ktorá pokladá šovinizmus za posvätný.
-
kabul
Expert
Chlapci, ale ono to tak proste je. Bolo to tak vzdy, od prvych praludi niekedy v praveku a za ten cas sa nic nezmenilo. Tak, ako su dominantne vynimky medzi zenami, tak su submisivne vynimky medzi muzmi, ale to gro je take, ake som napisal vyssie. Nejedna sa len o vztahy, ale aj o celkovu mentalitu, emocnu cast, proste vsetko. V poslednych rokoch sa tych muzskych sumbisivnych vynimiek vyrojilo nejak vela, moze za to hodne veci modernej doby, ale zeny sa moc nezmenili. A preto nastava ten problem ktory u vas nastava.
Lucas, otazka: bol by si ochotny dlhodobo zit vo vztahu s niekym, kto by rozhodoval o dolezitych veciach zivota? Vo vztahu, kde by si ocividne hral druhy husle? Lebo v takom vztahu zit budes, pokial budes ten prvy krok cakat od zeny.
terapin by mohol namietat, ze ked predchadzajucu vetu uplatnis na zeny, je to degradujuce. V zasade ma pravdu, ale ked sa nato pozries blizsie tak ani nie, zeny tak proste su zvyknute zit, maju to v povahe a chcu mat pri sebe niekoho, na koho sa mozu v tychto dolezitych aspektoch zivota spolahnut.
Lucas, otazka: bol by si ochotny dlhodobo zit vo vztahu s niekym, kto by rozhodoval o dolezitych veciach zivota? Vo vztahu, kde by si ocividne hral druhy husle? Lebo v takom vztahu zit budes, pokial budes ten prvy krok cakat od zeny.
terapin by mohol namietat, ze ked predchadzajucu vetu uplatnis na zeny, je to degradujuce. V zasade ma pravdu, ale ked sa nato pozries blizsie tak ani nie, zeny tak proste su zvyknute zit, maju to v povahe a chcu mat pri sebe niekoho, na koho sa mozu v tychto dolezitych aspektoch zivota spolahnut.
Hlavne že z každej strany počuť, že aké chcú byť vo vzťahu rovnocenné. No zároveň chcú aby boli žiadane, aby muž robil prvý krok, aby muž plne zabezpečil rodinu. No všetko mať nemôžu.
Pokiaľ si žena vyžaduje od muža, aby ju ovládal, je to skrachovaná troska. Ona nechce vzťah, ona si chce hladiť ego, chce mať pocit, že je žiadaná, že je potrebná. Čo to však má spoločné so vzťahom? Nuž, drahý Watson, veľké hovno. Pretože vzťah je partnerstvo, nie diktatúra. Alebo sa mýlim?kabul napísal:Chlapci, ale ono to tak proste je. Bolo to tak vzdy, od prvych praludi niekedy v praveku a za ten cas sa nic nezmenilo. Tak, ako su dominantne vynimky medzi zenami, tak su submisivne vynimky medzi muzmi, ale to gro je take, ake som napisal vyssie. Nejedna sa len o vztahy, ale aj o celkovu mentalitu, emocnu cast, proste vsetko. V poslednych rokoch sa tych muzskych sumbisivnych vynimiek vyrojilo nejak vela, moze za to hodne veci modernej doby, ale zeny sa moc nezmenili. A preto nastava ten problem ktory u vas nastava.
@lukas9206: Bolo to aj o sexualite resp. daval si jej najavo ze sa ti fyzicky paci alebo ste sa len rozpravali ako najlepsi kamarati?
Čo ti ja viem, taká otázka spali ste za tie dva mesiace spolu alebo voľačo? To je jedno fajka, prstíky, bársčo? Ak ste to dotiahli už aj do postele a ptm urobila toto tak tomu nerozumiem...
Ale ja viem. Chlapec má bmv-čko, tak sa "zaľúbila" do neho.bindo011 napísal: Ak ste to dotiahli už aj do postele a ptm urobila toto tak tomu nerozumiem...
-
kabul
Expert
tomu ani sam neveris
par prispevkov dozadu sa tu bavime o prvom kroku a zrazu si s nou spal?
Ty si sa tu oháňal prvým krokom, nie ja.