Nefunguje prenos suborov z Android zariadeni
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nefunguje prenos suborov z Android zariadeni
Po vymene telefonu mi z nicoho nic prestal fungovat prenos suborov cez USB. Mal som HTC Desire 500, rozbil som ho a kupil rovnaky telefon. Myslim, ze prave od vtedy mi nejde prenos suborov, proste nerozpozna zariadenie. Je jedno, ci pripojim HTC Desire 500, LG L90, tablet Nexus 7 druhej generacie, proste nic. Zariadenie ako take identifikuje, ale pri instalacii driveru nic. Skusil som vsetko mozne, preinstalovat ovladace, univerzalne ovladace z Google stranky, ovladace zo stranky vyrobcu, proste nic.
Napada niekoho ako to vyriesit, resp. co skusit??? Mam Win 7 Professional 64bit.
Napada niekoho ako to vyriesit, resp. co skusit??? Mam Win 7 Professional 64bit.
Re: Nefunguje prenos suborov z Android zariadeni
skus cez airdroid ci to nerozbehas
Ja to isté ako hojko, a nefunguje mi žiadne zariadenie, čiže chyba je niekde v ovládačoch. Pokiaľ viem, nerobil som nič, takže príčina neznáma. Dočasne to musím riešiť cez AirDroid. Zdá sa mi, že v minulosti som mal nejaký podobný problém so Samsungom, a bolo treba pripojiť telefón a cez ten ADB terminál napísať nejaké príkazy. Ale bližšie info nemám, nejak to zatiaľ neriešim.
-
hojko
Site Admin
Ja nehladam riesenie typu Airdroid na prenos cez wifi, ja hladam riesienie ako opravit prenos cez USB kabel.
-
guess.whoo
Redeemer
odinstalovat vsetko co si tam nahralo htc, takisto cez ovladaci panel pozriet vsetky drivere, ktore sa tam za ten cas nahrali a odstranit ich.
ak ti v spravcovi zariadenia ukaze to zariadenie ako nerozpoznane so zltym otaznikom tak rightclick a rollback driver
ak ti v spravcovi zariadenia ukaze to zariadenie ako nerozpoznane so zltym otaznikom tak rightclick a rollback driver
Mam ten isty problem, akurat, ze mne funguje nastastie jeden usb port. Ostatne 3, pri pripojeni tabletu alebo mobilu, hlasia nerozpoznane zariadenie. Robi to cca 2-3 dni.
-
hrban
Addict
hojo mám ten istý problém, raz mi telefón nájde v PC raz nie, na jednom PC mi telefón ide krásne na druhom takmer vôbec. Včera som si zhodou okolností zabudol svoj kábel v aute tak som bol nútený použiť kábel od PS4, a telefón nájde okamžite a na všetkých PC bez problémov. Tak skús ak máš poruke viac káblov skúsiť iný kábel.
Vyriešil som to. Moje Nexusy windows nainštaloval ako "Acer ADB Interface", a pritom by tam malo byť niečo ako "Android ADB"... vraj to bola nejaká nedávna aktualizácia Windowsu. Riešenie je zapojenie mobilu, správca zariadení, nájsť mobil, pravým Odinštalovať (TREBA zaškrtnúť aj "Odstrániť všetky...", neviem ako to presne bolo. Potom odpojiť a pripojiť mobil. Prvý krát mi to nešlo, potom som to reštartol a skúsil znova, už to ide, tak skús to nejak skombinovať.
-
hojko
Site Admin
guess.whoo: Odinstaloval som vsetko od HTC. Taktiez som pouzil utilitu na hladanie driverov pre USB, odinstaloval som vsetko HTC, Android, ADB... Ziadna zmena.
mulatt & hrban: Zmena portu ci USB kabla nepomohla.
mulatt & hrban: Zmena portu ci USB kabla nepomohla.
-
guess.whoo
Redeemer
skus este stiahnut mobile edit. pri instalacii sa ta spyta, ci chces doinstalovat usb drivere na jednotlive znacky.
v jednom pripade mi toto pomohlo, skus
v jednom pripade mi toto pomohlo, skus
guess whoo: myslim, ze ovladacmi to nebude, kedze mu nepripoji ziadne android zariadenie
skusil by som este nejaku live distro linuxu, ci ho rozpozna
-
hojko
Site Admin
Telefon na notebooku funguje v pohode, len na mojom PC to nejde.
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2014, 23:45)
Skusam aj podla tohto postupu a nic: https://www.topnotchtablets.com/FixUSBproblems
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2014, 23:45)
Skusam aj podla tohto postupu a nic: https://www.topnotchtablets.com/FixUSBproblems