Herné sluchadla
Herné sluchadla
Ahojte vsetci týmto by som rad otvoril novu tému "dúfam že tu tato ešte nieje lebo som ju" nenašiel
čiže ľudkovia rád by som sa vás spýtal ktoré herne sluchatka sú podľa vás najlepšie a ktoré by ste mi odporučili kúpiť tak do +/- 80€
-
sobrancan16
Star
Re: Herné sluchadla
Kingston HyperX Cloud
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
u hrených sluchátok je to jedno. vyber si podľa výzoru, bo zvukové spracovanie a konštrukcia týchto herných sluchátok je niekde na úrovni 40-50€ obyčajných...
bolo to tu rozoberané X krát a X sa potom len v téme ľudia hádali ....
bolo to tu rozoberané X krát a X sa potom len v téme ľudia hádali ....
jop už som našiel GAMDIAS HEPHAESTUS je to síce nova značka na trhu no čo som čítal par recenzií každý si ich chválil čiže zrejme budu mojou voľbou 
-
Ryan Giggs
VIP
Zalezi podla akych kriterii vyberas. Pokial podla zvuku tak u tych 5.1/7.1 je to uplne jedno. Vsetky hraju priserne.
Pokial ale mas zvuk ako hlavnu poziadavku, tak sluchadla bez mikrofonu a mikrofon zvlast. Ak silou-mocou potrebujes mikrofon napevno, tak dobrou volbou su tie Kingstony spominane vyssie.
Pokial ale mas zvuk ako hlavnu poziadavku, tak sluchadla bez mikrofonu a mikrofon zvlast. Ak silou-mocou potrebujes mikrofon napevno, tak dobrou volbou su tie Kingstony spominane vyssie.
v recenziach ludia chvalia aj 3 eurove sluchadla ako zarucene najlepsiu volbu samozrejme podotykajuc nezmyselnost kupy cohokolvek drahsiehowhy-what napísal:jop už som našiel GAMDIAS HEPHAESTUS je to síce nova značka na trhu no čo som čítal par recenzií každý si ich chválil čiže zrejme budu mojou voľbou