Bude tam win 8.1 a moja zostava je i5 4690, 8gb ram, gtx 770 a doska je MSI B85-G41 PC Mate. Ďakujem za rady
Nový SSD disk
Nový SSD disk
Ahojte, už dlhšiu dobu rozmýšlam nad kúpou ssd disku ale neviem presne ktorý aby mi vydržal čo najdlhšie a aby to bolo niečo z kvalitnej značky. Chcel by som 240gb pretože 120gb sa mi zdá na windows + ovládače a updaty a pod. Takže preto 240gb. Celkom sa mi pozdáva tento intel http://www.alza.sk/intel-520-240gb-ssd-bulk-d298677.htm
Bude tam win 8.1 a moja zostava je i5 4690, 8gb ram, gtx 770 a doska je MSI B85-G41 PC Mate. Ďakujem za rady
Re: Nový SSD disk
si si istý ? Pretože tuším ten intel má rýchlejší zápis
Mal som Intel 520 ,teraz v NTB Intel 335 240GB a na jednom PC Intel 530 120GB.Predtým som používal Crucial M500 240GB a teraz mám v PC Crucial MX100 256GB.Intel je značka a aj to je v cene.Intel síce na svoje disky dáva 5r.záruku a Crucial 3r. ale to nevadí, pomer cena a kapacita je lepší pre Crucial.A tie udávané sekvenčné rýchlosti a maličke rozdiely ani nezbadáš v PC.
A ani pri jednom Intel SSD som nemal udávané rýchlosti podľa popisu ako je uvedené.A nielen pri Intel a hlavne zápis.Takže si to nevšímaj.
A ani pri jednom Intel SSD som nemal udávané rýchlosti podľa popisu ako je uvedené.A nielen pri Intel a hlavne zápis.Takže si to nevšímaj.
Dobre teda ako hovoríš tak kúpim Crucial
Ja som skôr vyberal podla značky kedže si myslím že intel je kvalita a Crucial značku moc nepoznám ale tak ďakujem 
Minulý týždeň som ho známemu založil do NTB a spokojnosť.Dokonca si dohodol cenu na 96€, pretože povedal ,že ho našiel aj za túto cenu a ak mu ho aj oni dajú za 96€ ,tak ho kúpi od nich.