Tak sa pridám aj ja
Škoda Fabia 2 (7/2010) Elegance 1.6TDi 66kW, 196 000km.
Výbava prakticky full čo sa v danom modelovom roku dalo do F2 dať: digitálna automatická klíma, vyhrievané sedačky, parkovacie senzory, tempomat, MAXIdot, plná elektrika, kožený paket..
Len zakladnu atmo 2.4. Zatial staci, aj kvoli poistke, s T5 by som mal uz neumerne vysoku, bohuzial vek nepusti.
Povodny majitel bol prave z KE, oddnes rana je na novych KS znackach.
Ratzi: Nemaj boja, na leto ostavaju Sadiry tak jak su. Zimaky su na nejakych inych kolesach, tusim tiez 17. Tie mozno buduci rok vymenim za nejake originaly tiez, Serapis alebo Styx mozno.
škoda octavia 1.6 TDI 110hp rv.10.. ale v garazi nam doma stoja taktiez pekne kusky MB sl63 AMG 2013 pre neveriacich fotka s napisom hojko.com neni problem
sice sa mi vozovy park nezmenil, ale neda mi nekomentovat...
nech ma niekto nieco lepsie ako ostatni, hned sa ozve vlna pochybovacov, nech ukaze fotku aj s nejakym dokazom... do minusovej karmy zaroven poprosim aj vysvetlit, preco tym ludom neverite a preco vas to dosiera
pripadne... od stvrtku budem snad parkovat v garazi staru grcu bmw 320i
edit: grim, hentaku 911 mam aj ja doma, ale cervenu gt3 mam s tusim takymi polepmi
...tak je jasne, ze sa prisiel iba pochvalit, nuz tak co, uz v prvom prispevku na tomto fore spominal, ze tatko si rad vozi zadok v drahych autach len z tych pismenok toho moc nemame, keby boli radsej nejake fotky, kludne aj bez toho papierika
Eras: To neni o tom, ze mu neverime. A teda vlastne ano. Ale preto, ze SL63 AMG nie je auto, ktore vidiet na Slovensku bezne. Keby napisal, ze ma Fabiu 1.9 TDI, tak sa nad tym nikto ani nezastavi a cita prispevky dalej. Ale SL63 AMG udrie vsetkym do oci.