Paypal, platby cez paypal
Re: Paypal, platby cez paypal
paypal je pre bezne pouzitie zdarma
Urcite sa neplatia ziadne poplatky? Z tych prispevkov vyssie si nie som isty.
No a je mozne previest peniaze z paypal na bankovy ucet, bezplatne?
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2014, 0:09)
Moja hlavna otazka sa stratila na predoslej strane, takze ju zopakujem...
No a je mozne previest peniaze z paypal na bankovy ucet, bezplatne?
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2014, 0:09)
Moja hlavna otazka sa stratila na predoslej strane, takze ju zopakujem...
Slo by to aj naopak? Budem potrebovat previest peniaze na paypal ucet, ale ziadny nemam, takze slo by previest peniaze na paypal ucet niekoho ineho a on by mi nasledne poslal peniaze na moj bankovy ucet.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To co je za otazka? Preco by to neslo? Sak jemu tie prachy pridu a potom ti ich klasickym bankovym prevodom posle tebe, nad cim sa tam zamyslas?
Momentalne rozmyslam, ci si spravit vlastny paypal ucet - preto som sa pytal na poplatky, alebo to riesit cez prostrednika, ak by to bol overeny uzivatel, nemam s tym problem, nejde ani o vysoku sumu. Zistujem to predbezne, budem to potrebovat az o niekolko tyzdnov.
-
kukiak
Addict
vlastny paypal ucet mas zalozeny asi za 3 minuty, az take velke zivotne rozhodnutie to nie je, ale kludne si to premysli, vypis si + a -, sprav si analyzu a rozhodni sa
.
Cital som tu ze strhavaju nejake peniaze, niekedy, tak preto som sa pytal, nechcem aby mi kvoli 20€ nabehli nejake poplatky... Ak je teda paypal zalozenie, vedenie, zrusenie, prevody zdarma, na 100%, tak nemam problem si ho zalozit.
Doplnujuca otazka, ak by som si paypal zalozil, prevediem tam peniaze, mozem (tiez bezplatne) z paypal uctu previest peniaze na bankovy ucet? Viem ze niekde su poplatky alebo obmedzenia pri nizsich sumach, pri vyssich je to bezplatne, takze ako je to pri paypal, prip. ak su poplatky, od akej sumy sa neplatia?
Doplnujuca otazka, ak by som si paypal zalozil, prevediem tam peniaze, mozem (tiez bezplatne) z paypal uctu previest peniaze na bankovy ucet? Viem ze niekde su poplatky alebo obmedzenia pri nizsich sumach, pri vyssich je to bezplatne, takze ako je to pri paypal, prip. ak su poplatky, od akej sumy sa neplatia?
vsetky tieto otazky ti zodpovie pohlad na podmienky na ich stranke, ale v skratke:
beardie napísal:paypal je pre bezne pouzitie zdarma
Ved prave, co je "bezne" pouzitie, mozem studovat podmienky, dlhe dokumenty a moze mi nieco ujst, ale kedze je tu taka tema, polozil som otazku aby som usetril cas, ale asi to bol omyl. Pytal som sa na konkretne veci, myslim ze to nie je tak komplikovane odpovedat pre toho co to pouziva, ja tiez neodpovedam stylom - je to asi takto, ked chces vediet viac, zisti si to sam, ved ked nieco poznam, tak odpoved mi nerobi problem - a ak nie, tak neodpovedam.
-
kukiak
Addict
bezne pouzitie znamena, ze ho nepouzivas ako podnikatel na prijmanie platieb alebo nepredavas na ebayi, pre tvoje bezne pouzitie je zdarma.. Este ti to napise sem 10 ludi, az potom uveris?
-
guess.whoo
Redeemer
neries..sprav si ucet a sparuj si ho s paypalom. preposielanie z paypalu na ucet je zadarmo, platby cez paypal su zadarmo.
OK, dik.
mama otazku : dnes som si chcel objednat telefon z jednej stranky na stranke som vsetko vyplnil potvrdil platbu ale v paypal nemam nic o pladbe a ani mi nic nestrhlo skusil som to potom este 3 kra a nic neviete kde by mohol byt problem ?? dufam ze mi neskvor nestrhnu peniaze za vsetky 3 pokusy
Vypisalo to nejaký error?
nic som si nevsimol 
-
Sphinx
Addict
mohla byť to byť len rezervácia a strhne to neskôr
-
kingkong555
Novice
mam otazku: ked mi osoba poslala peniaze na paypal ucet cez email, na email mi prislo ze som obdrzal fakturu,ale na paypal mi to neukazuje v bilancii. Ukazuje mi to len v archive. Priblizne za aky cas by mi to mohlo prist na bilanciu? ... neposielal mi to zo zahranicia
-
Old Dirty Bastard
Guru
na paypal účet cez email? pokiaľ ti na email došiel oznam z tvojho paypalu, že si obdržal peniaze od xy (to je jedno či instantná platba, cez ebay alebo iný PP účet), tak je v tom momente pripísanie prostriedkov zobrazené aj v histórii na tvojom PP účte. zriedka to trvá pár minút, kým sa to v histórii po obdržaní mailu zobrazí, väčšinou je to však instantné.
Mám otázku, nepatrím medzi veľkých internetových platičov cez paypal, mám tam konto, cez ktoré si kupujem nejaké drobnosti, peniaze mi hneď sťahuje z karty.
Problém nastal, keď som si minulý týždeň objednal jednu službu, zaplatil som a všetko bolo OK, službu som využíval. Po pár dňoch mi však prišlo upozornenie, že subscription bolo zrušené, aj daná služba sa ozvala, že nemám zaplatené. Začal som pátrať a zistil som, že platba naozaj nebola zrealizovaná. Dal som opäť zaplatiť, lenže chcelo odo mňa pridať platobnú kartu. Zistil som, že pripojenú kartu tam už nemám. Chcel som ju nanovo pridať, no vypisuje mi hlášku:
Problém nastal, keď som si minulý týždeň objednal jednu službu, zaplatil som a všetko bolo OK, službu som využíval. Po pár dňoch mi však prišlo upozornenie, že subscription bolo zrušené, aj daná služba sa ozvala, že nemám zaplatené. Začal som pátrať a zistil som, že platba naozaj nebola zrealizovaná. Dal som opäť zaplatiť, lenže chcelo odo mňa pridať platobnú kartu. Zistil som, že pripojenú kartu tam už nemám. Chcel som ju nanovo pridať, no vypisuje mi hlášku:
Vyplnil som aj this form, po dvoch dňoch mi neprišla žiadna odpoveď. Má niekto skúsenosť, kde môže byť problém? Jedná sa o Visa kartu k účtu mBank EMAX. Limity mám nastavené správne, karta inak funguje, mám ju aj na Google play, včera som kupoval aplikáciu a všetko prebehlo v poriadku.This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.
-
Old Dirty Bastard
Guru
síce ti konkrétne s problémom neporadím, ale len upozorním, že email support paypalu stojí za hovno. opakovane ignorovali moje dotazy a len zriedka od nich niekto odpísal. používal som na kontakt tiež tie ich formuláre z webu a nič. čiže od nich zázrak nečakaj. čo viem, tak v US sa to berie vážne, ale aj tak tam drvivá väčšina zvykne riešiť problémy telefonicky. na zvyšok sveta serú asi úplne.