HP 350 G1

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
scarface
Light Expert
Light Expert

HP 350 G1

Príspevok od používateľa scarface »

oplati sa? či je to pomale?čo ak dam ssd, vydrži dlhšie bateria a bude lahši? Pozeram ze nema grafiku ale hmotnosť 2.3kg, tak neviem.
z alzy sa da aj vyskušať tovar a vratia mi peniaze ak niečo??? ten asi nema čitačku prstov či?
Mikosko
Amateur
Amateur

Re: HP 350 G1

Príspevok od používateľa Mikosko »

no záleží načo to chceš používať?
scarface
Light Expert
Light Expert

asi na pracovne učely. nema grafiku ale na photoshop to stači. Bude mašina menej hučať bez externej grafiky?
Mikosko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mikosko »

No s tým PS neviem ako to bude lebo grafika tam je táka nižšia stredná trieda, ale na firemne účeli to môže kľudne stačiť. S tým PS ak ide o malé úpravy tak nevidím nejaký veľký problém no ja by som si to nevedel predstaviť kedže bežne obrázky majú niekedy viac než 2Gb.
Hučať no možno áno možno nie je to o vyťaženosti prípadne ako a kde je notebook umiestnení. To je dobrá otázka na človeka čo ten notebook má, ale aj tak to nemusí byť vždy pravda lebo je to individuálna záležitosť.

Ešte som si všimol, že hore sa pýtate či má čítačku prstov. Z obrázkov je vidno, že áno, ale v popise nieje takže by som sa nato nespoliehal.(Myslíte, že reálne túto funkciu využijete?)
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Pod oznacenim 350 G1 sa predava asi 5 modelov, parametre su rozne. Treba upresnit konkretny model.
scarface
Light Expert
Light Expert

Chcel by som verziu s i5 haswell 4200U. Bez grafickej karty, iba s integrovanou.
Cena je 390 eur na alze. Myslite, že je to to najlepšie za tu cenu čo možem najsť?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Teda model s oznacenim F7Y99EA, bez operacneho systemu. Alternatívou moze byt este Lenovo G500, procesor je vykonovo na tom totozne, ma mensi disk, ale designovo sa mi nepaci - http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g500- ... 939973.htm

V tejto cene asi moc toho aj tak nenavyberas.
scarface
Light Expert
Light Expert

designovo je krajši asi ten HP. Tak za tu cenu si myslim, že je to dosť dobré, kedže nepotrebujem externú grafiku a disk vymenim za ssd a ten čo je v notebooku budem použivať ako externý. Co myslite?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Rob ako myslis. Nezabudni, ze este budes musiet zohnat alebo kupit box, ktory ti umozni disk pripajat cez USB. Stoji to asi tak 15 eur.
scarface
Light Expert
Light Expert

ok, takže mam brat ten HP s i5 procesorom? Lebo ho mam v plane kupiť, ak mate nejake vyhrady tak mi ich povedzte.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Robis tu okolo toho kovbojku. Uz si to mal mat davno kupene. Ci cakas, ze v tej cene mas na vyber z 80 modelov???
scarface
Light Expert
Light Expert

ok hojkáč
Napísať odpoveď