Hľadám programátora (Tvorba Webu)

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
fanter
Light Star
Light Star

Hľadám programátora (Tvorba Webu)

Príspevok od používateľa fanter »

Dobrý deň,
Hľadám niekoho kto by mi vedel kompletne spraviť komplet WEB ... Nakoľko v tomto smere moc toho neviem chcel by som sa aj informovať a ponúknuť prácu.
Neviem v akom formáte je najlepšie riešiť PHP/HTML alebo niečo iné ...
Ide v skratke o projektovanie záhrad, záhradné osvetlenie, ozvučenie, fontány, jazierka, krby atď ...
Snáď to nebude brané ako nejaká reklama (ak áno ospravedlnujem sa) - chcem len ukázať čo som pozeral z rôznych webov ako by som si to cca predstavoval ... Predstavujem si to podobne ako napríklad www.gardena.sk
S tým že poviem narovinu že chce to v nejakej priatelnej cenovej relácii - preto to nechcem riešiť cez firmu ale s konkrétnou osobou.
Čítal som aj pravidlá - a neviem si naozaj tipnúť cenovú ponuku ... Napíšem tu aby to bolo v súlade s pravidlami 100 eur ale budem všetko je na dohode ...
Kontakt : [email protected]

(mám potom aj prácu na e-shop a dalšiu webovú stránku) ale primárne je riešiť toto ... Takže v prípade záujmu napíšte mail a môžeme sa dohodnúť.
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Hľadám programátora (Tvorba Webu)

Príspevok od používateľa sharky-no »

za 100euro sa vela vody nenamuti. samozrejme najdu sa daki studenti, ktori daco zbuchaju na free template, ale vysledok je zvycajne na grc.

preto odporucam si radsej zakupit nejaku temu od profesionalov, na wordpress (co je hotove CMS), napr. cez stranku http://themeforest.net/category/wordpress Tieto dizajny uz maju zvycajne inu uroven, ako paint vytvory studentov, co len hrabu peniaze na chlast a vifonky.

Tam sa teda da kupit nejaky funkcny vzhlad, ktory sa vlozi do wordpressu, kde sa uz len nastavi napr. vlastne logo (ktore ale treba vyrobit), farby, vyplni obsah, menu a pod.. to uz nie je programovanie ale praca s redakcnym systemom.

Hosting a domena tiez daco stoja, sk domena priblizne 15euro, hosting s emailami v "super" websupporte dajme tomu 30euro, na rok..

tema + hosting pokryju tych 100euro. Nastavenie temy, aby ten web splnal ucel by mohol niekto sikovny spravit za den za 50euro, ale tam priestor na vela vymyslania nie je. Vysledna stranka bude vsak mat aspon ako taku uroven.
fanter
Light Star
Light Star

Sharky -
A ako to funguje s tým čo si mi poslal " http://themeforest.net/category/wordpress " sú tam dve ceny pri každom designe to znamená že cca 60 eur a cca 2900 eur ... Potom keď si to zakúpim už mi dokáže človek ľahko ponahadzovať sortiment a produkty ? ...
Ďakujem
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

Tu temu si moze kupit viac ludi, cize sa moze stat, ze niekde najdes webstranku s rovnakym dizajnom ako by si mal ty.
Mozes si vsak tu temu zakupit za tu vyssiu cenu, a myslim ze sa tym stiahne z predaja a bude to tvoj majetok, ktory mozes potom predavat, upravovat a pod. podrobne je to tu:
http://themeforest.net/licenses/terms/extended

No ked najdes spravneho cloveka, co s wordpressom vie pracovat, tak ano, uz to nebude nejaky velky problem.. ale aj to zabera cas, niekedy pochopit ako ovladat tu temu, nastavit vsetko spravne, postahovat potrebne pluginy... isto to nebude niekto robit zadarmo.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Nie, ta vyssia cena je vtedy, ked chces mat stranku, za ktoru budes vyberat peniaze.

Kód: Vybrať všetko

...in a single end product which end users can be charged for...
fanter
Light Star
Light Star

No a pokiaľ tam budem mať umiestnené produkty bez ceny a bol by tam link na e-shop (kde by sa otvorila iná stránka) tak to môžem obísť ? ...
Prípadne ešte sa spýtam - keby tam mám produkty a nemam pri nich ceny ? Lebo tak či tak sú tam zbytočné ceny a e-shop lebo všetko potrebuje odbornú montáž a servis ... Čize ceny by som riešil priamo mailom...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Na e-shop nepotrebujes extended licence. Tu by si potreboval keby ze ju pouzijes na spravenie webu pre niekoho a ten mu potom predas. Alebo ked kupis dizajn casopisu a ten potom predavas.
fanter
Light Star
Light Star

Čiže keď nerátam hosting / doména (to už mám kúpené) tak cca design 50-60 eur a dalo by sa nájsť človeka čo by to upravil a nahádzal veci (sortiment) za nejakých dalších 50-60 eur ?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Nemyslim si, ze by sa niekomu chcelo tam dohadzovat produkty za 50-60e zalezi kolko produktov tam mas...
fanter
Light Star
Light Star

Zdravím Vás,
Časom tu pridám ešte keď tak nejakú prácu, ale chcem ešte raz si teda overiť, 100% môžem pri tej nižšej cene (licencii) konkrétne tu :
http://themeforest.net/item/zeyn-multip ... or=deTheme
za 58 dolarov, používať ten web aj pri predávaní svojich produktov ? ... Teda normálne produkt vedla neho popis, cena...
Chcel by som to mať 100% overené aby mi nevznikli nejaké problémy...

ĎAKUJEM
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Dany web musi byt zdarma (free) na pouzivanie pre ostatnych, a nesmies tu temu upravovat a predavat za svoju (co robit nebudes).

Free: No fee is paid by the end user to access the End Product. The End Product is not sold. No fee is paid to subscribe to a service that includes the End Product (eg a website subscription fee).
Napísať odpoveď