Komunalne volby 2014

Diskusie na politické témy...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Komunalne volby 2014

Príspevok od používateľa heker »

Ako vnimate komunalne volby? Myslite, ze zmenia nieco vo vasom meste alebo obci? Pojdete volit?

Cital som v novinach o volbach v nasom meste, o primatoroch, poslancoch. A som velmi znechuteny z pohladu na volbu primatora, lebo tam viacmenej nie je komu dat hlas. Jeden kandidat evidovany ako agent STB a zaroven clovek, ktory dlhe roky nicil sport v meste a hadzal polena sportovcom pod nohy. Dalsi sa prezentuje ako uspesny podnikatel a manager, ale v skutocnosti ma tolko ciernej roboty za sebou, ksefty s pozemkami, mnzostvo oklamanych ludi, ze mi je az zle. Dalsi presiel politickymi stranami, zakazky v meste ziskava jeho brat, jeho mama, jeho kamarat. Smutne. Poslanci tiez na tom nie su ruzovo, opat agent STB, osoba hlasujuca akurat tak za odmeny, biznisman s pozemkami, skoda slov. V tom mnozstve poslanco su len traja, ktori sa otvorene neboja povedat o stave v meste, o korupcii a nezmyselnych VZN.
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Komunalne volby 2014

Príspevok od používateľa hughito »

Vitaj v politike. Na tejto komunálnej úrovni je častokrát krásne vidieť v malom tú realitu, ktorá sa ešte v obludnejších rozmeroch odohráva na veľkej, parlamentnej úrovni.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tu v dedine uz druhe volby nieje ziadny proti kandidat, ak sa dobre pamatam. Nejak sa nemozem stazovat na nic.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...súčasný primátor v našom meste je nekompetentný sedliak bez vyjadrovaacích schopností...vybaviť nevie vôbec nič, ale aj tak mu poslanci navrhli výrazné zvýšenie platu...šafárenie s peniazmi na odmeny pracovníkom mestského úradu, stavba parkovacieho domu, tzv. "bunkra", pri ktorom sa úplne ignoroval odsúhlasený návrh architekta; uzavretie zmluvy na rekonštrukciu ulice, napriek pálčivejším problémom a nasledovné zrušenie zmluvy a uhradenie zmluvnej pokuty; snaha pretlačiť za náčelníka polície nekompetentného človeka a úmyselné zatajenie istých skutočností o kandidátovi poslancom...tento rok máme ale našťastie silného protikandidáta, aktivistu proti mestskej skládke...tak nejak sa ale obávam, aby to nedopadlo ako minule...súčasný starosta sa pár krát pred voľbami ukáže v kostole, dôchodcom spraví zábavný program v domovoch dôchodcov, uvarí guláš a dôchodcovia ho zvolia zas...voliť určite pôjdem...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v Kosiciach je to "uplne super"... kandiduje Rasi za Smer, pri ktorom mam za posledny rok pocit, ze otvorim doma dvere na zachode a tam bude Rasi a je to prolhana hromada sraciek, na druhej strane za vacsinu pravice sucasny starosta mojej mestskej casti Bauer, ktory je v politike uz 30 rokov a tiez sa mu kopia preslapy, potom mame za Siet dajaku docentku z kosickej fakulty EUBA, o ktorej tiez nejde nic dobre, niekolko dalsich nasadencov Smeru, len aby odobrali hlasy Baueru a ludia ktorych nikto nepozna. vidim to na hlas Bauerovi, ale vyhra to Rasi, lebo je pekny, mily, a tooooooolko toho pre mesto urobil (sarcasm). dezert je 15 kandidatov na starostu na kosickom sidlisku KVP...
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

prečo bola táto téma presunutá z Politiky? ak dobre vidím teda
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ja som poziadal o presunutie z politiky, aby si ju vsimlo viacej ludi. Vela ludi politiku necita.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V našom mestečku to majú pod palcom tzv. nezávislí (pravičiari, bývali SDKÚ), ktorí majú mecenáša a teda kampaň a marketing všetko tip top. Jedna protikandidátka, ako oznámila svoju kandidatúru, bola záhadne vyhodená z dôvodu nadbytočnosti (čo je úplný nezmysel) - robila vo firme, ktorú má tiež pod palcom daný mecenáš. Takže asi takto to funguje. ;)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja som hlavne zvedavy co vymysli Knazko v Blave...operenca volit urcite nebudem.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

test napísal:Ja som poziadal o presunutie z politiky, aby si ju vsimlo viacej ludi. Vela ludi politiku necita.
ci to nebude tym, ze ich politika nezaujima...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

To je tak, že medzi kandidátmi sa nájdu práve najväčší podvodníci, ktorí by sa mali hanbiť vôbec ukázať medzi ľudmi. Tak to v politike ale chodilo a chodí stále, a ešte veľa vody pretečie, kým stará garda skončí a príde čas aspoň na čiastočnú generačnú obmenu. Veď nie darmo je kopa ľudí vedená ako agenti ŠTB, všetko ale popierajú a len sľubujú ako chcú niečo na úrovni regionálnej politiky zmeniť.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

tu u nás máme päť kandidátov na primoša, z toho:
1. budú zrejme krúžkovať hlavne ľudia, ktorí si myslia, že 4-ka nejak spomalila stavbu tzv. extraklády ponad mesto,
2. niekto, kto z nejakého dôvodu chce zas primátora s tuctom ďalších funkcií,
3. konšpirační teoretici a podobná mládež, snáď aj nejakí boľševici (OV KSS neviem aké má inštrukcie),
4. asi environmentalisti a idealistická pravica
a 5. neviem, možno milovníci zvierat. // post2120907.html#p2120907
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

test napísal:Ja som poziadal o presunutie z politiky, aby si ju vsimlo viacej ludi. Vela ludi politiku necita.
Potom navrhujem presunúť všetky témy z politiky do voľnej diskusie, pretože áno, mnoho ľudí tu politiku nečíta a nezaujíma sa tu o ňu. Tiež mám všetky témy z politiky schované. V čom je táto politická téma iná ako všetky ostatné témy o politike? Stále je to len SMER proti všetkým ostatným. :)

Inak situáciu v mojom meste pekne vyjadril mirak2, netreba viac komentovať.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:V čom je táto politická téma iná ako všetky ostatné témy o politike?
aj takí sú, čo ich nezaujíma (not even komunálna) politika, a voliť chodia.
Stále je to len SMER proti všetkým ostatným. :)
myslel som, že v komunálnych voľbách ani nie :smt081
aký máš potom názor na kandidáta podporovaného SDKÚ, KDH a SMERom? (true story, ale spred štyroch rokov.. no aj teraz by sa určite niečo také našlo)
brm
Darca
Darca

Waagbistritz69.. v mojom meste to tak stále bolo a vidím to tak, že stále aj bude.. a ostatné mestá ma nezaujímajú! :P
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...je jedno akej farby je kandidát, ak sa zaujíma o obec a o záujmy občanov...
brm
Darca
Darca

Podľa tohto sa dá voliť v dedinách a menších mestách, ale v krajských mestách si to neviem predstaviť, tam sa volí asi väčšinou podľa straníckej príslušnosti. Česť výnimkám..

//tú tetu nepoznám, ale ak je mladá a pekná, kľudne môže prísť, sa s ňou podelím o svoju posteľ.. ;)
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak za to, že si PB akurát označil za menšie mesto, ťa navštívi Táňa Rosová z BL a bude sa na teba dívať celú noc.

(PB wehrmacht stratil 30.4.45 a hádajte, kto v ten istý deň spáchal samovraždu)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla mna sa v malych dedinach skor voli na zaklade osobnych kontaktov, pretoze tam sa skor vsetci poznaju. A ked nepoznaju, tak v takej malej dedinke sa da relativne lahko zhodnotit to co starosta spravil alebo nespravil. Vo velkom meste je to tazke, pretoze tam sa neda vyhoviet kazdemu a sprava mesta je asi podstatne zlozitejsia ako malej dediny.

Ja byt starostom male dediny, tak moj program spociva v tomto :D
1. dedinsky futbal
2. krcma
3. kostol
4. cesty, chodniky, osvetlenie, udrzba
5. skola
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

kontext ku tejto cynickej obludnosti: http://nepiano.hustej.net/?p=http://bra ... l?ref=njct
blogger-image-2028025728.jpg
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2014, 11:05)
sv. Marián a spol. bez ďalšieho mojho komentára :lol: http://x.topky.sk/cl/1000763/1429109/V- ... sa-domaci-
Napísať odpoveď