Rusicka na mobilne telefony
-
frenkie
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Rusicka na mobilne telefony
Čavte všetci... viem že je to zvláštne ale potreboval by som schému alebo daco podla coho by som mohol zostrojiť funkčnú rušičku signálu mobilných telefónov lebo na diskotékach ako DJ mi to strasne rusi zosik alebo bedne......skusil som aj tienit zosik ale nepomaha to... niektory hajzli mi to robia naschval..... ak chcete .. mozete aj na mail.... dik
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
frenkie
Light Expert
To si prosimta nevsimaj viem ze so m spravil trochu chybu mam to zlozite ale potrebujem tu schemu na rusicku..... ja mam samostatny zosik a samostatny pult ako na korekcie.....ale robi mi to problemy s tymi mobilmy potrebujem tu rusicku a bude pokoj potom ak si zarobim kupim lepsiu aparaturu... pls nepiste ak sa to netyka tej rusicky.....k6 napísal:Co to mas prekrista za aparaturu? Ked Ti to zarusi mobil dole z podia? Uz mi par mixakov preslo rukami a jedine lacnejsi Numark mal problem, ked bol na nom polozeny zvoniaci mobil, ale ked som ho 10cm nadvihol, bolo po probleme... Tak neviem.
A za kolko ju predaval ten pe3x????
-
Hellboy248
Guru wannabe
mozno ti toto 1000000 stranove pdf pomoze https://www.stag.utb.cz/apps/stag/dipfi ... rized=9581
-
drewodrewo
Medium Star
JJ rušička funguje na takom princíme že vyžaruje zo seba táké iste freqvencie ako napr mobil(na akom pásme zariadenie šlape...) znamená že mix-pult by ti to krásne rozospievalo.....GothaR napísal:Frenkie ale nechapes, ze ked tu rusicku v miestnosti zapnes, tak ti to bude rusit pristroje este viac ako nejaky mobil?
ale veď dovod tu nie je treba riešiť...mno googluj ako ja a nájdeš pár schopných a overených schém.aj cenovo reálne......hlavne bud trošku diskrétnejší....porušuje sa tým zákon ochrany.....čo ja viem....treba licenciu na prevádskovanie takýchto zariadení....
netusim na co to potrebujes ale mozno ti tieto info pomozu (aj ked neodpovedaju na tvoju otazku)
rusicky funguju tak (aspon tie co poznam) ze su na tom istom pasme ako mobil a ked zachytia komunikaciu sa tzv. aktivuju a poslu mobilu nazad presne to co odoslal, cize nie je mozna ziadna komunikacia von, lebo cokolvek mobil odosle da mu vrati (teda tie data samozrejme dojsu aj na vykrivac, ale mobil proste bude ruseny, preto sa to vola rusicka nie odtienovacka) splou s pripadnou odpovedou vykrivaca, ale to nema ako filtrovat a poznat co mu patri, mimo to rusicka signalizuje ze doslo k aktivacii a teda upozorni ze bol pouziti mobil v pripadnom mieste kde pouziti nemal byt
takze ked to zhrnieme rusickou zdvojnasobis vysielanie v miestnosti a znemoznis pouzitie mobilov, ktore sa stale budu pokusat napojit na vykrivac a teda smazit von este viacej ako ked sa ohlasi ze je pripojeny a mlci dokym nevola / neprijima hovor
ak naozaj potrebujes odtienit pult
tak bud mozes obstavat faradajovu klietku okolo budovy a tu uzemnit, cim odtienis signal z budovy a jedine vysielanie budu zufale snahy mobilov pripojit sa na siet alebo pekne postavis faradajovu klietku okolo toho mixpultu ci co to je, dake velmi jemne pletivo (tim mylsim male diery) alebo rovno alobal pouzi, tim obal cely mixpult a pripoj to na zem, a mas mixpult krasne odruseny, kde ti z toho viliezaji kable tie tiez obtoc, lebo izolaciou kapla elmag vlnenie (teda rusiaci signal) prejde, tak tomu spravis taku tenku rurku ktorou naozaj prejde minimum, lebo akakolvek "vlna" sa dotkne alobalu (klietky) bude zvedena na zem a teda uprostred tejto klietky bude klud a nebude tam temer ziadne rusenie
rusicky funguju tak (aspon tie co poznam) ze su na tom istom pasme ako mobil a ked zachytia komunikaciu sa tzv. aktivuju a poslu mobilu nazad presne to co odoslal, cize nie je mozna ziadna komunikacia von, lebo cokolvek mobil odosle da mu vrati (teda tie data samozrejme dojsu aj na vykrivac, ale mobil proste bude ruseny, preto sa to vola rusicka nie odtienovacka) splou s pripadnou odpovedou vykrivaca, ale to nema ako filtrovat a poznat co mu patri, mimo to rusicka signalizuje ze doslo k aktivacii a teda upozorni ze bol pouziti mobil v pripadnom mieste kde pouziti nemal byt
takze ked to zhrnieme rusickou zdvojnasobis vysielanie v miestnosti a znemoznis pouzitie mobilov, ktore sa stale budu pokusat napojit na vykrivac a teda smazit von este viacej ako ked sa ohlasi ze je pripojeny a mlci dokym nevola / neprijima hovor
ak naozaj potrebujes odtienit pult
-
NENI TREBA
Zablokovaný