Tracking appka
Tracking appka
Ahojte, je nejaka appka ktora mi zmera cas za ktory som presiel nejaky usek, ukaze mi ten usek na mape a sleduje ostatne faktory ako priemernu rychlost prevysenie atd? nie je to pre mna preto sa pytam lebo podmienka je SK/CZ jazyk
Re: Tracking appka
locus tusim je v cz
eng strava, runtastic, sports-tracker
je to jednuducha anglictina a intuitivne ovladanie, zvladne aj ziak na zakl. skole...
eng strava, runtastic, sports-tracker
je to jednuducha anglictina a intuitivne ovladanie, zvladne aj ziak na zakl. skole...
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a vie
Ak nepotrebuješ tú "športovú časť" ale len obyčajné zaznenanie trasy, tak by mohlo stačiť Moje trasy(My tracks) od Googlu. Jazyk je podľa systémového jazyka, takže aj v slovenčine. Plus trasu môžeš exportovať a použiť hocikde.
ide o to ze clovek sa chce prejst na crosse po hore a vidiet kade siel, ako rychlo priemerne ake prevysenie a taketo veci. Dik skusim vase odporucane
-
hojko
Site Admin
Nieco take mu ponukne kazda aplikacia typu Strava, Sports-Tracker, Endomondo, Runtastic a podobne...
MotionX
A je nejaka appka podobna My tracks od Googlu? V tejto mi chyba pozrenie o kolkej som bol na konkretnom mieste alebo opacne, kde som sa nachadzal v konkretny cas. Fintess veci netrebujem.
-
hojko
Site Admin
Neviem ci nieco take je. Ale je tazke si to vypocitat podla mapy??? Ked si pozriem napriklad teraz cez Sports Tracker veci, tak na webe divam, ze som zacinal trebars aktivitu o 13:30 a idem po mape, tak mi ukazuje ubehnuty cas. Vidim, ze v bode X som bol 21:15 po starte, takze 13:30 + 21min je 13:51. Ci je to uz lenovivosti to spocitat v tvojom pripade???
Tak samozrejme to bude v pohode stacit. Spocitat to nieje problem. Ja som tie appky spomenute v tejto teme neskusal. Nemam rad pokus omyl. Radsej si neham poradit ze appka konkretne daco vie
Takze dik. Skusim.
Takze dik. Skusim.